IRC-Galleria

Jotai random vitsei...Lauantai 10.11.2007 02:56

Mitä eroa on Michael Jacksonil ja joulupukil? -Joulupukki antaa vain kilteille!!! Miks joulupukil o nii isot kassit??? - Kosk se tulee vaa kerran vuodes... Huippu-urheilija soitti kotiinsa ja kertoi vaimolleen että oli voittanut 110 metrin aidat.
- No, mitäs aiot tehdä niillä?
Kaksi kolumbialaista keskusteli kadulla sen jälkeen, kun Kolumbia oli hävinnyt jalkapallo-ottelun Argentiinalle: - Enrico, oletko jo ostanut mustan puvun? - En, mihin tarkoitukseen?
- Jalkapallojoukkueemme valmentajan hautajaisiin.
- Koska hän kuoli?
- Heti kun hän palaa Argentiinasta. Hannu Aravirralla oli hotellissa edessään herkullinen ruoka-annos. Miksi hän ei syönyt sitä?
Se oli Lindströmin pihvi. Suomalainen ja japanilainen ottivat viinaa yhdessä. Ekan pullon jälkeen japanilainen löi suomalaiselta tajun kankaalle. Suomalaisen herättyä japanilainen tokas: Karatea sieltä meiltä päin.
Toisen pullon jälkeen japanilainen löi taas suomalaiselta tajun kankaalle. Suomalaisen herättyä japanilainen sano: Judoa sieltä meiltä päin.
Kolmannen pullon jälkeen löi suomalainen japanilaiselta tajun kankaalle. Japanilaisen herättyä parin viikon päästä tokas suomalainen: Toyotan tunkki sieltä teiltä päin. Mitä kamalia lommoja sinulla on autossasi? - Näetkö tuon portin?
- Kyllä.
- Minä en nähnyt. - Join Fairya.
- Miksi ihmeessä?
- Se irrottaa kaiken rasvan pois! -Mikä o narkkareiden pahin painajainen??? -Kauas pilvet karkaavat. -Mikä on turkulaisten orgasmi??? Nysse (Nysse jumalauta tulee!!!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.