IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 15:44

joo mistä mä alotan. eilisestä?

▼ heräsin aamulla joka oli vaikeeta. menin kouluun, eka tunti matskuu ja toka tunti bilsaa. Bilsantunnilla ihanarakasupeasädehtivä bilsanmaikkamme kertoo että kirjottakaa 6 tiivistelmää ens torstaiks. okei! johtuen siitä, että hän itse (oli niin laiska) ettei ehtinyt opettaa niitä meille. opiskelkaa itse.

▲noh sitku koulupäivä oli ohi ni menin Mirkalle kylää. sit me saatii tietää et Tokio Hotel tulee suomeen. (voi vittu sitä kiljumista :D)

▲ sit me mentii itiksee ja syömään 5 hengen kaveriporukalla. oli kivaa <3

▼ sit ku olin bussis istumas kotio menossa mirka soittaa, et nyt perkele sun on pakko varata liput th:n keikalle, jotka just tuli myyntiin. joten mulle tuli ihan armoton kiire. juoksin sit himaan henkihieverissä ja olo oli ihan kuollut.

▲ ehdin saamaan liput !

▼ ranaamisesta oli pelkkää limaa kurkussa ja en voinu olla yskimättä 24/7. se oli kamalin yskä ikinä ja kesti sellaset 4 tuntia.

▼ iskä huomas et karossa (meiän koira) on jotain vikaa. se oli kauheen nuopee ja vaisu. se ei uskaltanu istuu mut kyl setuli mun luo kutsusta..muttei muiden o_O?
sit myöhemmin illalla karo alko itestää yhtäkkiä vikisee ja itkee ja se linkkas jalkaansa.
sillä on luultavasti siis jalka murtunut.

▼ loppuillan neuloin lapasia loppuun, tein bilsantiivistelmää ja luin matikankokeisiin. ja rättiväsyneenä.

▲ sain tunnin tauon ku katoin Täydellisiä naisia

▼ pääsin sänkyyn vasta siinä 00.20 (ja aamuherätys 6.30) mutten saanu unta

▼ karo tuli keskellä yötä jumalattoman kovaa ulvomaan ja vikisemään mun viereen et nyt sattuu (henna ei ees heränny!!!) olin sit iha paniikis et apua mitä teen. no mä sit rauhottelin sitä siinä ja sain sen hiljaseks ja menin takas nukkuu ja nukahdin jotain yli kolme.

▼ en päässy tänää keilaa liikkatunnille koska äiti soitti et tuu kotiin vahtii karoo kun se ei saa jäädä yksin ja iskä tarvii apua sen kanssa et mun pitää mennä sen kanssa viemään karo eläinlääkäriin koska se ei pärjää yksin.

---

nyt täs hetkes olen ja pelkään et mitä karolle sattuu. kiva ku me ollaan lauantaina lähös lappiin ajaa autolla ja jos karo saa kipsin ni silhän on kivat oltavat.. :( </3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys