IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 24.04.2006 21:46

mä paloin auringossa. en ollu kauaa, koska mulla ei ollu aurinkorasvaa, ja sitte mä paloin. nyt mun olkapäät on punaset. huomenna mä laitan jo aamulla aurinkorasvaa, vaikka se melkeen tarkottaa sitä, et huomenna on sit pilvistä. mut en mä kuitenkaan kerkee valosan aikaan olla ulkona, joten ei mua haittaa. mut mä en haluu ihosyöpää enkä ryppyihoo...

kesäMaanantai 24.04.2006 00:26

kesä, kesä, kesä, kesä!!! mä en eilen keremmy kirjottaa tänne, ku nukahdin, mut eilen jo oli ihan kesä!!! me oltiin hyvinkäällä (ja mun sisänen lapsi heräs henkiin, ostin barbien) ja oli ihana ilma. ja oli niin huoleton olo ku lopetin työt niin et meen vasta kesäkuussa. mikään ei stressaa ja on ihana ilma. sinivuokkoja ja leskenlehtiä. topilla ulkona, aurinko ruskettaa. lämmin. kaikki on niin kesää.

mä ostin kärpäsloukun ja kanariantaatelin.

[Ei aihetta]Lauantai 08.04.2006 18:59

mä oon opetellu thai-kieltä. mä osaan sanoa jopa päivää, huomenta, hyvää yötä, mitä kuuluu, kiitos hyvää, entä itsellesi, minun nimeni on, mikä sinun nimesi on ja ehkä vielä yhen tai kaks muuta fraasia. että hyvin pärjätään, ku thaimaalaiset viikon päästä tulee!

mä oon kirjottanu kirjeen. kokonaisen kirjeen ja melkeen vein sen postiin. tänään kuitenki aion sen sinne laatikkoon viedä.

mä oon melkeen maalannu tänään. mä päätin viikkko sitte, että mä alan taas piirtää ja maalata, mä tein sitä viimeks aktiivisesti ala-asteella, nyt koitan taas alottaa. ehkä mä vielä tänään ehin.

mä aion ommella yhen paidan loppuun tänään. siitä puuttuu enää vähän, siihen menee ehkä puol tuntia. mä kyllä ehin.

mä oon ollu tänään reipas, eikö joo?

tää viikko...Maanantai 03.04.2006 20:28

on sitä että mä käyn koulussa, töissä ja teen äikän päättötyötä. ehkä syön ja nukun välissä, yhen tunnin uhraan tennikselle.

mä en olis uskonu, että mä tähän sortuisin, kouluu varten uhraamaan niin paljon aikaa ja huomioo ja mielenterveyteni. no, parempi tehä nyt ku kesälomalla. voiko ne antaa mulle oikeesti ehdot jos en saa sitä ajoissa valmiiks?

synttäritSunnuntai 02.04.2006 18:48

mä pidän kavereille synttärit. tai siis ne on nyt. ja täällä on ihmisiä. mä oon vähän leikannu hiuksia kaikilta ja itteki oon saanu hienot hiukset, missä ei oo juurikaan kyllä eroa ku en halunnu. kohta me katotaan leffa ja mä varmaan nukun ja kaikki muut valvoo.

ihanaa

mulle tehtiin hirvee aprillipila. ne yhet otti täältä jonkun ihmisen kuvan, mikä ei ollu nätti ja laittoi sen mun taustakuvaks. sit ku mä lähin netistä, mä melkeen kuolin ku se naama oli siinä. mulle on nyt jääny siitä jotain traumoja ja mun varmaan pitää mennä johonki terapiaam, et se kuva häipyy mun mielestä:D

tää kirjotus oli muka jääny kesken eilen. nyt vaan katoin ku avasin tän, et siin lukee et se on jääny kesken, vaikka ei se kyllä mun mielestä jääny. tosin kyllä mua väsytti eilen aika paljon, et voi olla...

me leikittiin kotia.

synttäritSunnuntai 02.04.2006 02:49

mä pidän kavereille synttärit. tai siis ne on nyt. ja täällä on ihmisiä. mä oon vähän leikannu hiuksia kaikilta ja itteki oon saanu hienot hiukset, missä ei oo juurikaan kyllä eroa ku en halunnu. kohta me katotaan leffa ja mä varmaan nukun ja kaikki muut valvoo.

ihanaa

[Ei aihetta]Tiistai 14.03.2006 21:41

että pitäis täällä olla joku paluteosio mihin voisin kommentoida että ei anna kirjottaa siihen ihkuboksiin enää sitte ku tila loppuu

plääh...Tiistai 14.03.2006 21:40

tein varmaan puol tuntia ihkuboksiani ja sitte ku tallensin sen, huomasin et siihen ei mahu niin paljoo tekstiä ja vaan about kuudesosa koko vaivasta jäi näkyviin. vittu.

[Ei aihetta]Maanantai 13.02.2006 18:50

tulin 20 min. sitte koulusta. suoraan. että sellasta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.02.2006 21:03

mulla on joku pakkomielle tennikseen. se on jo melkeen ku joku sairaus. mut mä kyl löysin siihen selityksen tänään, tai siis M löysi, ku luettiin horoskooppeja. se johtuuki vaan taivaankappaleitten liikkeestä. en mä niistä mitään ymmärrä, mut kunhan luen ni tiiän mitä tapahtuu... et ei se ookaan niin vaarallista. vaikka mä mietin koko ajan että millon mä pääsen pelaamaan ja että taas tekis mieli vaan pelata.

mä vaihdoin nimimerkkiä ku sain sellasii hienoi karkkipapereita missä oli toi cherry ja cerise et se on enkkuu ja ranskaa ni sit vaihoin ranskankieliseks nicin ku mä tykkään enemmän ranskasta. en mä aikasemmin ees tajunnu et se vois olla jotain muutaki kieltä ku enkkuu...

mä oon koko päivän leikelly sydämiä. mä teen meiän koulusta hienon ystävänpäiväks. ja sit mun huone on täynnä punasta ja vaaleenpunasta paperisilppua ku mä en oo laittanu roskia roskiin ja se on hienon näköstä. mä voisin jättää sen semmoseks, mut ku äippä ei oikeen tykkää. ehkä mä kiristän sitä et se tilaa mulle ostos-tv:stä imurimopin tai sellasen, ja sit mä korjaan mun ystävänpäiväkoristelut lattialta keskiviikkona.
mut ystävänpäivä on kyl paras päivä vuodessa niinku on vappuki.