IRC-Galleria

Koiria ja lämmitystäPerjantai 19.10.2007 21:54

Terkkuleita täältä Tsekin maasta!!! Täällä on hyvin räntäistä ja kylmää. Nyt sentään lämmitys taas toimii. Viime viikon lopulla huomattiin että tuolta kamiinan putkesta vuotaa solkenaan vettä eli eipä saatu kämppää lämpimäksi ennen seuraavaa maanantaita. Nyt on sitten vähemmän energiaa kuluttava uuni mitä pitää koko ajan ravata töllistelemässä. :)

Tiistaina teimme pikaisen vierailun Prahalaiseen CCM-ostoskeskukseen. Eipä sieltä muuta tarttunut mukaan kuin mango sikareita joita jopa mieskin tuprutteli vaikkei muuten poltakaan. Myös paikallisen näkövammaisorganisaation johtajatar innostui niistä kovin! :) Ja löytyihän sieltä Prahan Ikeasta myös servettejä ja tiskiharja. Ei tuo ukon kanssa voikeesti shoppailla shoppailla kun ei sen kärsivällisyys riitä :). Tai kyllä se Ikeassa oli valittamatta...

Keskiviikko taas oli koiria täynnä. Oltiin menossa Tomin kokoukseen sinne nuoriso/näkkärikeskukseen ja nähtiin kun semmonen iso musta koira ahdisteli jonkun mummon puudelia. Tai no se paljastu sitten myöhemmin saluki ja collien sekotukseksi mut anyway, puudeli kun puudeli... Mentiin sitten ottamaan se iso doggy kiinni että mamma pääsis turvaan. Tää veijari paljastu todella leikkisäksi ja ihan super ihanaksi. Mä jo aloin herättelemään toiveita että ehkä kukaan ei kaipaa sitä ja voisin pitää sen...
Mutta kun Tomi meni pyytämään yhdestä kaupasta jotain narua että saatais paremmin pideltyä sitä isoa vaavaa niin semmonen nuori tytteli tuli ja haki hauvansa. Hyvä että omistaja löytyi ja koira selvisi hengissä. Se juoksenteli ympäriinsä vilkkaasti liikennöidyllä kadulla eikä kukaan siitä välittänyt. Tomaskin vähän inisi että kun pitäävieraidenkin koirien perään katsoa eikä se tyttö edes kiittänyt mutta mä olin melkoisen tyytyväinen että koira sai turvassa odotella emäntäänsä meidän loistavassa seurassa!

Tänään sitten vietetään kihlajaisten 6 kk päivää kylän nykyään ainoassa pubissa. Täällä oli myös toinen joka oli paljon lähempänä meidän taloa mutta se ei ole kesäkuun jälkeen ollut auki. Ovella on edelleen se sama lappu että suljettu teknisen vian vuoksi. Kylillä liikkuu huhuja että puolalaiset on kaapannut sen omistajan velkojen takia...Tiedä häntä mutta tämä jäljelle jäänyt pubi on paljon siistimpi muutenkin.

Kampaajalla ja kosmetologillakin ehdin jo käymään. Kulmien muotoilu 2 euroa, muotoon leikkaus ja kaksivärivärjäys 25 euroa. Ei mikään hirvittävä hinta ja todella tyytyväinen olen lopputulokseen tällä kertaa. Viimeksi kun kävin täällä kampaajalla niin sen kampaajan kädet hais ihan tupakalta ja se raapi mun päänahan verille rakennekynsillään. Ja värjäystulos oli todela keh no, tumma ympyrä keskellä päälakea kaiken blondiuden keskellä! Mutta tämä tämän päiväinen pelasti tsekkikampaajien maineen mun silmissä!!! Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!!

Kai se on tästä koneelta häivyttävä kun ukko huokailee siihen malliin että voisit mullekin antaa sitä huomiota! On ne miehet vaan semmosia, niin huomion kipeitä, niin huomion kipeitä.

Nazdravi a hesky se vi spi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.