IRC-Galleria

Vihaan ihmisiä jotka sanoo "hesa".Tiistai 29.01.2008 09:05

Lisää antipatioita.Perjantai 25.01.2008 06:16

No siis vittu. Minua eli Kuitua, melkeinpä jumalallista olentoa jonka vasen kives hengailee nilkassa, vituttaa aivan suunnattomasti nämä vitun Pentti Perus-insinöörit jotka ostavat ykkössarjalaisen vitun homobemarin, käyvät poikien kanssa viikonloppusin Kaija-Marialta vähän salaa revittelemässä tällä vitun paskalla,
tottakai ennen "ajonautintoa" kerrotaan kuinka siinä on 163hv ja nollasta sataan seitsemän vuotta.

Jälkeenpäin mennään kahville johonki saatanan kalliiseen hinttikuppilaan ja juodaan 9e mokat kuonoihin. Ja oi että kun vaimoa vituttaa Pentin ostos aivan suunnattomasti, se kun ei ole tarpeeksi tilava hänen tuhdille takamukselleen ja 17 stockmannin kauppakassille.(Luonnollisesti nämä kassit sekä niiden sisältö on Penan kustannuksella täytetty.)

Mitä vitun järkeä on ostaa tällainen vitun homokoppi, kun sen hinnalla saat vitusti liian monta oikeaa autoa. Ei saatana. Noh, tyytyväisenä illalla, tottakai pienen sauvakävely-lenkin jälkeen Pentti silittelee vaimonsa sijasta tätä homojen symbolia, BMW-avaimenperää.

Ja ette uskokkaan paljon Penttiä vituttaa 30v päästä kun ainoa rahallinen arvo tälla paskalla on takalasissa oleva tarra jossa lukee "Vanhana minustakin tulee Volvo."

Tottakai Kaija-Maria on jo lähteny 15v sitten Rekka-Sergein matkaan koska Pentiltä ei viikottaista hellyys-annosta enää herunutkaan. Nyt sentään saa istua Sergein 74-vuoden tsekkoslovakialaisessa autorekassa ja kuluttaa vapaa-aikaansa Vaalimaan rajajonossa ja tehden pussikeittoa retkikeittimellä ja muistelllla Sergeille kuinka mukavaa oli naapurin Sirjan kanssa "käydä vähän irrottelemassa" kerran kahdessa vuodessa kun kultakalatkin saatiin hoitoon. Sergeitä kiinnostaa ja sempä takia hän antaa isällisen avokämmenen ja pyytää Kaija-Mariaa keräämään hampaansa penkiltä ennen kuin tullimies yllättää.
Makemon<3 says (0:42):
iha ku oisin menos johki kyrpä-amputaatioon

Skandalouz

"Sie oot paska ihminen."Maanantai 21.01.2008 06:10

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.01.2008 20:35

Ystäväni Barba lähetti tämän tuoreen lanikuvan ystävästäni pOlle sta joka on laneilla ystävälläni JHT llä.

ChristianityPerjantai 11.01.2008 01:46

The belief that a cosmic jewish zombie who was his on father, can make you live forever if you symbolically eat his flesh and telepathically tell him that you accept him as your master, so he can remove an evil force from your soul that is present humanity because a rib-woman was convinced by a talking snake to eat an apple from a magical tree... Yeah, makes perfect sense.

Vittu hajotkaa.:DPerjantai 04.01.2008 20:33

Siskoni jenni%5E aikoo käyttää tukisukkia lentokoneessa matkalla thaimaahan, jotta ei saisi veritulppia.

Ei se muuten naurattas mutku tää ei oo vitsi.:D