IRC-Galleria

Kongurei

Kongurei

Säädän itseäni <3

Haaste?Tiistai 19.02.2008 00:31

Outoja tapoja

Changei haastoi meitin tämmöseen ja pistipä kyllä mietityttään, mikäpä on erikoista, mikä normia? :o
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

HAASTE:

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

1. Jostain syystä minulla on pakkomielle sotaan. Vajoan vapaa-aikanani/nukkumaan mennessä useasti johonkin konfliktitilanteeseen jossa käydään sotaa taistelukentillä nykyaikaisilla aseilla, tankeilla yms. kalustolla. En pidä tappamisesta mutta jostain syystä kuolema on mielessäni usein läsnä. Taistelut yleensä ovat 'Ääri-muslimit' vs. 'Land of freedom and democracy', sissisota vastaan äärimmäisen kehittynyt teknologinen mutta imbesiileillä varustettu armeija joka taistelee useasti aavikkoisissa paikoissa. Vajoan tähän paikkaan monesti vuorokaudessa, ehkäpä se on jäänteitä lapsuudestani kun olin vaikka missä maailmoissa tehden vähän ja vaikka mitä kun vietin aikaani ilman ikätovereitani tms. leikkikavereita. (Ehkäpä lapsuudessa liiallisen action -viihteen tuijottaminen on syöpynyt niin syvälle ettei sitä ilman kunnollista puhdistusta eroon pääse who knows?)

2. Tykkään tanssia itselleni/muille, laulaen sisäistä joikaa kaikkeudelle ja ei millekkään. Erinomaista energianlevitystä hyrrätekniikalla, suosittelen!

3. Useasti kun uppoan ajatuksella johonkin havahdun hetkenkuluttua pyörittelemästä omia hiuksiani 'umpisolmuun' ja jos solmu on syntynyt, tulee neuroottinen halu repiä se solmu auki (olisi kyseessä vaikka umpisolmu). Tästä piirteestä johtuen yhteen aikaan päässäni oli lupaava pälvikaljun alku kun tuli huolella stressissä pyöriteltyä tukkaa ja sitten tuli halu vain avata ne etteivät ne olisi enää 'takussa' päässäni.

4. Ääntelen omituisia ääniä lähes jokapäivä itseni ja muiden iloksi, myös tykkään välillä kiljua n. yhden minuutin ajan niin että ääneni menee falsetin korkeaksi mutta todella äänenmurrostyyppiseksi "vilionkka" huudoksi. Myös nintendomusiikki suulla tehtynä ja poskensoitto (läpyttelen käsilläni poskia ja voin soittaa esim. Popcorn [tämän legendaarisen elektromusiikin edelläkäviän] -biisin melodiaa) kuuluvat lähes päivittäiseen harrastukseeni.

5. Olen alkanut kuuntelemaan Rättö & Lehtisaloa. "Sport beibi Sport! Kiekkohani heitä, sprinttaa hani sprinttaa! Älä tenniksessä fuskaa, voit sä mestaruuden voittaa" :P

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Tähän tehtävään itse haastan:

emmau
demeee
mimiwinkle
mustamamba
majju

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.