IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (4/14)Perjantai 07.12.2007 02:50

Exodyln pläräsi almanakkaa. "Kuka vittu keksi helmikuun?!" hän mutisi. Tänään oli kuitenkin hyvin surullinen päivä, sillä tänään Afrikka oltiin suljettu. Sankarimme rapsutteli päätään ja yritti ymmärtää, miksei hänen unelmistaan tullut yleensä totta. "On lottovoitto kaivautua luolaan" sanoi sarkastinen mäyrä hänelle. Silloin Exodylnillä välähti. "Älä mene mäyräseni mihinkään. Mikä on sinun nimesi?" "Jeff. Jeff Leather. Mikä saa sinut kysymään tuollaista mäyrältä?" kysymykseen vastattiin.

Jeff kaatoi Exodylnille kahvia. Keittiön savisiin seiniin oli kaiverrettu muinaisia mäyrien riimuja. Seinällä oli myös pesäpallomailalla hakattu vuohi. "Noista en pidä" tokaisi mäyrä kylmän viileästi, aurinkolasit päässään. Ei aikaakaan kun Exodyln oli jo ehtinyt mäyrän makuuhuoneeseen ja aseistanut itsensä kantapäästä hiusrajaan.

Jeff tutisi sankarimme kylmä ase ohimollaan. "Villasukkani ovat remontissa" höpisi Jeff. Yhtäkkiä mäyrän oikea henkilöllisyys paljastui, kun Exodyln repäisi häneltä naamarin pois. Repäisevä lorina katkaisi tilanteen, kun Nirtishinovan maanalainen merivirta pyyhkäisi koko keittiön pois tästä todellisuudesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.