IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

"Oliks Akulla pieni kankkunen aamulla?" Perjantai 31.07.2009 23:40

KIITOS METALLICA!<3Maanantai 15.06.2009 04:35

6h jonotusta ja eturiviin!

Settilista:

That Was Just Your Life
The End Of The Line
For Whom the Bell Tolls
No Remorse
One
Broken, Beat And Scarred
Cyanide
Sad But True
Turn The Page
All Nightmare Long
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
- - - - - - - -
Helpless
Trapped Under Ice
Seek and Destroy

Hynynen<3Keskiviikko 18.02.2009 03:23

YLÖS, ULOS JA VITTU KUN VITUTTAA!

Ootteko ikinä käyneet hiihtämässä? Niin, se on sitä touhua, jota tehdään suksilla, sauvoilla ja jossa kiellettyjen aineiden käyttö on niin yleistä, että se pitäisi jo laillistaa. Kielletyt aineet tiedätte ainakin, saatanan hipit. Mutta hiihtäminen, varsinkin näin keväällä, on oikeesti rentouttavaa. Ajatus lepää, aurinko paistaa, suksi suhisee. Ja jossa muu meteli jää kiireiseen kaupunkiin. Tähän pitäisi vielä keksiä jotain maalailua luonnon ainutkertaisuudesta ja kauneudesta, mut en mie nyt jaksa.
Aina on nimittäin olemassa tekijä X, arvaamaton yhtälön osa, joka saattaa pilata tunnelman. Tässä tapauksessa tekijä X on toinen ihminen, ehkäpä jopa useampikin.
Ihminen, tuo luomakuntamme kruunu ja älykkään toiminnan lihaskimppu. Ihme joka elää ensin vaarattomana siemenenä miehen palleissa, mutta muhittuaan naisessa aikansa ja viimein muututtua ihmiseksi alkaa järjestelmällisesti aiheuttaa vahinkoa ja pahaa mieltä kanssa ihmisilleen. No mie väitän, että hiihtäminen olis kauheen älykästä hommaa, mutta ajatelkaapa mitä muuta ladulla voi nähdä ja tapahtua.

Aikuinen mies istuu tuntikausia paikallaan pilkkijakkaralla ja nykii jotain vitun siimaa saamatta koskaan mitään, korkeintaan pari sinttiä josta saa kalan maun keiton liemeen.

Vanha mummo, joka on sauvakävelyllä ladulla. Siis mummo sotkee hyvät hiihtoladut vain sen takia, ettei jaksa laittaa itselleen suksia jalkaan. Tyhmäähän se olisikin, silloinhan liikunnasta saattaisi tulla vaikka tehokasta. Tai onhan sauvakävelykin tehokasta, mutta ei siten, että sauvoja vain raahataan perässä niinkuin yleensä näkee tehtävän.

Nuori äiti herää talvihorroksestaan ja lähtee nauttimaan ihanasta äitiydestään järven jäälle jotta univelkaiset ja synnytyksen jälkeisen masennuksen runtelemat kasvot saisivat hieman tervettä punaista väriä ja siinä sivussa aurinkoa. Ulkoilun hurmassa sotketaan ladut ensin rattailla ja sitten viellä jaloilla. Nerokasta. No, kyllä siellä muitakin kävelijöitäkin riittää. Luullisi että jäällä on tilaa kävellä, mutta eii. Kyllä se kävely on ehdottomasti tehtävä siinä latujen päällä.

Ja miksi vitussa jäällä hiihtävien pitää aina tervehtiä toisiaan? Turha vedota mihkään hyviin tapoihin, ei tipu. Minä en tuntemattomia tervehdi, vittuilessani harvoin tuttujakaan. Se, että hiihtoharrastus yhdistää meitä ei tarkoita sitä, että olisimme ystäviä. Sama pätee muuten myös punttisalilla. Miksi vitussa joillain ihmisillä on helvetillinen tarve keskustella raudan siirtelyn lomassa? Perkele, minä ainakin menen kuntosalille liikuttelemaan terästä sen minkä paskalla selälläni kykenen, enkä keskustelemaan ilmoista tai Irakin sodasta. Akat on sitten erikseen, heillehän urheilu ja liikkuminen on hyvin usein pelkästään sosiaalista toimintaa.

Koirien ulkoiluttajat ovat pahimpia. Isäntä talloo ladut ja koira vielä kusee ja paskoo niiden päälle. Seuraavaks ku törmään tälläseen teen koirasta saatana leijan. Isänän pää päätyy koristeeksi takkani yläpuolelle. Nyt kaikki siis ulkoilemaan! Siitä tulee hyvälle mielelle.

« Uudemmat - Vanhemmat »