IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

AntibioottiSunnuntai 22.05.2016 18:18

Avainsanat: antioksidantti , ahdistuneisuus , diabetes , elintarvikkeisiin, jotka ovat Natural Antibiootit , terveys , sydänsairaus , yrtit , immuunijärjestelmä , Luontaistuotteet , toksiinit
Me kaikki elämme planeetalla, joka on yhä riippuvainen kemikaaleista. Antibiootit voivat olla huonoja sivuvaikutuksia, kun he ovat liikaa. Johtuen liikakulutusta, infektioiden hoitoon antibiooteilla tänään valitettavasti johtaa enemmän vahinkoa kuin hyötyä, meidän immuniteetti ja ruoansulatus järjestelmiä.

Ihmiset muinoin eivät paljon edennyt tieteen joten niitä käytetään hoitamaan sairauksia käyttäen luonnon yrttejä, ruokaa ja kasveja.

14 Natural Antibiootit Tehokas & näkyvämpi kuin perinteisen lääketieteen!

Manuka Hunaja
Mehiläiset Uudessa-Seelannissa tekevät manuka hunajan pölytykselle Manuka Bush. Tämä hunaja hiukan voimakkaammin antibiootti ominaisuuksia kuin muut hunajaa, ja voi jopa olla tehokas hoidettaessa MRSA.

Valkosipulin kynsi
Valkosipuli on antibiootti, joka tuhoaa gram-positiivisia ja gram-negatiivisten bakteerien. Suurin osa vammoista kautta maailmansodan kovetettiin valkosipuli. Tämä kasviperäisten korjaamiseksi oli tietenkin erittäin hyödyllinen orgaaninen korjaamiseksi välttää infektioita. Taudit, kuten kurkun bakteeritartunta ja myös pieniä korvatulehdus Myös kovettunut valkosipuli.

Piparjuuri
Piparjuuri on luonnostaan antibakteerinen ja anti-loistaudit ja se stimuloi immuunijärjestelmää. Se on lämmittävä ominaisuuksia ja toimii yskänlääke, joten se on voimakas yrtti poskionteloiden ja keuhkojen. Se auttaa avaamaan sinus kohdat ja lisää liikkeeseen siellä, mikä on kun flunssan ja influenssan yleisesti alkaa.

Kookosöljy
Se on luonnollisesti anti-sieni ja antimikrobisia ominaisuuksia ja se on täynnä antioksidantteja et löydä mistään muualta luonnossa. Se parantaa immuunijärjestelmää, tasapainottaa kilpirauhasen, kolesteroli, ja verensokeri, ja jopa parantaa aivotoimintaa. Turvallinen käyttää sisäisesti ja ulkoisesti.

Kolloidinen hopea
Kolloidinen hopea on tunnettu tehokkaana antibiootti vuosisatoja. Viimeaikainen tutkimus on myös todennut, että kolloidinen hopea voi tuhota antibiooteille vastustuskykyisiä mikrobeja, kuten MRSA, lintuinfluenssa ja SARS.

Olive Leaf
Olive Leaf on hämmästyttävä ominaisuus vertaansa vailla nykylääketieteen se voi estää tai tuhota monenlaisia haitallisten bakteerien, sienten ja hiivojen samalla hyödyllisiä bakteereja lisääntyä. Tämä luonnollinen uutetta voidaan auttaa torjumaan kaikenlaisia infektion.

Echinacea
Et ehkä tunne tätä ainesosaa, mutta se on turvallista ja yleinen. Sen kulutus osoitti paitsi määrän väheneminen vilustuminen, että henkilö kärsii koko elämänsä, mutta myös vähentäminen kylmän pituudesta. Se on hyvä vaihtoehto ottaa varotoimena virusinfektioita.

Oregano öljy
oregano on antiseptinen ominaisuuksia samoin. Vuosisatojen ajan ihmiset käyttää oregano vatsa- ja hengityselinten sairaudet ja tarjota kivunlievityksen kipeä kurkku. Oregano on myös antioksidantti ja antimikrobisia ominaisuuksia, koska sen korkea pitoisuus fenoliset hapot ja flavonoidit.

Apple-siideri etikan
omenaviinietikkaa sisältää omenahappoa, tiedetään olevan antibiooteille ominaisuuksia. Se voi auttaa suuresti estämään ja lievittää kurkkukipua auttaa tappaa bakteereita, jotka aiheuttavat kunnossa.

Greipinsiemenuutetta
Jotkut ravitsemusterapeutit väittävät, sillä on antimikrobinen, antiviraalisia ja antifungaalisia ominaisuuksia ja on siksi tehokas hoidettaessa vaivoja kuten kandidiaasi, korvasärky, kipeä kurkku, mahahaavan ja ripulia. Sitä on myös käytetty hoitoon hampaiden ongelmia, kuten ientulehdus.

Cinnamon
Cinnamon voi auttaa alentamaan veren sokeria ihmiset käsittelevät aikuistyypin diabetes taipumuksia. Se sisältää myös antibiootti ominaisuuksia ja voi auttaa hoitoon hiiva-infektiot.

Kurkuma
Se tunnetaan yhtenä parhaista kasviperäisten antibioottien löytyy. Kurkuma on erinomainen valinta tuhoaa bakteereja. Parhaan mahdollisen lopputuloksen, yhdistää kaksi antibakteerinen ainesosia, kurkuma ja hunajaa, ja soveltaa seoksen tartunnan läiskät iholla.

Eucalyptus
Sitä käytetään tehokas avaavana, on erittäin terävä, helppo tunnistaa haju. Eucalyptus on luonnollinen antiseptinen, joka tappaa tiettyjä sieniä, bakteereja ja viruksia. Voidaan täynnä ja siitä tehtiin yrttiteetä.

Sipulit
sukulainen valkosipulia, sipulia on samanlainen lääkinnällisiä ominaisuuksia, ja voi syödä vähentää kipua, tulehdusta, ja lisätä liikkuvuutta. Sipulit on myös osoitettu olevan hyötyä kasviperäisten kivunlievitystä ja tulehdusta aine, joka lisää verenkiertoa, lievittää angina, ja sitä käytetään hoitoon flunssan ja flunssa, sekä pysyviä yskä.

14 Natural Antibiotics Powerful & More Prominent Than Conventional Medicine!





Keywords: antioxidant, anxiety, diabetes, Foods that are Natural Antibiotics, health, heart disease, herbs, immune system, Natural remedies, Toxins
We are all living in a planet that’s becoming more and more dependent on chemicals. Antibiotics can have bad side effects when they’re overused. Due to over-consumption, treating infections with antibiotics today unfortunately, leads to more damage than good, to our immunity and digestive systems.

People of ancient times were not much advanced in science so they used to treat diseases using natural herbs, food and plants.

14 Natural Antibiotics Powerful & More Prominent Than Conventional Medicine!

Manuka Honey
Bees in New Zealand make manuka honey by pollinating the manuka bush. This honey shows stronger antibiotic properties than other types of honey, and may even be effective in treating MRSA.

Garlic clove
Garlic is a antibiotic that destroys gram-positive and gram-negative bacteria. Most of the injuries through World War I were cured with garlic. This herbal remedy was obviously a very useful organic remedy to avoid the infections. Diseases such as throat bacterial infection and also minor ear infections were also cured with garlic.

Horseradish
Horseradish is naturally antibacterial and anti-parasitic, and it stimulates your immune system. It has warming properties and acts as an expectorant, so it’s a potent herb for your sinuses and lungs. It helps open up your sinus passages and increases circulation there, which is where the common cold and influenza commonly begins.

Coconut Oil
It has naturally anti-fungal and anti-microbial properties and is packed with antioxidants you can’t find anywhere else in nature. It boost your immune system, balance thyroid, cholesterol, and blood sugar levels, and even improve brain function. Safe to use internally and externally.

Colloidal silver
Colloidal silver has been known as an effective antibiotic for centuries. Recent research has also stated that colloidal silver can destroy antibiotic resistant microbes like MRSA, the bird flu, and SARS.

Olive Leaf
Olive Leaf has an amazing property unparalleled by modern medicine, it can inhibit or destroy a wide range of harmful bacteria, fungi and yeasts while allowing beneficial bacteria to multiply. This natural extract can be taken to help fight all types of infection.

Echinacea
You may not be familiar with this ingredient, but it is safe and common. Its consumption showed not only reduction in the number of colds that a person suffers from throughout their life, but also reduction of the cold length. It is a great option for taking precaution against viral infections.

Oregano Oil
Oregano has antiseptic qualities as well. For centuries, people used Oregano to treat stomach and respiratory ailments and provide pain relief for sore throats. Oregano also has antioxidant and antimicrobial properties, because of its high content of phenolic acids and flavonoids.

Apple-Cider Vinegar
Apple cider vinegar contains malic acid, known to possess anti-biotic properties. It can assist greatly in preventing and relieving a sore throat helping to kill the germs that cause the condition.

Grapefruit Seed Extract
Some nutritionists claim that, it has antimicrobial, antiviral and antifungal properties and is therefore effective in treating ailments such as candidiasis, earache, sore throats, gastric ulcers and diarrhea. It has also been used to treat dental problems such as gingivitis.

Cinnamon
Cinnamon can help lower blood sugar in folks dealing with adult onset diabetes tendencies. It also contains antibiotic properties and can help treat yeast infections.

Turmeric
It is known as one of the best herbal antibiotics you can find. Turmeric is an excellent choice for destroying bacteria. For optimal results, combine two antibacterial ingredients, turmeric and honey, and apply the mixture to the infected spots on your skin.

Eucalyptus
It is used as a powerful decongestant, has a very crisp, easy-to-recognize odor. Eucalyptus is a natural antiseptic which kills certain funguses, bacteria and viruses. Can be steeped and made into an herbal tea.

Onions
A relative of garlic, onion has similar medicinal properties, and can be eaten to help reduce pain, inflammation, and increase circulation. Onions have also been shown to be beneficial as an herbal analgesia and anti-inflammatory substance, that increases circulation, alleviates angina, and is used in the treatment of the common cold and flu, and for a persistent cough.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.