IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

VappuMaanantai 01.05.2006 04:02

Hyvää vappua.

Suomalaisten vappu on jo kestäny täällä neljättä päivää.

Meikänki piti panostaa tähän iltaan, mut eksyttiin viikon breikin jälkeen mäkeen ja imi kaikki mehut, ni on kyl aika himmailuu, hyvä et pysyy hereil näinki myöhään.

Oltiin Blancin taculilla ja korkeus (meikällä eka reissu yli 4 tonniin ikinä), camel packin jäätyminen heti alussa, neljän tunnin yöunet ja muutama keitto edellisenä iltana oli semmonen yhdistelmä et huusin hoosiannaa alusta loppuun.
Sitte vielä ku serakkeja putoili vieressä, lumisillat rätisi, jengii kävi kaulaa myöten railossa ja oli ylhäällä kunnon jäätä, eikä meinattu railojen ohi löytää kunnon reittii, ni meikälle tuli jotku kunnon pelkotilat päälle. Oli ihan hirveetä ku ei uskaltanu kunnolla edes raudoilla kulkee kovaa poikkarii suuntaan eikä toiseen. Hämärää. Ja sitte oli vielä ihan hyvin pakkasta ja tuuli kunnolla, ni ku neljättä tuntii kikkailtiin topissa, äijät tärisi ku katuporat. Ja sityte paskaa VB:tä alas jäätynyttä loskakumpareikkoo pitkin ja vielä juosten vikaan hissiin, ni voi sanoo sanoo että oli semmonen aklimatisoitumisreissu, että oksat pois. Miks mä aina eksyn näille paskoille reissuille?

Toivottavasti suomessa vappu sujuu paremmin.

Ei muuta ku lisää paskaa housuun.

-JJ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.