IRC-Galleria

KuningasKoskine

KuningasKoskine

menee huomena puolukkaan
12.12 oli kumma päivä. Kouluun emme jaksaneet mennä. Kärsin muutenkin varmaan jonkinasteisista ongelmista. Rupesin itkemään koska pudotin sipalin lattialle. Päivä kuitenkin parani kun alkoi mielettömät tapetin repimis sessiot. Revittiin niitä monta tuntia melkein alastomien miesten ja naisten avustuksella. Sitten tajusimme tarvitsevamme meisseliä, sitä piti mennä pyytämään Audimieheltä. Emme kuitenkaan viitsineet koska audimiehen muija oli paikalla ja tunnetusti hoitsut vie kaikkien miehet. Emmekä halunneet rikkoa kenenkään ihanaa parisuhdetta.

Seuraavana aamuna nukuimme Sainioni kanssa pahasti pommiin. Heräsimme, puimme ja lähdimme samantien kouluun - ja voin kertoa että se kannatti. Saimme plussaa kun olimme koulussa, vaikka aamut ovat meille aina niin vaikeita. Kuulemma saavumme useimmiten kouluun silmä kädessä.

Heti kun saimme koulussa ruokaa, päätimme lähteä menemään. Piti käydä ostamassa postimerkkejä, kirjekuoria ja meisseleitä. Avovaimo osti minulle myös takin, pornotopin ja uudet piilolinssit. Se on rakkautta.

Saavumme kotiin. Meisselit eivät toimikkaan koska ruuvit on ruuvattu betoniseinään. Taidamme siis tarvita porakoneen tai bodarin. Ehkä käännymme A-rapun portsarin puoleen? Sitten alkoi taas sembalointi. Sainion piti rientää asemalle. Ja mun piti käydä suihkussa. Siinä sheivatessani unohdin puhelimen viereen. Ja se, monien muiden tavoin, sai nauttia aiheuttamastani kosteudesta.

Yllättäen Sainio pamahtaa takaisin kotiin. Onnesta ehdin ottaa pyyhkeen ylleni. Ei olisi kiva tulla kotiin jos vastassa on rantautunut ryhävälas silli levällänsä. Illalla Sainio joutui erakkoon yläkerran rappukäytävään. Mukaansa hän sai kuitenkin Lidlistä ostetun jogurttiämpärin, mehua, sipsiä, tyynyn ja mesen. Tunnetusti Suvi mesettää, mesettää ja mesettää. Oli hänellä myös tehtävä kuunnella äänien kantautumista, mutta mieluummin kuulemma kuunteli musiikkia.

Viimen sain hakea Sainion takaisin kotiin. Silmäni oli turvonnut ja punainen johtuen vääränlaisesta nesteestä silmässä. Onneksi Sainiolla oli tähänkin asiaan neuvo ``Laitetaan ämpäriin vettä, sitten sun pääs sinne ja avaat vaan silmät. Mäkin teen sellaista saunassa esim. Kuuppaan`` Kerranki otin neuvosta vaarin ja silmä parantui.

Illalla meinasi taas meillä ruveta kiuhumaan yli. Oli kamalasti tekemistä. Ja kamalan vähän aikaa. Parisängyssämme minun piti yöllä vielä raapia Sainion selkää. Oli pakko luvata Suville hieman hellyyttä koska hän ei suuttunut siitä, että hänen pyhää sänkyänsä terrorisoitiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.