IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.10.2006 20:48

ekat lumet tuli. ja vieläki oon positiivinen. jopa ulos lähössä tässä parin tunnin päästä. ulkoilu tekee hyvää. ja nään tossa lumisateessa sentään jotain positiivista; jos ollaan ulkona illalla eikä jaksa kannatella sateenvarjoa koko aikaa, ni lumi ei mee vaatteista läpi niinku vesi. kattokaa nyt, mä oon positiivinen.
kohta tuleepi joulu. tänään oli joulukarkkeja myynnissä jo. mä yritän odottaa vielä vähän aikaa, etten ihan heti ryntää kauppaan ostamaan enkelipatukoita. ne on vaan niin hyviä. joulu ja pääsiäinen on siitä hyviä ku kaupassa myydään enkeli- ja virvonvarvonpatukoita. ja jopa minä pikku plondin alku oon tajunnu, että ne on täsmälleen samoja eri kuorilla vaan:D lahjoja tässä mietiskelen, että mitä ostais.. vielä ei oo stressiä, varsinkaan ku kolmelle ihmiselle on jo lahjat. mut aattelin, et jos kerranki hoitais asiat kunnolla ja ostais kaikille lahjat ennen 23. joulukuuta.
teinpäs taas pitkästä aikaa kinkkujuustopatonkeja. perus eväsleivontaa. nyt ku en oo käyny töissä enkä oo tarvinnu evääks mitään ni ei oo tullu tehtyy... aattelin muutenki leipoo täs lähiaikoina... vaikka joka sunnuntai, ku sunnuntai on nniin turha päivä. ja sit ku on "toinen loma" eli ku porukat on pois kotoa ni vois leipoo kans. en kyl tajuu miks. tai ehkä ei sittenkään, jos ei oo aikaa ku täytyy elää sen pienen hetken ku saa elää ihan kunnolla. no joo, nyt meen elämään, eli siis syömään. syöminen on yks ihmisen perustarpeista ja ilman ruokaa ei voi elää... taas tätä elämänfilosofiaa á la Kia...

[Ei aihetta]Perjantai 27.10.2006 20:23

syysangsti, syysangsti, syysangsti. saatte mut ehlposti pahalle päälle, ihan pienestä. ette ees tajuu että ootte sanonu tai tehny jotain väärin, ni saatte mut pahalle päälle. tästä se alkaa, loppuu ehkä joulun jälkeen... ja jos ette usko että mä osaan angstata, ni kattokaapa mun viime vuoden päiväkirjamerkintöjä. päätin kyllä ruveta positiivisemmaks ihmiseks ja lupasinki tänään, että ajattelen positiivisesti niin paljon ku mahollista. ainakaan en päästä itteeni samanlaiseen angstiin ku viime syksynä, ja yritän nähä tässä maailmassa pieniä valonpilkahduksia...

[Ei aihetta]Perjantai 27.10.2006 02:00

kävipäs taas niin että eksyin tänne liian pitkäks aikaa ja alkaa päässä pyöriä kaikennäköstä. muistakaa, että suora puhe tehoo aina!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.10.2006 01:15

kävin tänään kampaajalla. ja en oo hirveempiä hiuksia saanu! pyysin vähän kevyempää ja rikottua, ja sain polkkatukan, jonka alta pilkistää koko pään levynen hiirenhäntä! älkää naurako ku tuutte kadulla vastaan...

[Ei aihetta]Torstai 19.10.2006 15:11

kohta se loma alkaa!!! ihanaa, enää 1,5 koulupäivää jäljellä!! ja täytyy toivoo et en myöhästy seuraavalta tunnilta, mulla ei oo aavistustakaan siitä millon se alkaa ja hoidan kyllä hommat kotona ennen ku lähen kouluun takasin... hehee...
ens viikolla saa nukkua, ei tarvii päätänsä vaivata koululla ja kerkeen näkee ihmisiä, käydä solariumissa, värjätä hiukset, kirjottaa kirjeen ja vaikka mitä! nyt jo ihan lomafiilis ja sitä lomaa on jo kauan odotettu. tai oikeestaan vaan pari viikkoo mut se tuntuu parilta vuodelta!!!

taas näitä...Keskiviikko 18.10.2006 01:53

1. Saat selville, että vuoden ikäinen lapsesi ei synnytyslaitoksella tapahtuneen häiriön vuoksi olekkaan sinun. Haluaisitko vaihtaa lapsen omaan biologiseen lapseesi.
-en, biologisuus ei oo niin tärkeetä. luultavasti en vaihtais ees viikon vanhaa, koska siihen olis jo kiintyny.

2. Sinulla todetaan parantumaton tauti ja saat tietää kuolevasi kolmen kuukauden kuluessa. Olisitko viikon sisällä valmis suostumaan kehosi syväjäädytykseen, jos tietäisit, että sinulla on pieni mahdollisuus elpyä tuhannen vuoden kuluttua ja parantua?
-en, eläisin ne kolme kuukautta niin täysillä ja tunteella ku mahollista.

3. Suostuisitko esiintymään hyväntekeväisyysjuhlassa, jossa olisi vähintään tuhat vierasta? Jos suostuisit niin mitä esittäisit?
-tottakai, ihan mitä vaan

4. Jos sinulla olisi kyky siirtyä kauas tulevaisuuteen ja palata vuoden kuluttua, mukanasi kaikki tieto, mutta ei yhtään konkreettista esinettä. Lähtisitkö matkalle jos siihen sisältyisi 50% mahdollisuus kuolla?
- en välttämättä, se nyt riippuu ihan päivästä että jos on semmonen olo että jumitan paikallaan, lähtisin heti, mut jos elämä tuntuu luistavan, ni haluun jatkaa sitä semmosenaan.

5. Jos ystäväsi sanelisi sinulle lottorivin jolla voittaisit suurehkon summan rahaa. Vaikka olisit itse maksanut lottorivin, kertoisitko ystävällesi voitostasi? Jos kertoisit antaisitko hänelle osan voitostasi?
- kertoisin ja jakaisin

6. Olisitko valmis näkemään vuoden ajan hirveitä painajaisia jos sinut palkittaisiin 16000 eurolla?
- olisin, koska en suunnilleen ikinä nää unia eli en tiiä mihin joutuisin. oon viimeks nähny painajaista joskus ihan lapsena.

7. Jos sinulla olisi mahdollisuus palata ajassa taaksepäin, mutta ei palata enään takaisin. Lähtisitkö
- korkeintaan eiliseen

8. Jos sinulla olisi mahdollisuus saada vuoden ajaksi ilmaiseksi loistava: kokki, hieroja, autonkuljettaja, taloudenhoitaja tai sihteeri. Minkä näistä valitsisit?
- hieroja ehdottomasti. sais foot massagea koko ajan...

9. Jättäisitkö viidestä miljoonasta kotimaasi, jos et enään koskaan saisi astua sen kamaralle?
- kyllä kyllä

10. Haluaisitko olla kuuluisa ja millä alalla?
- en, musta on kivempaa olla mysteeri

11. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus herätä seuraavana aamuna toisena henkilönä, kuka tämä henkilö olisi?
- en haluis herätä kenään muuna. toisaalta yhen päivän voisin viettää jonkun vastakkaista sukupuolta olevan asemassa, eli siis normaalisti sanottuna ois kiva olla oikeesti poika yhen päivän.

12. Asuntosi syttyy palamaan kaikkine rakkaine esineinesi. Pelastaisit perheesi ja lemmikkisi, jonka jälkeen sinulla olisi aikaa pelastaa vielä yksi tärkeä esine, mikä se olisi?
- valokuvat

13. Mistä elämässäsi pidät vähiten?
- lukiosta ja siitä että on talvi

14. Haluaisitko tietää täsmällisen kuolinhetkesi?
- en, paljon rennompaa ku ei tiiä ni ei sitä aattelekaan

15. Olisitko valmis luopumaan television katselusta viideksi vuodeksi, jos pelastaisit teollasi 1000 nälkäännäkevää?
-kyllä varmaanki. nykyään telkkariki on aika turha, tuleehan sitä katottuu mut pystyisin olee ilmanki

16. Mistä elämässäsi tunnet suurinta kiitollisuutta?
- oon huono olee kiitollinen, mutta monta monta asiaa mistä oon onnellinen. tunnen kiitollisuutta siitä, kun oon saanu purkkaa joltain, kun joku on hakenu mulle mehua, kun joku on muistuttanu mua kokeesta ja vielä jostain muusta asiasta mitä en just nyt muista.

17. Valitsetko mieluummin tylsän ja hyväpalkkaisen uran vaiko mielenkiintoisen ja huonopalkkaisen?
- mielenkiintosen ja huonopalkkasen ehdottomasti. raha on loppujen lopuks aika turha asia ja jos sitä ei oo ni tuun toimeen aika pienellä määrällä. tässä elämässä kelalta saa sen mitä henkensä pitimiks saa ja sen enempää en töistäkään tarvii jos se aivan unelma on.

18. Olisitko valmis luopumaan kaikesta omistamastasi, jos saisit pillerin jonka avulla sinulle riittäisi puolen tunnin uni vuorokaudessa?
- en, ei se sit enää kiva olis, jos ei mitään olis. vaikka se ois kyl muuten kiva nukkuu puol tuntii, vois aika riittääki johonki..

19. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus palata valitsemaasi hetkeen menneisyydessä ja muuttaa tapahtumien kulkua, lähtisitkö muuttamaan ja mitä hetkeä?
- en lähtis, se mitä me ollaan tehty, oli se sitte tyhmää tai järkevää, tekee meistä sen, mitä me ollaan ja mitä meiän elämä on.

20. Montako kertaa päivässä katsot itseäsi peilistä?
- se riippuu siitä kuinka monta kertaa käyn vessassa, ku siellä aina väkisin kattoo..

21. Jos voisit elää 90 vuotiaaksi ja säilyttää viimeiset 60 vuotta 30 vuotiaan ruumiin tai mielen, kumman valitsisit?
- ne pitää olla molemmat tai sit ei kumpikaan

22. Jos tietäisit kuolevasi vuoden kuluttua, muuttaisitko milään tavalla tämänhetkisiä elämäntapojasi?
- kyllä. pois vaan kaikki varovaisuus. en paljoo miettis että maksa saattaa kymmenen vuoden päästä olla huonona tai että ag:n ruoka voi aiheuttaa sydänkohtauksen viiskymppisenä..

23. Kenet maailman kaikista ihmisistä haluaisit päivällisvieraaksesi?
- vilman, ku se syö kans hitaasti.

24. Kumman valitsisit, sen ettet enää koskaan voi poistua paikkakunnalta jossa asut, vai että joutuisit poistumaan sieltä palaamatta enää koskaan takaisin?
- poistuisin heti.

26. Testamenttaisitko koko omaisuutesi ihmiskunnalle, jos tietäisit että siten voisit poistaa yhden ydinpommin maailmasta?
- en, ei niitä ydinpommeja kummiskaan kukaan käytä..

27. Olisitko valmis makaamaan vuoden halvaantuneena, jos siten voisit estää saimaannorpan kuolemisen sukupuuttoon?
- en. kyllä joku muu keino täytyis olla ja jos ei, ni en mä luonnonsuojelijaks omalla kustannuksella rupeis. mä oon liian liikkuva ihminen

28. Muuttaisitko jostain tapahtumasta mieleesi jääneitä muistoja, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus?
- en, niistä ikävistäki muistoista oppii ettei tee sitä uudestaan..

29. Mikä lapsuudessasi kokemasi asia on osoittautunut arvokkaimmaksi elämäsi aikana?
- ööh.. en mä nyt tiiä, muistan vaan sen ku sain ison ahvenen, mut ei se elämän kannalta kai niin tärkeetä ollu..

30. Jos saisit nyt heti tästä päivästä alkaen 8 300 euroa vuodessa rahaa, sillä ehdolla ettet enää koskaan saisi tehdä työtä. Suostuisitko?
- en todellakaan. mulla ei oo mitään työntekoo vastaan ja vähän enemmän kyllä haluisin rahaa..

31. Jos saisit esittää kysymyksen jollekkin ihmiselle valheenpaljastustestissä, kuka tämä ihminen olisi ja mitä kysyisit?
-nyt justiinsa en oo kiinnostunu mistään niin paljoa ja vaikka olisinki ni en sitä täällä julkistais...

32. Jos huomenna voisit herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi?
- osaisin lentää

33. Jos löytäisit kadulta lompakon jossa olisi 600 euroa rahaa veisitkö lompakon poliisiasemale jos siinä ei olisi nimeä?
- veisin

34. Kohottaisitko äo:täsi 40 pisteellä jos sen jälkeen joutuisit kärsimään koko poskesi yli ulottuvasta arvesta?
- mitä mä jollain äo:lla tekisin? en yhtään mitään, sen sijaan silee poski on kyllä ihan kiva..

35. Kenet näistä henkilöistä ottaisit mukaasi autiolle saarelle: Madonnan, Michael Jacksonin, Juice Leskisen, Eisabeth Rehnin vai Pamela Anderssonin?
- en ketään..

36. Kenellä ihmisellä on ollut eniten vaikutusta elämääsi?
- vaikee sanoo. äiskällä varmaan...

37. Jos seurustelukumppanisi joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi jaloista alaspäin, olisitko yhä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin?
- joo

38. Jos sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne?
- joo. ois ihan kiva tietää, että osaa sitte välttää niitä..

39. Suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta, jos saisit 16000 euroa?
- en missään nimessä

40. Miten pukeudut kun haluat näyttää seksikkäältä?
- johonki niin perusvaatteeseen ku olla voi

41. Jos saisit kysyä ennustajalta yhtä asiaa elämästäsi ja se olisi varmasti totta, mitä kysyisit?
- kenen kanssa meen naimisiin?

42. Jos saisit valita haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika?
-haluisin molempia, mut ensimmäisen pitäis olla poika, koska haluisin sen nimeks ale.

43. Voisitko tappaa lapsesi, jos hänellä olisi niin hirvittäviä kipuja, että hän kuolisi kuitenkin? Oletetaan että et saisi käyttää tappamiseen mitään lääketieteellisiä keinoja.
- jos se kuolis kohta niihin kipuihin, ni jos ois joku tapa jolla se kärsis vähemmän, ni joo.

44. Haluaisitko mieluummin vain yhden sydänystävän etkä yhtään tuttavia vaiko paljon tuttavia etkä yhtään sydänystävää?
- paljon tuttavia.

45. Näet äitisi suutelemassa vierasta miestä intohimoisesti ravintolan ulkopuolella, mitä teet?
- mietin, että kyllähän mä sille elämän halusin, mutta olis nyt vähän kevyemmin alottanu sen...

46. Kumman kanssa pelaisit mieluummin jotain peliä, itseäsi huonomman vai itseäsi paremman pelaajan kanssa?
- itteeni paremman, tulis haastetta. toisaalta jos se on liian paljon parempi, ni sit tulis sellanen olo, et ku toi nyt joutuu pelaamaan näin paljo huonomman kans, nimimerkillä kokemusta on. eli siis sopivasti paremman.

47. Olisitko valmis valehtelemaan ystäväsi puolesta oikeudessa vaikka tietäisit hänen olevan syyllinen?
- jos se syyllinen on ni en kyllä valehtelemaan ruve

48. Mitä tekisit jos saisit tietää että viikon kuluttua puhkeaa kolmas maailmansota?
- en tiiä, varmaan itkisin salaa sängyssä

49. Pukeutuisitko kutsuille mieluummin liian hienosti vai liian huonosti?
- huonosti

50. Kumpi on sinulle tärkeämpää parisuhteessa, että sinua rakastetaan vai että sinä rakastat?
- yhtä tärkeitä ne on

51. Olisitko valmis lunttaamaan jos tietäisit ettet varmasti jää kiinni?
- kyllähän mä valmis olisin, mutta en lunttais, koska mulle arvosanat ei oo niin tärkeitä eikä siitä oo mitään hyötyy mulle missään. samantien on sitte rehellinen itelleen ja muille.

52. Kenet näistä olisit valmis uhraamaan pelastaaksesi muut varmalta kuolemalta: äitisi, koirasi, poikaystäväsi/tyttöystäväsi, parhaan ystäväsi, pikkusiskosi vai molemmat isovanhemmat?
- koiran

53. Minkälaisessa tilanteessa olisit valmis lukemaan poika/tyttöystäväsi päiväkirjaa?
- sitä en tekis, yksityisyyttä pitää kunnioittaa

54. Jos kumppanisi haluaisi muuttaa vuodeksi yksin lapin erämaahan miettimään elämäänsä, suostuisitko?
- sitte mä lähtisin ulkomaille bilettää vuodeks. ei nyt, en mä oo bilettäjä, mut ulkomaille lähtisin.

55. Haluaisitko mieluummin kauniit kasvot ja ruman kropan vai rumat kasvot ja upean kropan?
- vaikee valinta. kasvot haluisin, kroppaa voi muuttaa ite.

56. Jos voisit puolittaa tai tuplata seksihalusi, kumman tekisit?
- nyt on kyllä ihan hyvä. jos olis pakko valita ni tuplaisin

57. Mikä on huonoin luonteenpiirteesi? Entä paras?
- kertokaa se mulle

58. Mitä näistä pelkäät eniten: Raiskaajaa, ufoja, väkivaltaista poika/tyttöystävää, pahoinpitelyä vai pimeää?
- raiskaajaa. mutta jos seurassa on poika, ei enää pelota..

59. Antaisitko kumppanillesi anteeksi jos hän pettäisi sinua?
- riippuu.. en helpolla

60. Kummasta luopuisit ennemmin, parhaasta ystävästäsi vai poika/tyttöystävästäsi?
- ei niistä kummastakaan voi täytyä luopua.

61. Oletko mielestäsi äklöttävän ruma vai erittäin kaunis?
- tavallinen ihminen

62. Miten reagoisit jos isäsi ottaisi eron äidistäsi ja menisi naimisiin parhaan ystäväsi kanssa?
- en kestäis.

63. Kuka on tällä hetkellä tärkein ihminen elämässäsi?
- tärkeitä on..

64. Ketä viimeksi kadehdit?
- elliä

65. Kenen puolisoksi näistä mieluiten ryhtyisit: Ranskalaisen koomikon, ruotsalaisen pitsanpaistajan vai venäläisen mafiapomon?
- ranskalaisen koomikon ehdottomasti. ei tarvinnu ees miettiä

66. Mikä on ollut kauhein painajaisesi?
- en muista ku en nää

67. Olisitko valmis muuttamaan kaikki maailman moottoriajoneuvot hevoskärryiksi?
- oishan se ihan hauskaa, mut miks ihmeessä?

68. Olisitko valmis menemään 100 vuotta taaksepäin vai eteenpäin?
- en kumpaaakaan..

69. Jos ufot hyökkäisivät maapallolle aikomuksenaan tuhota se, kenelle luovuttaisit paikkasi pelastukseen vievässä raketissa vai pitäisitkö sen kenties itselläsi?
- jos sinne yksin joutuisin ni luovuttaisin sen jolleki, mut en tiä kelle. varmaanki arpoisin

71. Kenen vuoksi olisit valmis uhraamaan henkesi?
- henkeni? jaa...

72. Minkä tässä mainittujen asioiden puolesta olisit valmis pitämään valtakunnalisen puheen: Homous, lesbous, orpolapset, eläintensuojelu, nälänhätäiset, ufot, siisteys, murrosikä, hienhaju, autot, kuukautiset, kanankakka lannoitteena, kauneus, pakarat? valitse vähintään kolme.
- homous, lesbous ja nälänhätäiset

73. Mikä maa on unelmiesi lomakohde?
- lomakohteena thaimaa

74. Uskotko jumalaan?
- ei siihen voi vastata joo tai ei. tai joku voi mut mä en. en myöskään vastaa en tiedä. se on vähän monimutkasempi juttu..

75. Olisitko valmis tekemään abortin jos saisit tietää lapsesi olevan kuolemansairas ja tietäisit että hänellä on vain 20%:n mahdollisuus selvitä kolmen vuoden ikään asti?
-en mä oikeen tiiä.

76. Olisitko valmis jättämään perheesi ja ystäväsi jos rakastamasi mies/nainen vaatisi sitä?
-jos joku semmosta vaatii niin se on sitte semmonen ääliö ettei sitä jaksa katella.

77. Olisitko valmis ajamaan itsesi kaljuksi jos siten voisit pelastaa isopandan kuolemisen sukupuuttoon?
- ehkäpä. peruukin kyllä haluisin,,,

78. Olisitko mieluummin pappi vai lähetystyöntekijä?
- lähetystyöntekijä

79. Kumpaan sitoutuisit mieluummin, ikuiseen parisuhteeseen vai ikuiseen sinkkuuteen?
- Parisuhteeseen.

80. Jos sinä saisit siiamilaiset kaksoset ja he olisivat vaikeasti kiinni toisissaan, kuman uhraisit mieluummin, tytön vai pojan, pelastaaksesi toisen?
- en mä kyllä rupeis uhrailemaan. tasapuolisuutta. tai sitte arpoisin.

81. Mistä ruumiinosastasi luopuisit mieluiten?
- pikkusormesta

82. Vanhenisitko vai nuorenisitko mieluummin 10 vuotta?
- vanhenisin

83. Olisitko valmis lähtemään vuodeksi vaihto-oppilaaksi Afrikkaan?
- joo kivaahan se vaan ois

84. Jos puolisosi olisi erittäin sairas, olisitko valmis myöntymään armokuolemaan?
- riippuu miten se ite haluis, jos se haluis ni olisin

85. Oletko jo tehnyt tai aiotko tehdä elintenluovutustestamentin?
- voisin joskus tehöki. vaikka ei mulla varmaan mikään elin kelpais...

86. Aiotko tehdä avioehdon?
- avioliitto on niin sitova että sen ei kuulu mennä poikki. ei sillon avioehtoo tarvita. eli en. en mee naimisiin ihan tosta noin vaan

87. Mikä on pahin tapasi?
- en osaa olla hiljaa.

88. Jos joku tappaisi kissasi, olisitko valmis määräämään tälle kuoleman tuomion?
- en

89. Mitä asiaa maailmassa et voisi koskaan tehdä?
- niitä on vaikka mitä, en vois ainakaan kiduttaa ketään

90. Mikä on sinulle rakkain paikka maailmassa?
- frejus.

91. Ystäväsi peruvat salaa häämatkasi, suuttuisitko heille? Jos suuttuisit, mitä tekisit?
- suuttuisin. tilaisin niille sata pitsaa kotiin keskellä yötä

92. Olisitko valmis myymään koko omaisuutesi pelastaaksesi ystäväsi hengen?
- hyvän ystävän joo. no yks vaatekerta ja valokuvia kyllä haluisin säästää..

93. Mikä on mielestäsi maailman suurin ongelma tällä hetkellä?
- rasismi, epätasa-arvo, nälkä, sodat ja vaikka mikä

94. Pommisuojanne on huonossa kunnossa, menisitkö sinne vai jäisitkö taloosi, jos molemmissa olisi 50% mahdollisuus säilyä hengissä?
- yhtä iso mahollisuus? kotiin tottakai

95. Jos sinun olisi valittava ilotytön, stripparin, mestaajan, aineiden testaajan eläimillä tai palkkamurhaajanuran. Minkä näistä valitsisit?
- ilotytön tai stripparin

96. Oletko mielestäsi rasisti?
-en

97. Kumman näistä valitsisit, kunnon ja rajun seksielämän vai selibaatin?
- no kummankohan? kunnon ja rajun seksielämän tietysti..

98. Voisitko ryhtyä nunnaksi tai munkiksi?
- vähänks aikaa joo, mut en koko loppu elämäks.

99. Oletko koskaan ajatellut tekeväsi itsemurhan?
- ihan jossain syvässä mielikuvitusmaailmassa missä lehmätki lentää.

100. Onko sinulla vihamiehiä?
- toivottavasti ei

101. Valitse näistä yksi asia mitä haluaisit elämässäsi olevan lisää: ystävällisyyttä, rakkautta, rahaa, aikaa, jännitystä vai ystäviä?
- aikaa

102. Mikä saa sinut nauramaan?
-melkeen mikä vaan..

103. Osaatko isä meidän rukouksen?
- ainaki melkeen

104. Oliko kiva kysely?
- vähän turhan pitkä, mut en ois tätä tehny, ellei olis hyvä ollu...

[Ei aihetta]Maanantai 16.10.2006 19:57

sinä kysyit: Pokkani pitää pimpeli pom
oraakkeli vastasi: Tosimies ei välitä.

taas kerran ihan tyhmä toi oraakkeli. ei se ikinä osaa. tosimies kyllä välittää ja sanoo perässä että pokkani pitää pimpeli pom, kysy vaikka keneltä!

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.10.2006 16:35

oltiin tennisleirillä. oli kivaa. oli valvomiskisa, mut sit se keskeytyi ku pelättiin liikaa, ette kyllä arvaa mitä enkä kerrokaan. että kolme tuntii sitte nukuttiin vaikka meitä ois ollu kaks ketkä olis valvonu koko yön. ja aamulla ysiltä heti treenit, ei se kyllä sitte enää kivaa ollu. eikä sekään oo kivaa, että mun pitää opetella reilut puol sataa paikannimee ja tajusin sen vasta eilen. siis huomiseks pitää osata. mutta sittä ei mietitä vielä, ei...
mutta oli kiva leiri. ja joku kerta otetaan valvomiskisa uudestaan ja sitte kyllä kisaillaan ihan kunnolla, eikä lopeteta kesken ku alkaa pelottaa. vaikka te ette kyllä tiiä mit me pelättiin. ei ainakaan koiraa. ja toi viimenenki virke oli ihan turha, koska kukaan ei ainebananea lukuunottamatta ymmärrä juttua, kuka täällä sivuilla käy. eikä sekään varmaan tätä lue. eli turha virke, mutta muistanpahan ite vielä vanhana mummona yhen semmosen hassun jutun. tai aika montaki hassuu juttuu...:D

[Ei aihetta]Maanantai 09.10.2006 22:33

amistoon kaipailen ihan hirveesti.. siel asiat oli hyvin ja jutut luisti... ja sillon jo halusin sinne jäädä... nyt oon kurjassa hurjassa lukiossa vielä koko loppu jakson ja oon tosi tosi tosi ilonen kun se jakso loppuu...

[Ei aihetta]Maanantai 09.10.2006 22:32

ihminen ei muka koskaan oo elämäänsä tyytyväinen, aina on jotain vikaa. viikko sitten mä olin kyllä ihan täysin tyytyväinen elämääni eikä siinä ollu mitään vikaa, niin jos olis asiat jatkunu, olisin varmaan tullu hulluks täydellisyydestä.