IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

Hönölä.Tiistai 30.12.2008 15:30

Haluun Katrin luo takaisin ja aion mennäkin. PÄÄ ON SEKAISIN. Tiedätte hetkiä ku heräätte ja olette ihan WTF. Niin mulle kävi tänään. MITÄ TAPAHTUU HUHUU? En mä tajua. Pois täältä äkkiä vähäksi aikaa.
Mä olen aivan pihalla, en ois näin uskonu käyvän. MITÄ VITTUA.

Jouluja kaikille!Torstai 25.12.2008 01:42

Jouluaatto tuli ja meni. Muutama mukava pikkuinen lahja ja perhe ympärillä. Itkua tuli ja ahdistusta, mutta sille ei tällä hetkellä voi mitään. Päätin myös että kun talo valmistuu, muutan takaisin porukoille.
Asun muutenki jo melkein porukoilla, joskus yön tai kaksi kämpillä. En henkisesti kykene olemaan yksin ja raha on liian tiukilla kokoajan. Se tuo stressiä ja laskuja pinoon vain lisää. Mulla on kuitenkin ihanimmat vanhemmat jotka on tukenut mua ja rakastanut mua ku olen töppäillyt, ja voin kertoo että tää tyttö onki töppäilly asioitaan huolella kuluneen 2v aikana. Musta tulee joskus ensi vuoden puolella sitten heinolalainen, kukapa ois uskonu. En ainakaan minä. Mutta mun o hyvä olla tän päätöksen kanssa nyt. Mun täytyy nyt ajatella itseäni, eikä niitä kavereita jotka jää lahtee. Tosiystävyydet tulee kestää ja säilymään siitä huolimatta. Tässä mitataan todellista välittämistä myös minunki kohdalla. Kenet koen sen arvoiseksi että jaksan itse pitää yhteyttä ja olla. Tällä hetkellä on tasan yksi ihminen, kehen tiedän pitäväni yhteyttä ja näkeväni tiivisti ja se on Laura. Tämä ei tarkoita että muut ystävät olisi toissijaisia tai vähempiarvoisia. Mutta oon huomannu että tietyt suhteet kasvaa ulos vaikka asuisikin samalla paikkakunnalla. Aika näyttää.
Kerranki tuntuu että olen tehnyt päätöksen eniten itseäni ajatellen. Olen itsekäs, mutta joissakin asioissa pitää olla. Itseä varten eletään, joten itsestä pitäisi pitää huolta eikä toisista. Sen mä olen unohtanut täysin, nyt on aika pitää itsestään huolta ja ajatella mitä minä haluan ja miten.
Kiitos ja kuittaus.

En jaksa enään.Sunnuntai 23.11.2008 17:16

Kiitos!Maanantai 27.10.2008 19:24

Kiitos tutuille ja tuntemattomille jotka on onnitellut. En ole saanut näin paljon kommentteja varmaan puoleen vuoteen yhteensä. :D Kiitos paljon muistamisesta ihmiset <3

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 18:42

Keuhkoputken - ja munuaisaltaantulehdus <3 MMMMM.
There's so many many things..

The Doors - The End


pps. Elokuva parhaimpia.
Jim Morrison <3

[Ei aihetta]Tiistai 16.09.2008 12:08

Jos olisin tunteeton paska, mihin suuntaan olen kovasti ilmeisesti menossa, pakkaisin kamani ja muuttaisin jonnekkin pohjoseen.
Tekisi niin mieli tehdäkkin niin. Lähteä vain.
Tuosta noin vain, pois pois pois.

Home.Perjantai 12.09.2008 01:09

Onpa kiva olla kotona jumittelemassa vain. Nytkun netti toimii jälleen.
Kuunnella omalla sohvalla läppäri sylissä musiikkia kovalla.
Oon kuunnellut 1200 Micsia Kuusamon reissusta asti päivittäin. En ole iha läpikotaisin
koskaan tutustunut tuotantoon, nyt on hyvä hetki siihen ^^
Kun kuuntelee tiettyjä biisejä tulee mieleen aika Kuusamossa poikien kanssa.
Aiiaiai että olin melkein täysin huoleton siellä, kuinka hyvää se teki mulle. Ihmisii keihin tutustuin siellä ni huhuh, niin mahtavia persoonia jokainen. Todella hyviä tyyppejä, mahtavia etten sanoisi.
Paras reissu aikoihin kaikkien kokemusten kera. Haluan pian sinne takaisin. Kuosit oli todellakin kohdillaan siellä <3 1200 Mics - Garden of Eden <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 17:42

Huomenna olis paluu peruskoulunpenkille! Pääsin kansanopiston 10luokalle. Maksaa opiskelu mutta isä on luvannu sponssaa siihen jos tosissani käyn ja aionki. Ny ku on ainaki ikää enemmän nii jaksaisi suhtautua asiaan. Siis opiskeluun. Ja muutenki, äidin tilantakia aion edes kerran elämässäni näyttää sille syyn olla ylpeä minusta opiskelunsaralla. :)
Toivottavasti koko luokka ei olis täynnä vaa -91..

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 02:36

On hyvä olla. Se tuntuu hyvälle kun joku kysyy miten menee ja voit aivan rehellisesti hymy huulilla sanoa että mulla menee hyvin ^^ Ei tartte sanoa vaan muodonvuoksi että hyvin menee vaa nyt menee oikeesti hyvin. Mitään erikoista ei ole edes tapahtunut, musta tuntuu että alan tulla taas kokonaiseksi ja ehjäksi. Ja osaan iloita ja tulla onnelliseksi pienistä asioista, niinkuin pitäisikin. Ja en ees syö lääkkeitä! :D WHOOU.
Yli huomenna lähtö pikkusiskon kanssa Italiaan isän luokse. Mun pikkusisko on muute paras teini mitä maa päällään kantaa! Lady_x
Ja kauniski vielä ^^

Juhannus.Perjantai 20.06.2008 18:54

Mikä juhannus!
Musta tuli tänään 11.58 kummitäti! Poika tuli :) Ja pari tuntia sen jälkeen Kata synnytti tytön.
Kaks tärkeää ystävää sai juhannuslapset ja mä hymyilen niidenki puolesta ku ovat raukat
väsyneitä. Mutta niin kaunis poika ja Katalla kaunis tyttö että aww ^^ Oon onnellinen niiden puolesta
ja omakin olo on iha hassu ku on tommosia suloisuuksia iskeytynyt maailmaan :>
Hyvä juhannus tulee, ei mikää voi pilata tätä iloa ja onnea tässä päivässä :)