IRC-Galleria

Krenela

Krenela

shut up and let me go

Selaa blogimerkintöjä

Suuret puheet, pienet teot...Lauantai 31.07.2010 18:12

Naurattaa ihmiset, jotka puhuvat ja puhuvat, itseluottamus vähän turhanki korkeella, mut sit ku on näytön paikka ni ei mitään.
Eilen tuli todistettua tämmönenki tapaus taas.
Oltiin kavereitten kanssa Vantaan Onnelassa. Istuttiin karaokepuolella (odotettiin mun biisiä) ja juotiin drinkkejä, kunnes siihen tuli joku mies juttelemaan. Siinä tovi juteltiin niitä näitä, kunnes keskustelu ajautui tanssimiseen. Mies rupes kovin itsevarmana selittää, että "Joo mä oon helsingin parhaan tanssiryhmän tanssija." .... Olin vaan, että "aijaa. No mikäs tanssiryhmä se on?" Ei vastausta. Mainitsin sitten kundille, että mäki harrastan tanssia. Sanoin etten mä mikään huipputanssija oo, mutta osaan kuitenki. Läpällä heitin vielä perään että "Mennäänkö ottaa battlee?" ja naurahdin. Mies oli niin itsevarmana tietenki menossa heti. Sanoin että odotan sitä mun karaokebiisiä, niin sitten voidaan mennä tanssii. Mies oli vaan "aijaa, et uskalla".
Luultavasti suuret puheet, koska luuli etten tule oikeasti sen kanssa tanssii, tai etten osaa tanssia.
Noh, myöhemmin mentiin sitten tanssimaan. Kerettiin tanssia yksi biisi, kunnes mä repesin. Mä en vaan voinu olla nauramatta :D Kundi oli huonompi ku huono tanssija. Uskallan väittää, että mä voitin sen battlen 6-0.
Kysyin siltä, että "Säkö tanssija?". Ni siinä vaiheessa tuli kyllä että "en mä oo missään vaiheessa väittäny, että mä olisin mikään tanssija".
Joopajoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.