IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

Ostinpas geishakuulat.Tiistai 26.06.2007 21:13

Maur.Tiistai 26.06.2007 05:32

Tungin tänään kielikorun takaisin. MMM<3. Nyt on taas ihan Piia olo ^^
PAITSI
että tahtoisin tukan takaisin! siis hiukset, en taho enää rastoi, mutku ei näit voi enää selvittää ni pitäs olla kalju, seksinsaanti salee loppuis jos oisin semmoi almoust kalju ;<

Nääsville.Tiistai 19.06.2007 13:00

Keskustelin Lauran kanssa seitsemään asti aamulla, tulimme tulokseen että muutamme Tampereelle. Yhdessä. Yhteiseen asuntoon. WHOOU. Ajankohta ei ole selvä, mutta ei ole kiire. Hurjaa<3.

Jöö.Maanantai 18.06.2007 16:42

Ei taida Piiasta tulla nuoriso-ohjaajaa :< En päässyt sinne kouluun minne hain, mutta tarjosivat lähihoitaja linjaa jos haluaisin sinne. Jaa-a. Vituttaa ja itkettää,mut ehkä näin on tarkoitettu. On kyllä iha vitun perseestä. :<

ÄlästiLauantai 16.06.2007 00:36

Mau. Tultiin just saunasta, mä istun alasti sängyllä ja mun on hyvä olla. On puhdas olo ja kehossa tuntuu että oon tehnyt jotain. Sattuu meinaan reisii ja perseesee sen verran eiliset kyykyt että. Kaunis ilta, aurinko paistaa ja vesi on tyyni. Kohta grillaa makkaraa ja nauttimaan hiljaisuudesta jossa vain linnuilla on pääosa.

Mökille->Keskiviikko 13.06.2007 16:07

Itseinho.Keskiviikko 13.06.2007 01:03

Mä niin vihaan mun kroppaani, tajusin sen tänää. Pursuan joka kohdasta ja tuntuu vain että levenen, no ei ihme ku en muuta vetele ku jotai herkkuja. Laitoin herkut ylähyllylle, rääkkään itteni vielä tänä yönä henkihieveriin. Kävelen ja pakotan itteni tekee jotain liikkeitä. Nyt loppuu tää.
Olikohan eilen vai toissapäivänä ku mietin että whou, aika monet laihat/sixpäk/lihaksikkaat miehet pitää isommist tytöist, mutta sitten yksi tyttö totesi siihe että ei niillä ole kuin pillu mielessä, isommilt saa helpommin. Eka olin että no ei vitus, et eikai se noin mene. Mutta kai se taitaakin mennä. Mietin et kuinkakoha monesti mäkin oon ollu sokea tässä, toivottavasti en kertaakaan mutta eihän sitä tiedä.
Oksettaa.
..ja siin sivus tietenki laihtuu ku ui :D
Mut oli aika weirdii ku miehet juoksee vetee kyrvät paljaana. UU-U ! :D
toinen niistä kuivas pallisa mun pyyhkeesee, mut ei se mitää:D
Täytyy useammin käydä merrasjärvellä;D

KOTONA KOTONA ! JEEE <3 IHANAA!Perjantai 01.06.2007 09:26

Oli ehk maailman ihanin tunne ku kone laskeutui. IHANAA OLLA KOTONA!
On ihanaa ku on tullu kesä tällä välin, aurinko paistaa jo kolmen aikoihin, puut on vihreitä, kukat kukkii jajaj<3 aiai. oma sänky. salmiakki<3. ruisleipä<3.
Huomen, tai siis tänää, näkee tyttöi<3 Aiai. ^^Ikävä ollut.