IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

KuningasKoskine

KuningasKoskine

menee huomena puolukkaan

Olipa kerran viikonloppu.Maanantai 17.12.2007 16:32

Huh huh. Perjantaina meille tuli porukkaa keitolle. Tai no porukkaa ja porukkaa : Kolme paria sekä Sainio ja minä. Muut vain kyhnyttivät - Me joimme.
Asiat vain paranivat lauantaita kohden. Sainio minä ja viisi paria. Ja enemmän kyhnytystä. Ja me joimme. Jotenkin tulee hieman sellainen erilainen olo. Mutta ehkä me sitten olemme erilaisia. Sainio arveli sen johtuvan siitä että olemme sopivasti lihavia.
Kaikella järjellä koko elämä sujuu paremmin niin kun ekana viettää kymmenen villiä vuotta ja sitten nappaa jonkun adoniksen. On se ainakin parempi vaihtoehto kuin viettää ne kymmenen vuotta jonkun elämääkin tylsemmän, ja rumemman, Burman simpanssin kanssa.
Loppujen lopuksi olemme täysin tyytyväisiä silli levällä sheivaamiseen ja jogurtti retkiin. Ja ainahan sitä voi lähteä kansanlaisopiston mukaan maalamaan posliiniansa tai vaihtoehtoisesti kanoottiretkelle Teiskon kiimajoelle kokeineiden melojen käyttäjien kanssa. Muut voivat sillä aikaa rauhassa käydä parien seksuaaliterapiassa ja ratkoa aviokriisejä.


Telkkarin komea mies huutaa: Get out!! Get out!

M: Ah, tollanen ääni olis ihana sängyssä!

S: Jos toi jotain sulle sängyssänsä huutaisi se olisi nimenomaan get out.


M: Jos mä sanon sille vaan että Sainio, kun se kuulostaa ihan mieheltä - ja näyttää

S: Lopeta tai mä hakkaan sut!!!

S: Ja lopeta toi lipittäminenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.