IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

NII TOTTA :D:D:dSunnuntai 30.10.2011 23:59

:D:D:D hahaMaanantai 24.10.2011 15:16

Oli ja eleli kerran eräällä peräseinäjokelaisella maatilalla kissa ja hevonen, jotka olivat hyviä ystäviä. Päivästä toiseen he leikkivät yhdessä, kunnes erään kerran hevonen tipahti suonsilmäkkeeseen ja alkoi vajota. Kauhuissaan hevonen huusi kissalle, jotta tämä menisi hakemaan tilan isännän apuun. Kissa lähti juoksemaan kohti päärakennusta, ja etsi isäntää joka puolelta, mutta turhaan. Tämä kun oli lähtenyt traktorilla käymään kylällä. Kissan valtasi paniikki, kunnes hän huomasi isännän uuden ja kiiltävän BMW:n. Kissa haki avaimet, hyppäsi autoon ja hurautti tuhatta ja sataa hevosen luo. Sidottuaan hinausköyden kiinni takapuskuriin, se heitti toisen pään hevoselle, joka tarttui siihen lujasti. Bemari käyntiin, ykköstä silmään ja pikkuhiljaa hevonen pääsi kuin pääsikin ylös suosta. Ja niin hevosesta ja kissasta tuli oikein sydänystävät!

Pari viikkoa sen jälkeen, leikin tiimellyksessä yhtäkkiä kissa tipahti
mutakuoppaan, jäi kiinni ja alkoi vajota. Kissa huusi "apua hevonen,
pelasta minut!" Hevonen tuli kiitolaukkaa paikalle, asteli kuopan päälle ja
kehotti kissaa tarttumaan "siihen" mikä roikkui jalkojen välissä. Kissa teki työtä käskettyä ja hevonen nosti kissan ylös kuopasta.

Tarinan opetus:
Kun on varustus kuin hevosella, ei tarvitse bemaria poimiakseen misuja kyytiin. :)))))

<33Sunnuntai 23.10.2011 00:50

kone! iiks!

viddu korjatkaa joku mun kone!!

oon mairen koneel tulin tänne ku kahvihammasta kolotti

<3Keskiviikko 19.10.2011 21:22

nyt koitan ettei noi reiät mee umpee eli ammuin kaks reikää lisää.. olis kiva et taas olis se kolme per korva.. se meni vähä vituks ku ne menio umpee ja sit ne alko menee liia alas ja liia ylös ja tulehtu ja verta tuli ku härän kurkust ja -- niin.. olis kiva jos nyt onnais sillee et tulis ne asianmukaiset reiät enkä päästäis sit niit enää umpee ollenkaan <3

HEI TE IHKUT IHKUTUKSETLauantai 15.10.2011 19:31

kute ootte huomannu, ei tänne galleriaa enää inspaa mitää laittaa.. paitsi jotai vidu randomei juttui jos niitkää.

onko teil blogger.com :issa blogii? haluisin seuraa sinne ja lukee juttui ;D

lisätkää ittenne mun blogin lukijaks kans<33

http://sassenlasimaailma.blogspot.com/

XDDDDDdddddd ihanaMaanantai 10.10.2011 18:31

"koulu on tylsää... ja osa päiväst menee taas lintsaukseks :DDD ainii joo lintsasin jo aamust ku sähköt oli pois en nähny mennä kouluu"

Oh ihana uutinen<3Keskiviikko 05.10.2011 01:10

Ginga Densetsu Weed -mangasarjakuvaa aletaan julkaista suomeksi joulukuusta 2011 alkaen!

- Joulukuussa 2011 julkaistaan sarjan kaksi ensimmäistä osaa, minkä jälkeen julkaisutahti tulee olemaan pokkari/kuukausi. Sopimus on aluksi ensimmäiseen 30 osaan. Alkuperäiskansien valokuvataustoja ei käytetä, vaan taustat muutetaan yksivärisiksi. Alustava ilmestymispäivä on 7.12.2011.

http://animelehti.fi/2011/09/05/weed-punaiselta-jattilaiselta/

mitä tää on??????Lauantai 01.10.2011 02:13

Ei näin :DDDDDdPerjantai 30.09.2011 14:43

Poika kysyi isältä: "Isä, mitenkäs tämä yhteiskuntajuttu niinku toimii ja mitä siihen kuuluu?"
Isä istahti pojan viereen ja vastasi: "No, otetaampa esimerkiksi tämä meidän perhe:
Isä tuo rahan tähän yhteiskuntaan, joten olen markkinatalous. Äiti kuluttaa rahat ja päättää asioista täällä, niin hän on hallitus. Lastenhoitajamme on kodin ylläpitäjä, joten hän on yritykset. Ajamme sinun etuja, niin sinä olet kansalainen. Pikkuveljesi on maamme tulevaisuus."

Hetken vielä rupateltuaan päättivät isä ja poika mennä nukkumaan. Yöllä poika heräsi pikkuveljensä itkuun, sillä tälle oli tullut kakat vaippaan. Poika lähti vanhempiensa huoneeseen ja näki äidin nukkuvan sikeästi, mutta isä oli poissa.

Poika meni lastenhoitajan oven taakse ja katsoi ovenreiästä. Hän näki isän siellä voimistelevan lastenhoitajan päällä. Poika sitten koputti ovea, ei vastausta. Koputti uudelleen, ei vastausta. Poika päätti mennä takaisin nukkumaan.

Seuraavana aamuna poika meni sanomaan isälleen: "Isä, luulen, että olen ymmärtänyt tämän yhteiskunta jutun."

Sitten isä jälleen istahti pojan viereen ja sanoi: "Hyvä! kerroppas nyt ihan omin sanoin sitten."

Ja poika vastasi: "Koska hallitus nukkuu sikeästi, niin markkinatalous panee yrityksiä, eikä kansalaisia huomioida ollenkaan, kun maamme tulevaisuus on kaulaansa myöten paskassa."
Elämänpolkuni numero on 1: (Sen tehtävänä on kertoa sinulle, mitä sinun tulisi elämäsi aikana oppia.)

Omatoimisuus, johtajuus, itsenäisyys, itsekkyys
_____________________________

Jos numerosi on ykkönen, olet synnynnäinen johtaja. Haluat tehdä itse omat päätöksesi, ja vaadit itsellesi ajattelun ja ilmaisun vapautta. Sinussa on tahtoa ja päättäväisyyttä. Kun kerran olet valinnut tavoitteesi, päätäsi ei käännä kukaan. Mielestäsi vastuullasi on huolehtia ja suojella niitä ihmisiä, joita rakastat. Vaadit kunnioitusta ja huomiota, ja ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene tahtomallasi tavalla. Haluat olla asioiden johdossa, eikä avustajan rooli sovi sinulle alkuunkaan. Pyrit, ja pääset, parrasvaloihin.

Olet erittäin luova ja originelli. Sinulle epätavallinen on tavallista. Suhtautumisesi asioihin ja ongelmiin on hyvin yksilöllinen, et pelkää poiketa tutuilta poluilta. Omat ja toisten ihmisten vajavaisuudet ärsyttävät sinua, voit olla hyvinkin kärsimätön. Oma asemasi on sinulle tärkeä, menestyminen elinehto.

Varo itsekkyyttä ja liiallista ulkoisiin asioihin keskittymistä. Sinun kannattaa myös hillitä aggressiivisuuttasi. Jos et kehitä itsehillintääsi, sinusta voi tulla hyvin dominoiva ja jopa väkivaltainen.

Selviydyt parhaiten, kun saat toimia omin päin. Ideaalitilanteessa omistat oman yrityksesi, olet oman itsesi herra. Jos pidät tiukasti kiinni unelmistasi, sinulla on kyky saavuttaa ne.

Menestymisen pakko voi tehdä elämästäsi hyvinkin stressaavaa. Tarkkaile ruokavaliotasi ja harrasta säännöllisesti liikuntaa. Pura kilpailuviettiäsi urheilussa, erityisen hyvin sinulle sopivat juoksu ja uinti.

Älä anna ylpeyden sanella valintojasi. Muista, että taitosi ja kykysi ovat lahjoja ylemmiltä voimilta, ja niiden tulisi aiheuttaa ennemmin kiitollisuutta ja nöyryyttä kuin ylpeyttä ja itsekeskeisyyttä.

Hyvin usein ykkönen tuo mukanaan menestystä elämässä. Ykkösihmisillä on paljon erityislahjoja, ja heidän mahdollisuutensa menestyä ovat huomattavat. Bisnes ja armeija houkuttavat ykkösihmistä, varsinkin jos hänelle on tarjolla johtava asema ja mahdollisuus tehdä asiat omalla tavallaan.

Minuuden numeroni on 6: (Se kertoo syvimmästä olemuksestamme ja persoonastamme. Siitä, millainen sielumme on, ja millaisin toivein olemme syntyneet tähän maailmaan.)

Rakkaus, hoivaamisvietti, vastuuntunto
________________________

Olet hyvin myötätuntoinen ja haluat olla avuksi toisille. Avuttomien ja heikkojen puolustaminen on sinun elämäntehtäväsi, jos kuutonen on numerosi. Olet parantaja ja auttaja. Pystyt lohduttamaan surevia, antamaan tukea sitä tarvitseville, ja olkapäätäsi vasten on ystävän hyvä itkeä.

Haasteesi elämässä on kehittää taitojasi niin, että todella pystyt auttamaan, etkä vain kuuntelemaan myötätuntoisesti. Sinun täytyy löytää tasapaino auttamisen ja toisten elämään sotkeutumisen välillä. Tehtäväsi on oppia näkemään, milloin sinun on avustajana astuttava syrjään ja antaa ihmisen kantaa vastuu omasta elämästään - ja ottaa opiksi omista virheistään.

Olet itse luonnostasi tasapainoinen. Siksi sinun on helppo auttaa ihmisiä heidän omissa haasteissaan. Ongelmanasi on liiallinen uhrautuminen toisten puolesta, itsellesi ottama toisten ihmisten huolien taakka voi joskus käydä ylivoimaiseksi.

Kiitollisten ihmisten sinulle osoittama rakkaus on kuitenkin sinulle enemmän kuin riittävä korvaus vaivannäöstäsi.

Pyrit säilyttämään ryhmän - tai perheen - sisäisen harmonian, tasapainottaen vastakkaisia voimia. Avioliitto on itsellesi tärkeä, ja sinusta tuleekin loistava vanhempi, joka tarjoaa lämpöä, rakkautta ja ymmärrystä lapsilleen. Olet antelias, kiltti ja viehättävä ihminen, jota usein ihaillaan, jopa palvotaan. Se kuitenkin hämmentää sinua, koska pohjimmiltasi olet hyvin nöyrä - mutta kuitenkin hyvin omanarvontuntoinen. Liikut kauniisti, mutta joudut tekemään paljon työtä pysyäksesi kunnossa. Makeannälkä vaivaa sinua läpi elämän, ja jos et liiku riittävästi, ylipainosta tulee ongelma.

Kun olet vielä nuori, ole tarkkana ettet valitse kumppania väärin perustein. Haluat naimisiin, mutta älä silti ota ensimmäistä vastaantulijaa puolisoksi. Haluat olla tarvittu, mutta sinun täytyy oppia erottamaan toisistaan ne, joita oikeasti voit auttaa - ja ne, jotka tulevat vain riippuvaisiksi avustasi.

Saatat erehtyä pitämään itseäsi Äiti Teresana tai maailman pelastajana, jonka täytyy kantaa toisten taakkaa omilla harteillaan.

Kuutosihminen on usein musikaalisesti ja visuaalisesti lahjakas, ja myös taitava esiintyjä. Luovuuttasi saattaa kuitenkin rajoittaa halusi uhrata itsesi, tai kyvyttömyytesi nähdä omat lahjasi. Tämä ei tarkoita, ettetkö voisi menestyä näillä aloilla, lahjoja sinulla kyllä riittää vaikka minkälaiseen menestykseen taiteellisilla aloilla, jos panostat siihen riittävästi.

Sinulla on myös huomattavasti liikemieskykyjä. Sinulla on luontaista viehätysvoimaa, jonka avulla saat ihmiset tekemään mitä haluat. Erinomaisia menestymisen mahdollisuuksia sinulle tarjoavat myös terveydenhoitoala ja opettaminen sekä kaikki, millä on jotain tekemistä eläinten kanssa.

Kohtaloni numero on 7: (Se ilmaisee elämämme tarkoituksen.)

Henkisyys, ihanteet, etiikka, moraali.
_______________________

Jos numerosi on seitsemän, olet ikuinen totuuden etsijä. Sinulla on selkeä näkemys itsestäsi henkisenä olentona, ja sen vuoksi tavoitteenasi on tutkia tuntematonta ja löytää maailmankaikkeuden salaisuudet.

Olet älykäs, analyyttinen ajattelija, jolla on hyvä keskittymiskyky ja teoreetikon tapa lähestyä asioita. Nautit tutkimustyöstä ja ja älyllisten palapelien ratkaisemisesta. Kunhan löydät tarpeeksi palasia, sinulla on todella luova tapa ajatella ja ratkaista ongelmia.

Nautit itsenäisyydestäsi ja työskentelet mieluiten yksin. Tarvitset aikaa pohtia ideoitasi ilman toisten sekaantumista asioihisi. Olet yksinäinen susi, ihminen joka kulkee omia polkujaan, seuraa omaa johtotähteään.

Lähellesi ei ole helppo päästä, eikä ihmissuhteiden ylläpitäminen ole vahva puolesi, avioliittosi ei useinkaan kestä. Tarvitset tilaa itsellesi, ja jos et saa sitä riittävästi, ärsyynnyt suuresti. Mutta jos elämäsi on tasapainossa, olet hurmaava ja keräät katseita. Voit olla juhlien keskipiste ja pidät esiintymisestä. Nautit älysi ja tietojesi näyttämisestä, ja viehätät siksi monia vastakkaisen sukupuolen edustajia. Mutta sinulla on rajoituksesi. Vaikka sosiaalisessa tilanteessa jaatkin anteliaasti huomiotasi ja energiaasi, olet vahvasti tietoinen siitä, että kun astut alas näyttämöltä, kaipaat taas rauhaan omaan luolaasi.

Sinulle rauha merkitsee oman maailmasi rikkoutumatonta yksityisyyttä. Intiimi läheisyys on sinulle vaikeaa, koska haluat suojella sisintäsi.

Kaikki tämä yksityisyys voi tuoda mukanaan yksinäisyyden. Elämäsi saattaa tuntua tyhjältä, ja osa sinusta kaipaa tuskaisesti kumppanuutta. Jos eristäytymisesi menee äärimmilleen, sinusta voi tulla kyyninen ja epäluuloinen. Saatat salaa epäillä toisten motiiveja niin voimakkaasti, että he vaivautuvat seurassasi. Ole varovainen, ettet vetäytyisi liikaa itseesi, tai saatat sulkea rakkauden itsesi ulkopuolelle.