IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.06.2006 00:44

Mä oon lähössä lauantaina Ranskaan kolmeks viikoks kielimatkalle. Mä odotan sitä reissua ihan hirveesti. Just tota reissua oon oottanu viimeset kolme vuotta ja Ranskaan oon halunnu ties kuinka pitkän aikaa. Toi matka on mun unelmien täyttymys ja voisin tehä vaikka mitä sinne päästäkseni. Mutta silti, jos mä voisin vaan lähteä sinne kaks viikkoa myöhemmin! Mä toki haluan sinne ja lähen vaikka mikä tulis, mutta kaks viikkoa kun sitä vois lykätä. Syytä en täällä jlkisesti rupea selittelemään, mutta miks just nyt, eikä vaikka kuukausi sitten tai just sillon kaks viikkoa myöhemmin. No, kaikkea ei voi saada...

[Ei aihetta]Perjantai 02.06.2006 01:26

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.[Ei aihetta]Lauantai 20.05.2006 01:06

mä sain matikan kokeesta 10. 18/18 pistettä. viidellä numerolla nousi edellisestä. että repikää siitä!!!

mä unohdin piimäkakun uuniin ja siitä tuli tumma. mulla oli niin kiire nolifettää täällä.

mun piti olla taas kerran reipas, mutta mä oon ollu täällä niin kauan, että mun aivot on ihan tyhjät. sen takia tää tekstiki tänne varmaan tulee.

huomista odotellen...

Kaisa muuten kirjautuu turhan harvoin tänne. ainaki sillon tällön...

[Ei aihetta]Maanantai 24.04.2006 21:46

mä paloin auringossa. en ollu kauaa, koska mulla ei ollu aurinkorasvaa, ja sitte mä paloin. nyt mun olkapäät on punaset. huomenna mä laitan jo aamulla aurinkorasvaa, vaikka se melkeen tarkottaa sitä, et huomenna on sit pilvistä. mut en mä kuitenkaan kerkee valosan aikaan olla ulkona, joten ei mua haittaa. mut mä en haluu ihosyöpää enkä ryppyihoo...

kesäMaanantai 24.04.2006 00:26

kesä, kesä, kesä, kesä!!! mä en eilen keremmy kirjottaa tänne, ku nukahdin, mut eilen jo oli ihan kesä!!! me oltiin hyvinkäällä (ja mun sisänen lapsi heräs henkiin, ostin barbien) ja oli ihana ilma. ja oli niin huoleton olo ku lopetin työt niin et meen vasta kesäkuussa. mikään ei stressaa ja on ihana ilma. sinivuokkoja ja leskenlehtiä. topilla ulkona, aurinko ruskettaa. lämmin. kaikki on niin kesää.

mä ostin kärpäsloukun ja kanariantaatelin.

[Ei aihetta]Lauantai 08.04.2006 18:59

mä oon opetellu thai-kieltä. mä osaan sanoa jopa päivää, huomenta, hyvää yötä, mitä kuuluu, kiitos hyvää, entä itsellesi, minun nimeni on, mikä sinun nimesi on ja ehkä vielä yhen tai kaks muuta fraasia. että hyvin pärjätään, ku thaimaalaiset viikon päästä tulee!

mä oon kirjottanu kirjeen. kokonaisen kirjeen ja melkeen vein sen postiin. tänään kuitenki aion sen sinne laatikkoon viedä.

mä oon melkeen maalannu tänään. mä päätin viikkko sitte, että mä alan taas piirtää ja maalata, mä tein sitä viimeks aktiivisesti ala-asteella, nyt koitan taas alottaa. ehkä mä vielä tänään ehin.

mä aion ommella yhen paidan loppuun tänään. siitä puuttuu enää vähän, siihen menee ehkä puol tuntia. mä kyllä ehin.

mä oon ollu tänään reipas, eikö joo?

tää viikko...Maanantai 03.04.2006 20:28

on sitä että mä käyn koulussa, töissä ja teen äikän päättötyötä. ehkä syön ja nukun välissä, yhen tunnin uhraan tennikselle.

mä en olis uskonu, että mä tähän sortuisin, kouluu varten uhraamaan niin paljon aikaa ja huomioo ja mielenterveyteni. no, parempi tehä nyt ku kesälomalla. voiko ne antaa mulle oikeesti ehdot jos en saa sitä ajoissa valmiiks?

synttäritSunnuntai 02.04.2006 18:48

mä pidän kavereille synttärit. tai siis ne on nyt. ja täällä on ihmisiä. mä oon vähän leikannu hiuksia kaikilta ja itteki oon saanu hienot hiukset, missä ei oo juurikaan kyllä eroa ku en halunnu. kohta me katotaan leffa ja mä varmaan nukun ja kaikki muut valvoo.

ihanaa

mulle tehtiin hirvee aprillipila. ne yhet otti täältä jonkun ihmisen kuvan, mikä ei ollu nätti ja laittoi sen mun taustakuvaks. sit ku mä lähin netistä, mä melkeen kuolin ku se naama oli siinä. mulle on nyt jääny siitä jotain traumoja ja mun varmaan pitää mennä johonki terapiaam, et se kuva häipyy mun mielestä:D

tää kirjotus oli muka jääny kesken eilen. nyt vaan katoin ku avasin tän, et siin lukee et se on jääny kesken, vaikka ei se kyllä mun mielestä jääny. tosin kyllä mua väsytti eilen aika paljon, et voi olla...

me leikittiin kotia.

synttäritSunnuntai 02.04.2006 02:49

mä pidän kavereille synttärit. tai siis ne on nyt. ja täällä on ihmisiä. mä oon vähän leikannu hiuksia kaikilta ja itteki oon saanu hienot hiukset, missä ei oo juurikaan kyllä eroa ku en halunnu. kohta me katotaan leffa ja mä varmaan nukun ja kaikki muut valvoo.

ihanaa

[Ei aihetta]Tiistai 14.03.2006 21:41

että pitäis täällä olla joku paluteosio mihin voisin kommentoida että ei anna kirjottaa siihen ihkuboksiin enää sitte ku tila loppuu