IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

RATTIJUOPOLLA ON HYVÄ OLLA..Tiistai 04.11.2014 17:43

Välillä pientä purtavaa siitä kaikille että totuus on taruakin ihmeelllisempää. Perusstelu: Kun aikasa kuvittelee jotain aivan muuta niin säikähtää todellisuutta sillä huomaaa maailman olevan niin tavallinen vaikka rattijuopolle joka ajaa 4 romille humalassa ja kuvvittelee että ei jää kiinni tai pystyy huijaamaan poliisia.

Asia näin: Kun ratti juoppo näkee poliisit niin hän sanoo: hei! voi vitsi piliisit!!! mitä nyt tehdään. Joku juopoista sanoo huijaa niitä mutta ratsiaan joutuminen onkin kova paikka 4 romillen humalaiselle jolla on itse varmuus huipussa. Kova paikka on kun poliisi sanoo: puhaallappa.

Rattijuooppo vetää piliä imien taakse mutta ei onnistu. Hikivaluu ja poliisi käskee puhaltamaan. Ratti juoppo puhaltaa ja 4 romillea tulee lukemaksi. Onpa nöyryyttävää sillä totuus on monin paikoin kovempi paikka kuin taru jossa luullaan että kaikki asiat menee suunnitelmien mukaan. Ei huijaamalla pääse karkuun. Oli miten oli. Raamatun sana elää joka päivä jokaiselle joka haluaa ajaa selvimpäin ja pitää asiansa kunnossa. Amen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.