IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

.::Joskus::.Perjantai 30.10.2009 22:05

Joskus..

istahdan aloilleni korkeaan nurmikkoon ja hiljennyn katsomaan nukahtavaa maailmaa. Pikku auringot peittävät viilenevän kaupunki-ilman laukeuteensa ja liikenne hiljenee vähitellen. Huokaan kerran, miten onkaan kaunista. Miten joskus päättyy päivä tää, ja miten uusi seuraa, yleensä kauniimpana kuin koskaan. Jos vain osaa tutkia ja arvostaa.
Mietin osaani. Lampi tyyneni lopulta heittämästäni kivestä. Jatkan pohtimista ja lopulta säpsähdän, jonkun loikkaavan olalleni. Te? Te kaikki? Mitä te oikee täällä teette?

Istutte viereeni ja hiljennytte katsomaan kanssani jo liian varhain hiljentynyttä kaupunkia.

Rakas vitun prinsessapäiväkirja vol2,Sunnuntai 25.10.2009 13:30

Heräsin kuudelta. En tietenkää kuuraamaan lattioita, ei kuulu mun toimenkuvaan, ja en ees oo Tuhkimo. Mut siis vaa heräsin, lompsin jääkaapille ja takaisin matalaan majaani. Kabuto oli onneks lähtenyt omaan pikku koriinsa nukkumaan. Sille on tullut pinttynyt tapa nukkua Oron vuoteen vieressä siinä korissa. Se varmaa naukuuki sen herransa aina hereille, mutta tänää se ei ehtiny sillä:

Katoin kieroutuneena harmaata läskiä Nokiaani ja sain siinä viiliä mutustellessani kieron suunnitelman. Päätin tarttua toimeen ja valitsin valikosta Oron numeron.

Vähän aikaa se hälytti, mutta pian huijattu käärmemies vastasi puhelimeen unisena: "Moi.."

Vähä aikaa pervo Jammu oli hiljaa ku vastasin hymyssä suin: "Pöö". Sitte se tajus, etten ollukaa työkkäri.

Sille se "kukutteli" aikansa kuluks, ja sihisi sitten, miksi kehtaan herättää sen. Vastasin viattomana, että vaatimuksia olisi ja remonttireiskat olisi jokatapauksessa kutsuttava käymään. Vaadin poniakin. Sitä en tuu saamaan.

Oro alkoi kertoa synkästä lapsuudestaan, kun se aikoinaa oli ninja-akatemiassa (eli päässyt kouluun), nii eräänä päivänä se oli mennyt kaverin luokse hevostallille. Ja siel oli haissu sen nokkaan. Ei siinä vielä mitään, sitten se tajusi, että se oli allerginen heinälle ja niil turvakkaille otuksille. Naurahdin asialle. Mutta nyt ei ainakaan ole asiaa enää vaatia ponitarhaa..

Puhuimme niitä näitä, vaikka Oro olisi halunnut jatkaa uniaan, mokoma oli katsellut niitä Disney-leffoja puol neljään, kun taas meikä olin menny jo kahelttoista maate.

Yläkerrassa alkoi kuulua Kabuton taekwondo -harjoituksia. Kauheeta ryminää, oli pakko kysyy herra iso herralta kuka norsu siel hyppii.

Aloin äänee funtsii sille, et miks mä oikee marssin sen siipien huomaan. Räsypokkaako opiskelemaan? Ehkä, täällä pervossa yhteiselossa ei todellakaan muuta voi oppia. Oron huonees on tietokone, josta se voi kattoo yuria (yaoi kun on liian yliarvostettua ya know). Sitten siel on kauhee Jallu -lehtijemma ympäri sen huonet. Löysin eilen kaks lehteä. Oro turhautuneen heitti siin vaihees mua karkkipussilla, siitä kai se sai lempinimen "pervo Jammu." Vähä niiku se Jirayaki aikoinaa sai Narutolta lempinimen "Pervo erakko", kaikki Saninit lienee pervoja vanhoja ******!!

Miks Orolla sitten on paljon hameita ja mekkoja vaatekaapissaan? Syy lienee selvä: se on köyhä ja se on pöllinyt vastaantulevilta hemmoilta vaatteet (kunha ensin on saanut tappaa ne). Mä tyhmä luulin, et vain rikkaat aatelisherrat käyttää mekkoja! Siinä toinen syy, miks lähdin mukaan täyttämään mun "prinsessa Hollywood" -unelmaa! Ja arvatkaa vittu petyinkö. Meikämanne joutuu repii oman sängyn lakanan paidaks joka päivä ja sitten Oron varastaman paidan ympärilleni (juuri se mikä hilluu lanteillain) sekä Oron varastaman vyön (paidan täydentäjäks), se vyö on iso kuin emäsika! Mistähä se ne kengät on hankkinut.. varastanut.. tietenki. Herra iso herra on oikea varas! Mutta katsokaa peiliin, iteki olisitte, jos olisitte nii vitu köyhiä ku se.

Olisitte nähny sen ilmeen, kun joskus aivan vitun vahingossa posautin yhden sen tukikohdista. Oro joutu etsimään uuden kämpän maan alta sen takia. Siksi on turha nimitellä ukkorassua myyräksi, sillä ei tosiaankaan ollut vaihtoehtoja (koska se on aivan järjettömän köyhä).

Kaikki varusteeni siis on salee pöllitty joltain muulta. Entä miten on jääkaapin antimet? Söinkö varastettua viiliä? Vastaus: Ehken sentää. Kabuto ne haki. Se tekee jotain ihme lisätöitä lääkintäninjana, ja saa siitä rahaa Oro -herralleen. Ja niinpä sen tienaamat rahat joutuvat lähipiirissä hilluvan Alepan kassalle.

Se mällipää osti Zeroa, ku piti ostaa ORIGINAALIA!! Orolla oli luurin toisessa päässä sillekin aivan loistava selitys: se sokeriton on mulle, VAIN SE saa sokerillisia juomia sokerihumalan nostattajaksi. Tää peli ei vetele, mäki haluun sokerijuomia! Sitten ehkei tarttis pitää sellast paitaa vyön alla, et se vyö pysyis lanteilla! Näytän läskiltä sitäpaitsi!

Lopulta annoin sen jatkaa unia. Menin itsekin nukkumaan vielä muutamaks tunniks, kunnes Kabuton hirveä riekunta koneen ympäril sai mut heittämään tyynyni ääntä kohti ja heräämään täysin. Että ärsyttää tuollaiset saamattomat! Oro taitaa vieläkin nukkua, mutta kaipa se pikku hiljaa alkaa herätä, laitoin Kabuton tekemään lettuja. Toivottavasti en saa kananmunankuorilla varustettua mustaa lettua tällä kertaa... jotain rajaa sentää ruoanlaitossakin!

Rakas vitun prinsessapäiväkirja,Lauantai 24.10.2009 23:49

Kabuto stalkkaa mua koko ajan. Mä en saa mitää rauhaa, ku tää on meidä yhteine kone ya know. Se haluu nähä, jos Oro tulis jossai välis mesee, ku se ei tajuu, et se lähti kattoo disney-leffoja täs pari tuntii sit. MIKS TOI ÄIJÄ EI MEE KANS KATTOO? Se asuu MUN huonees!!

No on sillä omaki huone. En tiiä mitä se meinaa, typerys.

Oro perkele kehtas jättää meidät tänne MUN huoneesee. Se oli ostanut ponin, kute vaadin, mut se oli tehny siit meetvurstii. Konohaanki o turha rynnii, sitä ollaa parhaillaa tuhoomas. Kai Naruton toimesta.. ota siitäki selvää sitte ite..

Vaikuttavan näköst varmaa. Ei poikettu sinne, vaikka käytii Kabuton kaa lenkil reilut tunti nelkyt sit. Okei.. mitä mä hengaan idioottien kanssa?

Odotas vaa ku herra iso herra tulee galleriaan oman koneensa kautta ja näkee mun salasuunnitelmat tän kautta.

MUT HEI: Palvelu toistaiseks pelaa. Syön parhaillaa suklaatorttuu. Aikooks ne must jonku joulukinkun, hä?..

Ainii, Kabuton rillit meni rikki. Kuunneltii tääl huonees Nightwishii ja Oro kuunteli toises huonees... vittinkö mainita... TRANCEA!111

Toistaiseks nukun huonos sängyssäni. Vaikka tietääkseni selväl suomenkielel sanoin galtsun kautta (ON MULLA POKKAA SANOO PÄINKI NAAMAA EHH!), et saisin vittu prinsessasängyn. Halusin kans huoneen sisustust.. tää on vähä... tota noi... vankilamaisen ankee. Herra iso herra ei silti aio mitää remonttireiskoja tänne kutsuu, ku ne o epäluotettavii. Vittu sanonko mitä?

Oon Oron prinsessa. Ja tää on mun prinsessapäiväkirja.

Näin mä hankin itselleni oikeudet olla sen yläpuolel. Saan palveluu.. palatsi... kuulemma saan nähdä sen vaaleensinisen irvikuvan joskus.. ehh?

Itachist kuulin jotai pientä.. mut se on selvää, et se on alkanu miehen kanssa. Ei näin ei.. sanoisi äitini..

Toi vitu imbesilli ei tajuu, et mä vaa saan lagaa täs sen hankkimas läppärikonees.. ehhh, ai se haluski et pelataa Kimblee. Oro lupas lautapelejä meil, varmaa huomenna aikoo ostaa, jahka se pääsee Disney:stä irti... tänne asti kuuluu Pieni Merenneito...

Okei okei tajuun.. pelataa erä Kimblee.

USKOMATONTA! ORO SYÖ KÄDESTÄNI!Perjantai 23.10.2009 22:12

23.10.2009 18:55 <Jojochimaru> Joo, älä vihaa enää Oroo. 8DD No hei, mulla on fanityttöi, oppipoikii, orjia, mut prinsessa puuttu. Nyt mulla on sellanenkin.<3 Totta kai täytän toiveesi. Kunhan ne on mahdollisia toiveita eikä mtn mahdottomia. xD

Rakastuin mä luuseriinTorstai 22.10.2009 21:39

... (8)

Vitun vittuTorstai 22.10.2009 19:57

VITUN HENNI VOIS TULLA NI SAISIN LINKKEJÄ ET SAIS SHIPPUDEN PUVUN ET VOIS KUSTA REKSIN SILMÄÄ.

OK.. SE ON VAA VITU RUMA :( MITEN OLIS HUPPARIMAINE AKATSUKIKAAPU? SASUKE FUCK URSELF U HAVE SO FUCKIN UGLY CLOTHES!

Voisin ryhtyy Final Fantasyn Noctikseks, sillä paskat mitää eroo oo ja vähä siistimmät vaatteet ku joku lakana ja vittu sellane homoköysi lanteil -siitki tulee mielee Oro, jota vihaan nii et RHRHRHRRHRH....!!!!!!!!!!!

JUHLAPUKEUTUMINEN?!!!? JA PASKAT, JUHLAN AIKA ENIWEI!

da Super LOL victory!Keskiviikko 21.10.2009 23:55

Sasse-kun sanoo:
sain kirjastos vuoden idean

Sasse-kun sanoo:
tuun kossivaatteis perjantain kouluu

Henni sanoo:
xDD

Sasse-kun sanoo:
älä naura saatana xD näytän hyvältä kireis valkoisis farkkushortseis

Henni sanoo:
se ei varmaan oikeen kuvaa sitä "juhlavaatetusta", mutta muuten ihan hyvä idea

Sasse-kun sanoo:
mhuahaha rehtori pyörtyy

Sasse-kun sanoo:
xD tai jotai

Sasse-kun sanoo:
se tukehtuu mikkiinsä ku näkee

Henni sanoo:
joo XD

Sasse-kun sanoo:
tai sit se ei kuole vaa siirtyy vaihtoehtoon B ja järkyttyy syvästi

Sasse-kun sanoo:
rehtori: mitä pilaa tämä on?

Sasse-kun sanoo:
rehtori: kostoksi saat mennä viimeisillekin tunneille

Henni sanoo:
xD

KUULOLLE!Keskiviikko 21.10.2009 17:56

JOKU COSPLAYJJATTAVA HAHMO, JOTA VOI KOSSAA LIHAVA TYTTÖ?? JA SE HAHMO MIELELLÄÄ TYTTÖ PLZZ!!! VASTATKAA >:(