IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

I'm in heaven<333Torstai 31.03.2011 02:25

ETC.. todellaki<33

mies paritettiin lehmän kanssa??Keskiviikko 30.03.2011 11:43

lastenohjelmat on menny mauttomiks :D

(Lulu ja lehmä)

:D:D:DKeskiviikko 30.03.2011 02:07

narskan synttäriit~~

happy bday syntymäpalliton<333

meen luomaan taidetta tänääMaanantai 28.03.2011 18:26

ei oikee oo päivä lompsia kouluun.... gomenasai

loppu se homojen kyyläysMaanantai 28.03.2011 01:46

no varmaa kirjotinkin mut pitää pistää uusiks :D:D:D

ei vittu ku vituttaa saatanasti :D:DD:D:D:D se tuntuu tos rintakehäs kivasti oikee kihelmöi ja tuli salamoi ja kaikkee vittu ja en meinaa pysyy nahoissa en tiiä mitä vois tehdä :D:D:D:D:DD:D emt miks vituttaa. turha kysyä.

MUT HAISTA SÄ "INSINÖÖRI" PIKKUPOMO MULKKU ! XD

olipas raskas päiväMaanantai 28.03.2011 00:31

=D=D=D tuli juhlittua mut ei voinu syyä nii paljo ku huvitti ku mekkoo kiristi XD

pääsiäismunia ja pillereitäSunnuntai 27.03.2011 01:08

Unessa mä aluksi pidin Sirua sylissä ja kävelin koulukäytävää pitkin ja tietokoneluokas olevat hemmot näki meidät ja ne sano Sirua ketuksi 8( Sitten mä jatkoin suoraan kävelemistä ja välin tuli monta huonetta ja joka huonees oli enemmä johtoja ja jossain välissä Sirukin vaa hävis johonkin ja sitten mä saavuin juhlasaliin ja siel oli Roosa ja me etittii Roosan lääkkeitä ja sit mä löysin takkini sielt näyttämön lattialta ja sit tokaisin: Ai tän takia jätin tän takin tänne ja kiskaisin päälle. Sitten kun lääkkeet löyty ni käveltiin ulos ja mentiin erilliseen koulurakennukseen sisälle ja siel mä huomasin roskiksesta jotain houkuttelevan ja ihanan räikeää keltaista ja sit tajusin et päiväpuolelaiset oli saanu suklaamunia ruuan lisäks! No mut sit huomasin et kukaan ei ollut syönyt niitä suklaamunia vaa ne oli heitetty roskiin! Paheksuin sitä hirveenä ja sitten se mun nuori uskonnon/psykan/filosofian maikkani oli siinä portaiden vieressä ja huomas mut ja Roosan ja se sano meille, että sekin heitti toisen suklaamunansa roskiin, oli huonon näköisiä kuin lattialla käyneitä ja mätiä ja mulle tuli heti siinä mielleyhtymä mädästä mandariinista ja aloin iteki tajuu, ettei sit sellasia voi pistää suuhun. Roosa siinä mukaili mun opettajaa, että joo voihan se niin olla ja se opettaja katsoi kuin multa hyväksyntää et se toimi eettisesti oikein ja mä vaa et ok no sitten kai se on ok heittääki pois... (ajattelin kai hiljaa mielessäni et olisin silti halunnu)

XDDddd en mä uskalla tota unta sanoo sille, vaikka se sama maikka käski et kirjota joku uni ylös ni analysoidaan sitä vähä psykan tunnilla :D:DD:D:D

vilin silmä kiiluu pimeässäSunnuntai 27.03.2011 00:57

no siin meni ilta ihanasti lukiessaSunnuntai 27.03.2011 00:16

No ny PITÄISI OLLA jotain päässä, meni 3 h 4 kappaleen lukemiseen :D piti sisäistää kunnolla asiaa.

Uh ohLauantai 26.03.2011 20:26

tänään alan perehtymään vähän kristinuskon syntymään ja ehkä mahdollisesti pääsen keskiaikaan kattelemaan miltä näytti katolinen kirkko :D vähä vaikeeta aloittaa mut sitte on kiva etten saa kohtauksia pitki seuraavaa viikkoa et apua koeviikko uh oh!

uskonto on iha jees (: mut tää on kirkkohistoriaa !!!!!!! HISSAA SIIS!!