IRC-Galleria

Duuddii, vihdoinki himassa. Oltii tiksissä pippaloissa, no sitte lähettii helvettii sieltä. Kaikki muut päättää lähtee kyrpäilee taksilla himaa ja minne nyt on menossakaa, no minä ja Jari lähettii kävelee jostain 3 tiksistä hiekkaharjun asemalle ku kaakao pierlin marlo ja jtn muita lähti tiksin asemalle.

No dallailtii Jarin hiekkaharjun asemalle ja huomattii et seuraava juna lähtee 04.57, katottii kelloo ni se oli noin 01.10 tai jtn sinnepäin. No sit kelattii et lähetää kävelee malmille ja sit siit jtn, ensimmäinen ongelma oli se että ei tiedetty kumpaa vitun suuntaa piti lähtee kävelee.

Sit soitettii Paavolle ja se anto luurin Jennalle ja Jenna osas neuvoo. Mut ei me silti tajuttu kumpaa suuntaa piti lähtee. Nähtii valoja ni lähettii siihe suunta, lopulta löydettii tikkurilaa, no siel me nähtii kaakao ja ne. Ne venas 61, mut minä ja Jari ei jaksettu ni lähettii kävelee stadiin päin. Käytii ala-tikkurilan shelliltä hakemas jtn vihreetä limuu. Sit käveltii siitä puistolaan, puistolasta tapanilaan, tapanilasta junaraiteita pitkin malmille siihen lautatarhan kohalle. Sit kiivettii sinne lautatarhan sisälle ja oltii lähös toisen aidan yli ku Juntsu soitti et missä me mennää ja onks kaikki ok.

Sit me saatii tietää et Paavo, Tommi, Juvonen, Dallu, Ville, Jenna, Salla ja Tumppi ei ollukkaa lähteny himaa vaa taksilla kuliksee johonki bileisii. No siitä ku me saatii kuulla ni lähettii kävelee malmilta kulosaaree. Oltii ehitty kävellä malmilta viikkii ku tajuttii et me voidaa pöllii pyörä. No nigitettii joku fillari ja poljettii viikistä siilitielle ja siitä Herttoniemenrannan kautta Kulosaaree. No sit onneks päästii vihdoinki kulosaaree ja pippaloihi sisälle. Että sellanen reissu. Erikoiskoe numero 4. Hiekkaharju - Kulosaari, kävellen ja pikkuosa pyörällä. Jea!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.