IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kultainenpuu

Kultainenpuu

Muokkaa tilaasi

MakasiinitMaanantai 08.05.2006 21:20

Makasiinien purkaminen olisi siis aloitettu tänään, ellei joku olisi niitä sieltä jo ehtinyt polttaa. Musta se on hirveää miten helsingissä kehdataan tehä jotain sellaista! Enkä nyt tarkoita polttoa vaan purkua.

Kaikki "miten niin arvokas tontti voi olla niin aliarvoisessa käytössä" on niin pötyä kuin vain voi olla. Tai kuinka tilalle rakennetaat "koko kansan" musikki talo, se se vasta täyttä paskaa onkin. Vittu makasiineilla on ollut väkee parhaina kesä päivinä lähes 40 000 ihmistä, tavallista kansaa, miten muka joku musiikkitalo pystyis samaan? ei mitenkään!

Ja se muuraus! Ah, makasiinien muuraus! Ei sellaista kunnon hyvää ammattitaitoista muurausta enää näe missään, eikä sellasita enään tehä. Ja sitten poliisit meni kaataa säilytettäväksi tarkoitetun osan tutkimuksissaan. On siinäkin helsingissä ammattitaitoa.

Ja mitäs vielä. Niin pitää tietenkin muistaa että suurin osa laulajista kieltäytyy käyttämästä musiikkitaloa koska sen sijainti on niin huono. Keskellä keskustaa kaiken maailman pölyjen keskellä. Hah!

Eihän makasiineja olisi koskaan poltettu ellei niitä olisi aijottu purkaa, mutta onhan se nyt törkeää kun joku kehtaa viivyttää tuhoamista polttamisella, niin ja ei pidä unohtaa että suomen kallisarvoiset kansanedustajat olisi voinut palon yhteydessä hengittää myrkyllisiä kaasuja! Hui!

Sais kyllä nyt asiasta vastuussa olevat mennä ittensä >:(

Sarja Jatkuu... (seuraavaksi vuorossa malmin lentokenttä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.