IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

Sunnuntai, Tiësto, fiilis.Tiistai 11.12.2007 18:59

Sunnuntai on ollut elämänin ihanin päivä. Sellasta fiilistä mikä siellä keikalla vallitsi, ei voi mistään päihteestä saada. Se oli aivan uskomaton se fiilis. Kaikki ihmiset hymyilee, tanssii, nostaa käsiä ilmaan, tanssii koko sydämensä pohjasta. Ja joka ikinen tuntee sen musiikin syvällä jossakin. Tuli kyyneleet silmiin kun Tiësto mixasi Alex Kunnarin Lifter biisiä, niin kaunis biisi, niin voimakas nousu. Onnellisuuden tunne sisällä vain kasvoi ja kasvoi. En pysty sanoin kuvaamaan sitä fiilistä mikä siellä vallitsi, herranjumala.
Vähän jäi harmittamaan kun ei Tiësto soittanut mitään tuttuja biisejä, kaikki taisi olla uusia. Pari tunnistin. Mutta eipä kyllä juuri haitannut. Ei tätä pysty selittämään millään, itkettää vieläkin kun muistaa sen onnellisuuden tunteen siellä, hyvällä tavalla itkettää, mutta samalla haikea olo ku kaipaa sitä tunnetta niin kovin.
Ja ihan tiedoksi, kuulostaa varmasti siltä ku olis nappaillu essoja, moni varmasti siellä olikin, mutta minä olin ihan selvinpäin. Maksoin vedestä 4e :o
Mutta ihmiset, toivon että koette saman tunteen, oli se sitten kenen tahansa keikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.