IRC-Galleria

hei hei miun pvkirja eipa oo pitkaan aikaan tanne skriivaillu.meinaa toi suomikin jo alkaa vaha kangertua,mut kyl se kile viel tallessa. on

joo siis enpa oo timarussa asustellu vahaan aikaan.Olen nyt akaroassa,jossa on 400paikallista suunnilleen ja loput turisteja jotain 2000 mut taa paikka on kuin pikku paratiisi..

Merta jokapuolella ja ihania hiekkarantoja..Kauniita vuoria ja ohan taal myos niit lampaita ihan riittamiin ..vaeltelee villina ja aidattunua,eli saapi olla varuillaa,ettei aja yli ko cruisailee autolla makia..Ja tunnetusti elainrakkaana ihmisina pysahyn jopa jos huomaan,et siili t yms ylittaa tieta.

Anyway..Oon nyt tehny taal australiaisen pomon kans kosmetologin toita. ja tykkaan kyl kovasti olla ja teha duunii ja ehk senki takia,ko ihmiseyt tykkaa antaa tippia mika on ihana uusi kokemus normaali palkan lisaksi...

paatarkoitus taalla on oikeastaan kerata vahan rahaa kasaan,mutta minut tuntien aina toi tyonteko mulla ryostaytyy vahan kasista,mutta silti ei rahhoo nay...eli paaasiassa teen kosmetolog9n hommii,mut eksrana myos siivoilen aamuisin hotellissa, joka on ihan jees ja parasta hotellityossa on et kahvitunnilla saan aina tummaa leipaa ja teeta..vahan niinku pienta muistipalaa suomesta...Ja siivoilu on ylipaatansa tosi rentoo ..ei muita haslaamassa.

sit sillon tallon teen myos kahvilassa toit jossa saan ilmasen aamupalan ja loistavan lounaan ja jatkat kenen kans teen toita omaa loistavan sarkastisen huumorin,eli paiv menee rattosasti piikitellessa toisiamme sanoilla.kaks tyyppia on ihan akaroasta..ja yllattavan sivistyneita ja hyvii tyyppei vaik on taal asunu kokoikansa.ja ihan hilittoman mustaa ja kuivaa huumoria viljeleva skottilainen barry kruunaa koko kokonaisuuden..eli mie pyoritan kassaa ja hymyilen kauniisti ihmisille ja jaarittelen joutavia ja onhan se myos rnkaa ko joutuu kantaa tarjottimia jne..mut kun o hyva ilmapiiri ni kylla sen kestaa..

akaroa siis on pieni paikka,joten olen vaha kysellyt mita ihmiset taal ylennsa tekee vpajalla,ni vastaus on aina ottaa vahan drinksuu t yms..mut ite oon havainnu hyvaks vaihtoehdoks menna vuorille kiipulemaan tai relamaan rannalle.mut kyllahan se juomakin valil maistuu miut tuntien>)###hihii

niin ja majoituksesta voisin kertoa hieman olen ollut vahan epaonninen miun majotuksen suhteen..nyt on kolmas paikka meneillaan joka on ihan jees,jos vaik vertaa ed..Koska asustelin 2 viikkoo jornadialaisen kanssa, joka oli ihan jees alkuun,mut sitten taa tyyppi alko keksii ihme saantoja,etta ei saaa tuua kaverieta kylaan ja ainut mies kenen kanssa mun pitaisi hengata ja olla ystava ois se itse..no sittenha se paatykin silleen,et sanoin heti alkuunsa,et ei tuu onnistuu ni sehan sit potkas mut pihalle, ko annoin rukkaset sen kosinnnoille,kun oikeesti suunnilleen melkein pyys naimisiin..huih..mika kulttuurishokki!!!!

OIKEESTAAN naa ihmiset sit pelasti mut ja tarjos kampaa ,jos en tuu toimeen ton ed kanssa. ja samantien kahen viikon koeajan jalk kerasin kamppeeni ja muutin nuoren parin julianan ja nickin seka nickin isan luo asuun ja ihan hyvin on menny..paitsi etta nyt ois kiva saada sanky ko ei oo ko patja milla nukkuu..mika on ihan jees..

eli taalla aiojon ny oila maaliskuun loppuun ja sitten ois tarkotus startata miun nissan ja suunnistaa melko varmasti pohjoissaarelle vahan lamposempaan..

olenki jo aika hyvin kiintyny autooni ja harmittaa kovasti ko bussikuski pukkas mun autoo kun olin chch..samperin tortto.ja huom ei ollu mun vika..en muista muuta ko sen kuskin isot viikset.ja sitten se kaasuttiki jo karkuun...

jarrutki oon joutunu vaihtaa,et jos rahaa on saastyny on ne myos menny aika nopiaan yllattavista syista...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.