IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.07.2007 17:10

eilen oli jotain niin hienoo. tutustuttiin taas vaihteeks uusiin paikallisiin. yhen ranskalaisen isovanhemmilla on hieno luksusvene, jonne mentiin sitte viettamaan iltaa. ei keretty kauaa olee, koska mun piti lahtee kotiin, mutta sen verran, etten enaa ikina haluu lahtee taalta pois. asun vaikka kadulla vuosia, etta saan kerattyy rahaa semmoseen veneeseen. oli niin ihana istua veneessa hiljasessa satamassa yolla, ihan pimeeta ja hiljasta. tai no veneessa oli valot. sinne ois voinu jaada vaikka yoks. no, se siita, se oli hieno vene ja semmosen ma haluun.
ma en ikina olis uskonu, etta taalla mun tekee koko ajan mieli pitsaa. koko ajan mielessa pyorii vaan pitsa pitsa ja viela vahan pitsa. taal ei vaan saa ananasta pitsaan, joten taytyy sitte syoda munakoisopitsaa. uskokaa pois, se on hyvaa.
eilen taal oli jopa vahan pilvista. tai no okei, puolipilvista. ku on joka paiva paistanu suoraan ilman yhtakaan pilvea ja lampotila varjossa on ollu 30, ni oli kieltamatta valilla kiva, kun vahaks aikaa aurinko meni pilveen.
oltiin eilen perheen ja jonkun ihme ryhman kans frejusissa vesipuistossa. kaikki muut oli sts retkella monacossa ja perhe ei antanu mun jaada kotiin, joten piti lahtee niitten mukaan. oli kyl yllattavan kivaa, mut olin samalla myos yllattavan ulkopuolinen ainoona ei-ranskalaisena.
mut tanaan uus paiva taas, ehkapa se hieno vene taas odottaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.