IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

MuutoksiaTorstai 12.02.2009 10:45

Tällä hetkellä tuntuu, että elämäni on muutoksen kourissa:

* Taloyhtiössä on putkiremppa ja kämppäni on räkäisempi kuin piripäitten kansoittama squat. Kuvassa kylpyhuoneeni tämänhetkisessä kukoistuksessaan. EI täällä astmaatikolla ole kivaa. Ja remppalaasti-what-ever-pölyn takia tavarat pitää olla pusseissa. Ei ole kivaa ei.

* Ykköskohdasta johtuen olen suurimman osan jossain muualla. Ja tämä tarkoittaa aika usein bussissa kököttämistä. Ei ole kivaa ei.

* Ihmissuhteissa tiettyä liikehdintää. Enempää en kerro, sillä rajaan julkisen ja yksityiselämäni rajan tähän.

* Krisse Sydän ja Iloiset Orjat-kokoonpanossa kokoonpanomuutoksia. Näillä näkymin poppoomme kutistunee kahteen soitto- ja lauluhyypiöön, mutta lisämausteiksi kohoaa pysyvästi tanssi- ja performanssipoppoota. Muodostuuko showryhmästämme täysin antimusiikillinen show-ryhmä kera äänimassan ja runouden, vaiko taiteilemmeko jatkossakin taiteilun ja musiikin välimaastossa showssamme? Sen näyttää aika aikanaan ajallaan.

Tämänhetkistä muutosprosessia poppoossamme saa tulla ihailemaan ystävällisesti ystävänpäivänä, kun Elävän Kirjallisuuden Festivaalin päätösklubilla Tiiliskivi-klubilla Krisse Sydän ja Iloiset Orjat-kokoonpanolla vetäisemme ripeän avausesityksen. Showssamme tällä kertaa omia ja Nalle Virolaisen runoja, omia piisejä ja jopa pervormanssia. Luvassa siis hyvinkin kiihkeä ja tiukka paketti tunnetta, voimaa ja sanomaa. Esitys alkaa jo klo 19 ja kestää vain 10 minuuttia, joten muutosta on ilmassa todellakin, jos tunnin settejä monijäsenisenä paiskomaan tottunut poppoo paukauttaa kompaktisti kahdestaan vaivaiset kymmenisen minuuttia pervormanssia. Tapahtumasta saa katsastaa tietoa: www.uta.fi/jarjestot/teema/EKF/ ja www.uta.fi/jarjestot/teema/tiiliskivi/

* Unirytmini hakee taas uomaansa kun aurinko porottaa erilailla ja ilmassa pian alkaa tuoksua kevät.

* Elämänrytmiini tulee muutos, kun ensiviikosta alkaen alan heittäytyä rennommille vesille, viettäen erinäisten työprojektien sijaan aikaani vapaa-ajan kimpussa.

* Reissuni ovat viimevuosina suunnanneet, Suomen rajojen ulkopuolelle suunnatessa, itään ja laivalla on tullut hurauteltua Eestiin. Ensiviikolla vetäisen länteen ja laivalla posautetaan Ruotsiin.

* En ole oikein perustanut koskaan festivaaleista, mutta tänä vuonna ajattelin käydä Tammerfestin lisäksi vähintään kahdella muulla festivaalilla vapaa-ajallani. Joillekin vetsivaalikeikoille kun esiintymispoppoolla kenties kesällä taas suuntaamme, niin niitä nyt en työluonteisuutensa vuoksi laske tähän vapaa-ajan festarireissailuun. Ajattelin, että Ruisrock voisi olla kova sana. Provinssissa ja Ankkarockissa on myös omat houkutuksensa. Juhannuksena taitaa kiinnostaa Vammalan Hotelli Ellivuoren Rock'n'Roll Jamboree. Siellä kun oli viimevuonna niin hitsin mukavaa.

* Tehosekoitin päätti nousta haudastaan ja tehdä comeback-turneeta, ja mie en diggaa comebackeja enkä muitten kiertueitten perässä pyörimistä, mutta tämän karavaanin kintereille ajattelin karauttaa. Tehosekoitin, kun on ihan hemmetin loistava retkue.

* Olin jossain vaiheessa elämääni myynyt Backyard Babiesin levyt "Kun ei tällaista tällainen vanhus ny enää jaksa kuunnella", mutta viimevuoden lopulla koin jälleenvalaistumisen ja hankin oikein urakalla BYBin levyjä uudestaan, ja tämä on kesän toinen bändi jonka perään aion karauttaa kesäfestareille. BACKYARD BABIES ON SEN ARVOINEN!!!!

* Konserteissa en ole kauheasti jaksanut käydä enkä hankkia festarilippuja jonkun yhden tietyn artistin takia, mutta nyt harkitsen vakavasti toimivani toisin, kun Morrissey tulee Tampereelle kesällä ja Placebo popittaa Provinssissa. Eli Jumalat saapuvat Suomeen. Ja arvatenkin näitten jumalien levyjä on tullut kuunneltua viimeaikoina niin vinyyliltä ja cd'ltä aiempaakin enemmän. Mutta mikäpä sen mukavampaa kuin popittaa Morrisseyta, Placeboa ja The Smithsiä?

* Olen jossain vaiheessa ollut sitä mieltä, että lantiohousut eivät ole mun juttu, nyt mulla ei paljoa muita olekaan.

* Ja huomaatteko, jossain vaiheessa kirjoitin tänne vähän väliä ja nyt vain harvoin?

* Aiemmin ajattelin Facebookkausta typeränä touhuna, nyt pidän sitä mukavana viihteenä. Ja kulutan aikaani aivan liikaa Facebookissa :-)

* Olen antanut itseni lihota melkoisesti. Ja minua ei haittaa se. Pyöreys on kaunista.

Elämä on suurensuuri muutos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.