IRC-Galleria

HorroriiPerjantai 13.02.2015 17:50

Tein tuttua kirppiskierrosta välillä Sörkkä-hakaniemi ja löysin vihdoin hyllyyni elokuvan The Others. Ehkä yks parhaita, vois sanoo et kauneimpia kauhuleffoja mitä oon nähny. Koska kauhuleffatkin voi olla kauniita. Tässä mun suosikit sellaisista.

1.The Others (2001)
Tosi erilainen kummitustaloelokuva, joka sijoittuu toisen maailmansodan aikaiseen Jerseyyn. Se on historiallisesti ja puvustukseltaan ihanan autenttinen. Sen tunnelma on synkkä ja selkäpiitäkarmiva, ja se myös käsittelee rankkoja aiheita. Loppuratkaisu yllättää kaikki ja saa pohtimaan kuoleman jälkeistä elämää. Pääosassa upea Nicole Kidman ^.^

2. Silent Hill (2006)
No need explaining, this one.

3. Don`t be afraid of the dark (2010)
Tämäkin sijoittuu kummitustaloon. Kummitukset ovat ilkeitä, sadistisia hammaskeijuja, ja päähenkilö pieni tyttö. Ihan viaton, pieni tyttö eikä mikään piilevä demoni niinkuin lapset yleensä tällaisissa. Jo näin erilainen näkökulma tekee leffasta erilaisen - lapsi ei voi tietää luottaako keijukaisiin vai ei. Tässä leffassa on kaunis kartano ja ihanat lavastukset.

4. The Moth Diaries (2011)
Tää on... Outo. Ei millään tavalla pelottava, mutta ihmeen vangitseva leffa.

5. 1408 (2007)
Iik. Tsiljoona kertaa pelottavampi leffana ku Stephen Kingin novellissa. Aiheena kummitteleva hotellihuone. Novelli on tosi "visuaalinen" eli siinä kuvaillaan ympäristöä ja värejä tarkkaan. Siksi leffassakin panostettu jonkin verran visuaalisuuteen.

6. Aaveet (Phantoms, 1998)
Tää oli löytö Netflixistä. Odotin huvittavaa eurokauhua, enkä vähiten leffan kansitaiteen vuoksi. Tää ei varsinaisesti kilpaile "kauneudellaan" mutta sisällytin tän nyt kuitenkin kun jäi niin vahvasti mieleen erilaisuudellaan. Elokuvan tapahtumapaikkana on aavekaupunki. Tässä yhdityy upeasti tiede ja kummittelu, mikä tietenki vetoaa tällaseen Doctor Who-faniin :) ihanan ysäri.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.