IRC-Galleria

Kongurei

Kongurei

Säädän itseäni <3

KipukynnysharjoitusKeskiviikko 31.12.2008 04:41

Ei nukkua saa, ei miettiä saa: hammaspeikko voi tulla kitalaen taa!
Kipuaallot matkaan jo käy.

Kaiken takana on hammassärkyyyyyyyyööööööööööörgh!
HAMMASSÄRKYYYYYYYYYYYYYYYYYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
SE TULEE SUUSTA, AAAAAAAAAAAAAR!

HHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAASSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRKYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


hyvää yötä

No cigarettes!Perjantai 04.07.2008 21:57

Hähää oon ollu tupakoimatta jo kauanaikaa, eikä aamuröökejä yms tee enää mieli oikein :D Muutaman kera tuli sikaria vähän maisteltua maistiaisissa mutta se olikin mafiosoleikkiä se :P

Iha helvetin hyvä olo kyllä, vielä muutamassa pahassa tavassa mm. sokerissa ois fiksaamista ja säätämistä jee. Pitääpä rueta "cut it down to no dose for a week atleast buddy" ton whitedevilin eli sokerin kanssa!

Ei siinä, yksin näppäily jatkukoon ja ajatukset jatkumoon

Haaste?Tiistai 19.02.2008 00:31

Outoja tapoja

Changei haastoi meitin tämmöseen ja pistipä kyllä mietityttään, mikäpä on erikoista, mikä normia? :o
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

HAASTE:

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

1. Jostain syystä minulla on pakkomielle sotaan. Vajoan vapaa-aikanani/nukkumaan mennessä useasti johonkin konfliktitilanteeseen jossa käydään sotaa taistelukentillä nykyaikaisilla aseilla, tankeilla yms. kalustolla. En pidä tappamisesta mutta jostain syystä kuolema on mielessäni usein läsnä. Taistelut yleensä ovat 'Ääri-muslimit' vs. 'Land of freedom and democracy', sissisota vastaan äärimmäisen kehittynyt teknologinen mutta imbesiileillä varustettu armeija joka taistelee useasti aavikkoisissa paikoissa. Vajoan tähän paikkaan monesti vuorokaudessa, ehkäpä se on jäänteitä lapsuudestani kun olin vaikka missä maailmoissa tehden vähän ja vaikka mitä kun vietin aikaani ilman ikätovereitani tms. leikkikavereita. (Ehkäpä lapsuudessa liiallisen action -viihteen tuijottaminen on syöpynyt niin syvälle ettei sitä ilman kunnollista puhdistusta eroon pääse who knows?)

2. Tykkään tanssia itselleni/muille, laulaen sisäistä joikaa kaikkeudelle ja ei millekkään. Erinomaista energianlevitystä hyrrätekniikalla, suosittelen!

3. Useasti kun uppoan ajatuksella johonkin havahdun hetkenkuluttua pyörittelemästä omia hiuksiani 'umpisolmuun' ja jos solmu on syntynyt, tulee neuroottinen halu repiä se solmu auki (olisi kyseessä vaikka umpisolmu). Tästä piirteestä johtuen yhteen aikaan päässäni oli lupaava pälvikaljun alku kun tuli huolella stressissä pyöriteltyä tukkaa ja sitten tuli halu vain avata ne etteivät ne olisi enää 'takussa' päässäni.

4. Ääntelen omituisia ääniä lähes jokapäivä itseni ja muiden iloksi, myös tykkään välillä kiljua n. yhden minuutin ajan niin että ääneni menee falsetin korkeaksi mutta todella äänenmurrostyyppiseksi "vilionkka" huudoksi. Myös nintendomusiikki suulla tehtynä ja poskensoitto (läpyttelen käsilläni poskia ja voin soittaa esim. Popcorn [tämän legendaarisen elektromusiikin edelläkäviän] -biisin melodiaa) kuuluvat lähes päivittäiseen harrastukseeni.

5. Olen alkanut kuuntelemaan Rättö & Lehtisaloa. "Sport beibi Sport! Kiekkohani heitä, sprinttaa hani sprinttaa! Älä tenniksessä fuskaa, voit sä mestaruuden voittaa" :P

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Tähän tehtävään itse haastan:

emmau
demeee
mimiwinkle
mustamamba
majju

Uuet vuoet uuet kujjeetTiistai 01.01.2008 17:07

Joopajoo, tulipa vuoden vaihe vietettyä porukoitten kämpillä, selvinpäin (no okei, kofeiinia ja nikotiinia otin!!!). Ny ois sitte tarkotus katkasta tuo vitun tupakointi kokonaa poies, kuka haluaa ja jaksaa maksaa kuolemastaan? :O

Rant off ja streittailu jatkuu, keuhkojen puhistus o oikeesti aika siistiä

Matka jatkuu..Perjantai 25.11.2005 05:46

Vaelsin tänään läpi tuulen ja tuiverruksen, läpi lumen ja loskan! jälleen huomaan olevani oulussa, tässä paskassa kaupunnissa jossa selluloosa dunkkaa ja nakkikioskilla humalaiset uhmailevat tupisten..

Voisi asettua tänne lepäämään hetkeksi aikaa, lepyyttämään väsyneitä vaeltajan jalkoja jotka junan hytkyessä puristuivat epämukavasti tuolille ja tyrehdytti verenkiertoa :o

Mitä seuraavaksi, siitä ei hajuakaan.. to be continued, ja liskojen yö vain jatkaa venymistään..

hehheheKeskiviikko 23.11.2005 15:49

Rollossa chillaillessa elämä kuluu kivasti :)
Käytiin eilen dyykillä rollon ghetossa, löyty aika helmee roinaa ja paljo vs. mitä odotin ! :)

mm. banaaneja perkeleesti, ranskanleipää, paahtoleipää, jugurttia, kurkkuja, tomaatteja ja PALAVIKINKKUA perkele!

lähtis passelisti juna kemiin 16:20, jos vaikka innostuis jatkaan suomenkiertuettaan eteenpäin. Tällähetkellä käyty oulusa, tornios ja rollossa. Saas nähdä minne nokka vie :)

Nyt aika ottaa taas iisisti ->

hard days of workSunnuntai 13.11.2005 14:46

huh, eilinen lapsenlikkakeikka ohi, taas siskon luona. Päräyttävää.
Kohta pitäis Ouluun päin lähtä, torstaina to be exact mut saapas nähdä miten näitä asioitaan saa hoidettua.

Tarttis kämpille jonku pätevän siivoojan. siel taas sotkua potenssiin miljardi ja päälle hedelmäkärpäsiä, paljon. Ehanaa :(

Nälkä, ei jaksa safkaa. Pakko kai jotain kehittävää duunata kun ei ole viel mitään ihmeempiäkään tapahtunut.

hahaaaLauantai 05.11.2005 07:16

Kosminen hölmö päräytti! tuli ehkä tähänmennes onnistuinein mixtape nauhotettuu psykee ever.. huh ett on hyvä fiiiiuis ja siitä se vaa nousee prkl :D

joo vois koht mennä nukkumaan, pakko vaa hehkuttaa tota :D

no joo-o..Torstai 03.11.2005 14:58

Aamupöhnää, tupakkia ja 'raitista' ilmaa, mun pyhä kolmio.. Niin ja päälle instrumentaalihoppia näin aamuraikhaan, luksusta !

Pitäis vihdoin ja viimein tänää hoitaa hommat pois alta ku paennu ja lykkäilly noita hommia ihan urakalla, huohhoh, ei jaksais.

Mitä teen tänään? No perkele ainakin suihkuun painun samantien kun himaan vain pääsen, argh on taas takatukka rasvassa ku paistin mäkkärillä.

Chill on, time to move beibe ja matkalle himaan päin tonne kilsan päähän :o
kattoos mitä päivä tuo tullessaan ja vie mukanaan :P

Aamupöhnää..Sunnuntai 30.10.2005 12:07

Huhhuh, eilinen lapsenlikkakeikka ohi, vielä siskolla. Lapsoset pisti aamuskarpit ja jouduin herään vastoin tapojani jopa 9 aamul, sit muistin et ehe ehe, talviajat tuli, eli kello löikin vasta 8 aamulla huoh :(

Huomenna häslinkipäivä pitäis säätää, varaa aika virastoon ja koulus hoitaa hommat loppuun hohhoh, aika väsynyttä. Elämä voittaa väsymys hopealle, huhhuh ja hyvää yötä kansas for the moment.