IRC-Galleria

Mäyräkoira ja imuriTiistai 18.12.2007 18:09

Hei vaan taas!

Tässä taas kotiuduttiin vähäsen aikaa sitten. Oltiin viime yö ja eilisilta lapsen ja koiran vahtina Tomasin ystävättären luona. Oli ihanaa kun siinä elementtikerrostaloasunnossa oli kunnon lämmitys eikä tarvinnut olla kolmea vaatekertaa päällä kun meni nukkumaan.

Vahtimiskohteina olivat 8 -vuotias Martina tyttö sekä 3,5 -vuotias karkeakarvainen kääpiömäyräkoira Tracy. Molemmat olivat oikein mukavia vahdittavia. Tracy varsinkin oli jotenkin hullunkurinen koko pituudessaan :D.

Liikuntaakin kertyi tänä aamuna kun sitten lähdettiin kotimatkalle ja meidän bussi olikin pyyhältänyt asemalta etuajassa vaikka itse kyllä pitäydyn teoriassani että Tomas on katsonut aikataulua päin mäntyä. Mentiin sitten toisella bussilla paikkaan X (en osaa kirjoittaa paikan nimeä) ja köpöteltiin 3,5kilsaa kotiin. Ei mitenkään pahamatka, keskustasta olisi ollut 7 km joka sekin ihan kiva matka kävellä jos olisin ollut liikkeellä jossain muissa kuin korkkareissa...

Meillä on myös uusi perheenjäsen jonka olen ristinyt Zanuskyksi. Zanusky on kelta-harmaa Zanussi-merkkinen pölynimuri jonka ostimme siis eilettäin Tescosta. Oli alennuksessa ja suhtauduin kojeeseen jokseenkin skeptisesti kunnes kokeilin sitä heti kotona. Homma imee kuin unelma!!! Ainakin siihen meidän edelliseen Neuvosto-aikaiseen imuriin verrattuna jonka filttereitä piti puhdistaa pölystä minuutin välein eikä se silti imenyt kaikkea. Ja kun noita elukoita on tässä huushollissa melkoisesti plus sitten vielä kaksi melkoista sottapytty ihmistä niin hyvä imuri on kyllä ihan välttämätön siedettävien elinolosuhteiden ylläpitämiseksi.

Muuten täällä päin maailmaa ei ole juurikaan uutta. Talvista on ja joulukiireet parhaimmillaan!

Toivottavasti sielläkin? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys