IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (2/14)Tiistai 04.12.2007 22:52

Afrikka alkoi houkuttaa kolossa lymyilevää rappeutunutta paskakasaa. Tummat rytmit ja kuuma ilmasto alkoivat kiinnostaa. Kaikki olisi toisin kuin tässä veren ja kyyneleiden värittämässä luolassa. Sankarimme kompastui hermostuneena ja tukeutui seinään, mutta tämä seinä rysähtikin nurin. "Voi, oikein kummallista", hän sanoi. Seinän takaa paljastui suuri holvillinen arkistoja. Hermostunut luolassaelävä rappion eläin alkoi hetimiten tutkia arkistoja.

Exolydn oli oppinut 7 kuukaudessa lukemaan sujuvasti. Tai kyllähän hän oli lukemaan oppinut jo aikaisemmin, mutta monet vuodet tässä rasvaisessa ja pahanhajuisessa kolossa olivat verottaneet häneltä ominaisuuden jos toisenkin. Nyt hän tiesi myös nimensä, se oli selvinnyt arkistoista, joita hänen seuranaan riitti. Jos Exodyln saisi unta seinänaapurien aiheuttamassa metelissä, hän luultavasti näkisi unia Afrikasta, mutta tilanne on ollut jo seitsemän vuotta sellainen kuin se on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.