IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

SadepäiväTiistai 09.05.2006 01:38

Jesh!

Täs on nyt ehtiny olla vaik kuin pitkään aurinkoista ja kuumaa. Kylässä parhaimmillaan 25-26 astetta, ja nollaraja yli 3 tonnissa. Ei hirveesti oikeen enää missään ollu laskettavaa.
Käytiin Kaurin ja Seban kans kiipee Cosmic Ridge, joka lähtee Cosmicin satulasta majan vierestä ja nousee harjaa pitkin takas Midin asemalle näköalaparvekkeelle. Se ei oo mitään teknistä kiipeilyy vaan alppikiipeilyreitti enemmänki lumiharjalla tepasteluu. Muutamassa kohtaa laskeutumista köydellä javähän varmistettavaa mikstaa jotain 4:sen kallioo.

Sitte oltiin Seban kans yks yö Couverclen majalla ja käytiin seuraavana päivänä laskeen Col Des Droitesin eteläpuoli. Se oli ihan hyvää firnii, mut vähän röykkystä vyöryjälkee liikaa. Ois pitäny antaa sulaa ehkä vähän lisää, mut oltiin odoteltu topissa jo yli tunti, ni ei enää jaksanu odottaa.

Perjantaina lähti Sannan kämppäläiset menee, Goophy-Sami muutti toiseen kämppään ja Kauri meille. Nyt tääl on suomalaisista tutuista jäljellä meidän kämppäläiset, Sami, Panu ja mia ja Midin parkkiksel pari tyyppii.

Perjantaina alko tulla pilviä ja nyt on siitä lähtien satanu melkeen koko ajan ja ollu ihan sumusta. Siitä lähtien ollaan nyt vaan juotu kämpillä viinaa ja hajoiltu, ku ei oo oikeen tekemistä. Eilen oli Goophyn päättäjäiset ja siel juotiin viinahyllyt tyhjiks. Lonkkareit ei enää tarjoiltu ku viinat loppu, ehkä ihan hyvä. Ma pitäs viel olla GM:n päättäjäiset et siel pitäs viel jaksaa huutaa. Ma-ti pitäs kelin aukee ja siihen mennessä luvattu joku 70cm lunta ylös. Saa nähä.

Hyvä uutinen on et ne pyörittää 15:een päivään asti hissii pari kertaa aamulla randoojille. Ei tarvi sentään kylästä asti kävellä mestoille niinku viime vuonna.

Pitääpä tästä lähtee alakertaan kattoon leffoi, tai syömään, tai juomaan kaljaa. Muutapa ei ookaan. moi.


-JJ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.