IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!
Hiljattain tuli bongattua erään klassisen musiikin laulajan mainos , joka herätti ajatuksia. Kyseinen viisikymppinen nainen mainosti julisteellaan tulevia kirkko-konserttejaan ja poseerasi kuvassa viekoittelevassa asennossa paljastavassa paidassa. Typertyneenä jäin pohtimaan: "Onko tämä maailma todellakin mennyt siihen, että jo kirkko-konserttejakin kaupataan seksikkäillä poseerauksilla?".

Tiedän että kuulostan varmasti kaksinaismoralistilta, poseeraanhan minäkin puolialasti keikkajulisteissani, mutta pidän kuitenkin sentään jollain tasolla loogisena että eroottisia freak show & kinky -performanssejani mainostetaan pinup-kuvin varustetuilla kuvilla. Sitä taasen pidän kurjana, jos kirkko-konserttejakin pitää kaupata paljaalla pinnalla.

Meinaan, jos minä jostain syystä menisin esiintymään kirkkoon (täysin mahdollista, sillä olen soittotaitoinen), en kokisi soveliaaksi poseerata syväänuurretulla kaula-aukolla tissit pamppaillen. Ja soveliaisuudesta viis, en kokisi aiheelliseksi poseerata kyseisessä yhteydessä rintojani esitellen. Enhän minä niitä kauheasti tuo esille edes eroottisten esitysteni mainoksissa, ja niissä esityksissäni sentään kuuluu osana esityksenä kevyttä strip teasea!!!

Seksikkäitten poseerausten ja maitorauhasten esittelyn markkinastrategista merkittävyyttä pohtiessani tuli mieleen kinky-skenessä vallitseva ulkonäkö-keskeisyys.

Kinky-kulttuurimme usein keskittyessä bileisiin, on bileitten fetisistisen ja ekhibitionistisen luonteen vuoksi jollain tapaa loogista, että ulkonäköasioihin keskitytään aika paljon kinkyjen kesken keskustellessa. Tuntemattomasta maasta saa tasaisin välein lukea dress code-keskusteluja (onko tarpeellinen) ja pohdintoja oikeasta kinky-lookista (kuuluuko alastomuus bileisiin yms), mutta tarvitseeko tällä lailla asioitten olla?!?

Eivätkö kaikki vain voisi tulla bileisiin omasta fetissistä nauttimaan ja ihastelemaan muitten asusteita, sen kummemmin lokeroimatta onko luukki kinkya vai ei (jos se on fetissi kantajalleen, niin silloin se pitäisi kelvata fetissi-bileisiin)?!? Etenkin kun missä ihmeessä on päätetty että nahka ja kumi ovat enemmän kinkya ja oikeampaa fetisismiä kuin vaikkapa höyhenet ja pellava?!? Ja miksi muka musta on kinkympaa kuin pinkki?!?

Mieluummin minä keskustelen vaikka kinky-bileissä "väärällä tapaa pukeutuvan" ihanasti käyttäytyvän valloittavan persoonallisuuden kanssa kuin "koodin mukaisesti pukeutuneen" tökerösti kanssabilettäjiään kohtaan käyttäytyvän tyypin kanssa.

Henkilökohtaisesti minulle on se ja sama miltä kukakin näyttää tai kuinka katu-uskottava hän on kinky-skenessä, sillä en minä perusta elämääni muitten ulkonäölle tai heidän uskottavuudelleen. Koen paljon tärkeämmäksi sen, että jokaisella olisi tässä maailmassa mahdollisuus olla juuri sellainen kuin on ja tärkeäksi kokee.

Ja omalta kohdaltani aion jatkossakin olla sen näköinen, kokoinen ja kuuloinen kuin olen. Jos se ei jotain miellytä, on se hänen menetyksensä.

Ollaan rohkeasti vaan kaikki omanlaisiamme ulkonäköpaineista välittämättä!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys