IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Puutyöpajalle työharjoitteluunPerjantai 16.10.2009 17:42

Miksi WooDoo-werstaalle työharjoitteluun?

WooDoolla sinulla on mahdollisuus oppia kädentaitoja aina voiveitsestä väliseinän rakentamiseen ja kaikkea tältä väliltä, kykyjesi ja toiveittesi mukaan. Paja järjestää myös erilasia vierailuita mm. oppilaitoksiin, työpaikoille sekä erilaisiin nuorten elämän kannalta hyödyllisiin paikkoihin. Pajalla saat apua mm. yhteishaussa, työpaikan hakemisessa yms. ja lisäksi autamme sinua löytämään mielekkään vaihtoehdon pajajakson jälkeen, oli se sitten opiskelupaikka, oppisopimuspaikka tai joku muu vaihtoehto.

Tarkat tiedot siitä mitä pajalla tehdään löytyy pajan omien kotisivujen kautta
http:// www.woodoo-werstas.fi

Kenelle työpajatoiminta on tarkoitettu, onko ikä- tai muita rajoituksia?
Pajatoimintaan voi hakeutua helsinkiläinen nuori, joka on ilmoittautunut työvoimatoimistoon työttömäksi työnhakijaksi. Pajat on tarkoitettu ensisijaisesti 15–19-vuotiaille työttömille nuorille..
Nuori voi osallistua pajoilla työharjoitteluun, työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan. Alle 17 – vuotias voi päästä pajalle työkokeiluun.
WooDoo-werstaan pajajaksoilla järjestetään työharjoittelua puusepänalan, perusrakentamisen, korjausrakentamisen ja sisustusrakentamisen aloilla.

Miten pajalle ilmoittaudutaan
WooDoo-werstaalle voi ilmoittautua milloin vain, ryhmiä alkaa noin kuukauden välein. Lisäksi jo alkaneita ryhmiä täydennetään tilanteen ja kysynnän mukaan. Hakeminen tapahtuu nettilomakkeen kautta, joka löytyy tältä sivulta. Samalta sivulta löytyy tarkat hakuohjeet.

Tiedustelut työpaikkaneuvoja puh. (09) 310 71744, käytännössä on jatkuva haku, aina kannattaa soittaa ja kysyä. Työpaikkaneuvoja kertoo tarkemmin ja antaa tarvittaessa ohjeet, miten toimit.

Ajankohtaista
Rakennusalan ryhmä alkaa 2.11. Puualan ryhmiin on myös jatkuva haku.

WooDoo-werstas:

Hankasuontie 8, 00390 Helsinki
PL 3943, 00099 Helsingin kaupunki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.