IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

<3Perjantai 31.08.2007 17:21

Vaikka kipeenä ollaan, menin ottamaan sen tatuoinnin ja lävistyksen. Olo on ainaki henkisel tasol parempi nyt. Nyt on vasemmassa valtimossa (kädessä) heartagram ja niebuhr takaisin :> Oioi.
Kiitos kuuluu Makelle :><3 You did make smile like hell <3

KIIVVVAAAA.Perjantai 31.08.2007 12:40

Piti lähtee lintsille tänää, no ilma o kylmä ja vaikka ei oliskaa ni minä oon kipee.
Kuume nousi yöl ja kurkku on ihan saatanan kipee :o !
Isi tuo mulle lääkettä <3 Mut pakko tänää käydä hoitamas pari asiaa, jos tol iltapäiväl sais itsestään sen verran irti :/ Plää. Tän olis paree lähtee koska huomenna pitääisi juhlia Lauran synttäreitä, no tänää droppia ja sohvaa :o

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 02:26

Oltiinpa eilen divassa. Oli Fury. MMMM <3 Oli upeaa, mahtavaa. Ainoastaan ville puuttui, no seuraaviin pippaloihin sitten ;)
Huomenna ehkä tatulaatiota käteen.. mmm<3 Oioi.
Ostin digiboxin tänää. Mwha.
Ja Einarin runkkaus <3 ! Ajj. BB <3

Viikonloppu.<3.Sunnuntai 19.08.2007 19:21

Mulla oli parhain viikonloppu ikinä, parhaimmat jatkot! Oi että oli niin kivaa ja hauskaa ja mukavaa että oksat pois! Ikinä nauttinut kenenkään seurasta niin paljon kuin vkonlopun aikana Lauran ja Timun ^^
Kaikki oli ilosia ja meil oli hauskaa. Juteltii vähän synkemmistäki aiheista mutta se tuli luonnostaan.
Olo oli turvallinen heidän kanssa ja nyt on ikävä heitä kun möllöttää vain yksin kotona. Onneksi ei kauaa tarvi olla ilman kun ne tulee hakee mut ja mennää hengailee ! :> OIVOI.
Ku vain tietäisitte kuinka onnellinen mä oon juuri tällä hetkellä. :><3
Kiitos <3
Tuun ikuisesti muistaa nämä jatkot.

Rakkaus.Laura.= .<3.Perjantai 17.08.2007 07:36

Laura sanoi minulle kauneiten. Kukaan ei ole koskaan sanonut niin kauniisti.
"Olet mun elämäni rakkaus, se suurin ja se aidoin" <3
En koskaa päästä sinusta irti tyttö!

Mökki<3Maanantai 06.08.2007 23:29

Perjantaina lähdin mökille isän luo. Tuli vaan semmonen olo että pakko päästä pois täältä
kaupungin hulinasta ja muutenki en oo ollu isän kanssa kaksin pitkään aikaan. Ku astuin ulos autosta
niin vedin syvään henkeä, PUHDASTA ja raitista ilmaa. Aiai. Tuntu hyvälle.
Saunoin ja menin uimaan. Jotain aivan korvaamatonta, se tunne mikä on ku kelluu vedessä ja ainoa
asia mikä kuuluu on hiljaisuus. Teki hyvää. Olisin halunut vielä jäädäkkin sinne, mutta isä lähti sunnuntaina ja minä en viihdy siellä yksin kuitenkaan.

Tampere asiaanki tuli sitten iso muutos. Ei muuteta sinne Lauran kanssa tammikuussa niinkuin on ollu puhetta. Kummankin, no enemmän Lauran, elämäntilanne on semmonen että ei pysty muuttamaan. Harmittaa kyl aika paljon, koska odotin sitä ja halusinki. Mutta niin, ehkä näin on tarkoitettu. Muutetaa
yhteen asumaan kuitenkin täällä lahdessa. Ja se on tärkein, että pääsen muuttamaan sen tytön kanssa<3Oon niin rakastunut siihen tyttöön että on outoa. Miten voi ihminen tuntea näin. Laura on enemmän kuin ystävä, mutta jotain siinä välis kuitenkin on ettei olla pariskunta sillai virallisesti. Ei tätä osaa selittää! Sydän vaa on pakahtunut ja ja aiai<3. Pääasia et saan Lauran, sillon ei kaupungilla loppupeleissä on sitten mitään väliä.

Jos joku tahtoo mökille loppuviikosta mun kanssa, voi ilmoitella! <3

[Ei aihetta]Perjantai 03.08.2007 02:38

Jumalauta mikä ilta taas eilen. Sellanen humala että ei helvetti.
Taas muista koska niin kännissä olisin ollut. Juttelin Cheekille ja tanssin
varmasti typerän näköisenä ja loppupeleis tytöt joutuu kantaa mut baarista
ulos. EI NÄIN PIIA EI NÄIN.
Hoivoi.

Dance for LifeTiistai 17.07.2007 14:00

Oon niin tanssihullu nykyään. Ennen mietin et omg näytänkö tyhmält ja omg oon iso tyttö ja tanssin mitä muut kelaa. Mut en enää, ei vois vähempää kiinnostaa. Ja oon kuullu et tanssin jopa paremmin ku jotku laiheliini tytylit ;) No mut pääasia että mulla on kivaa ja saan tanssista semmosia kiksejä että ei helvetti. Aivan tajutonta, oon tanssilattialla aivan jossain muualla kuin siinä. Tuntuu hyvälle tanssia, tuntuu hyvälle muutenkin. Ah. O
Ketää varmaa vittujakaa kiinnosta tää asia, mut tää onki päiväkirja, ja pääasias sitä varten et saan päätäni auottua sitte vaikka vaa itelleni.<3.

Ääärrä.Maanantai 09.07.2007 07:06

Haluisin tietää kuka yksi tyttö on, son niin kaunis minusta :> Tumma tukka ja lävistyksiä ja käy onnelassa. Oivoi. :><3 Soon niiin nätti!
Ollaan todellakin Lauran kanssa baarinarkomaaneja, ollaan meidän mökillä kangasniemellä ja eilen alkoi tanssijalka vipattaa niin lähdettiin sitten jyväskylän giglin marliin tanssimaa :-D ehkä tänää lähdetää mikkelii :-D Hoho. Oi voi meitä. Kivaa oli!