IRC-Galleria

ohho.aikaa taas vieriny.Keskiviikko 19.12.2007 06:46

huh.en tiä oikein mistä alottaisn,ko on ni paljon tapahtunu..Ois jo pitäny kirjotella kauan aikaa si.Mut hyvin tääl menee.just koht pitäis tonne alakertaan mennä ottaan vastaan asiakasta. Onki sit mun viimeset työpäivät tääl hoitolas.OOn ny tehny hommii vähän siel sun tääl,mut pääasias McCainilla,eli hernetehtaas..Täytyy kyl sanoo,et ei oo mitää helppoo rahaa,ko 12tuntii paiskit kädet hellinä ja vaatteet märkinä ja silmissä vilisee vaan vihreä meri,joka on just niit herneitä miljoonia kiloja.

Ostin sit autonki,et pääsen kulkee töihin,mut ny tähän asti oon jakanu kyydit yhen katen kans,joka on kesätöis kans Mccainilla. Mie kyl tykkään miu autosta, vaik onki kovin pieni,mut kulkee kyl himputin hyvin.Nissan sentra-89. Ja sain cd-soittimenki kaupanpäälle.:)

On kyl kivaa ajella pitkästä aikaa,vaik aluks olikin vähä vaikeeta,ko pitee muistaa et käytetään ain vasenta kaistaa ja rattiki on sit oikialla puolen.

Nyt on semmostaki tapahtumas,et just tänää oon muuttamas yhen tracyn luo asuun, ko on paljo halvempaa asuu hänen luona,mut yks huono juttu,et nettiä ei si oo enää mulla:(Et en oo enää ni paljo langoilla,mut en mie silti miun raksuja oo unohtanu,Aina ootte mieles. ja ehk tammikuus reissaan akaroaan tekee kosmetologin hommii ja sen jälkee tiiä si;) On parin tyypin kans netin kautta suunnitellu si et reissataan ympäri uuttaseelantii ja tehää kaikkee hauskaa..Eli on aika välil pitää hauskaakin ko vaan tehä töit.En mä kuitenkaan ihn vaan töitten takii tänne asti lentäny...Mut jooh.Paljon varmaan jäi kertomatta,mut jatketaan tarinaa si ens kerralla.

Niin ja hävettää ja nolottaa,mut kortit tuloo varmaan huippumyöhäs,mut ei se sitä tarkota,etten välittäis..Eli oikein ihanaa joulua kaikille ja huikean mahtavaa uutta-vuotta 2008.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys