IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (6/14)Tiistai 11.12.2007 22:00

Kosminen puu ulotti juuriaan ja sai aikaan uuden olevaisuuden. Tällä kertaa tiskiharjat jätettiin keksimättä ja astioita tuli hangata vaahtomuovipötköillä. Dark Avenger oli asunut kosmisessa puussa jo niin kauan, että pataässän kulmaan tehdyt taitokset olivat ehtineet suoristua. Exodyln oli hänelle etäinen tuttu. Puun latvassa oli nimittäin ennen laitteisto, jolla hän pystyi tutkimaan kaukaisia maailmoja, kuten maata, ja pystyihän sillä tekemään myös vanukasta. Galaktisen lorahduksen jälkeen pöllö kuitenkin teki laitteistosta muutaman ässän korttipakkaan ja hihaansa.

Exodyln tunsi palavaa kaipuuta vanhaan maailmaan. Ikuisuuden joki virtasi hänen edessään niin kylmänä, ettei siitä saisi kalaa edes kaksipuolisella teipillä. Exodyln oli kuitenkin jollain tavalla tyytyväinen tähän rauhalliseen ja ikuiseen, kosmiseen puuhun, jossa pöllöherra Dark Avenger oli asustanut 33 vuotta yli ikuisuuden.

"Juurissa kasvaa hassua tähkää, aivan kuten silloin joskus ennen alkuräjähdystä. Silloin täällä asustelikin se Simodin." pöllö höpötteli. Exodylnillä levisi korttipakka käsiin. "Minähän voisin rakentaa uuden maailmankaikkeuden. Voisin tavoittaa uuden olevuuden tason jumalaisena alkuolentona. Älykkyyden keskittymä universaalissa skaalassa."

Exodyln oli kiipeillyt kosmisen puun juuria 7 päivää 15 tuntia 51 minuuttia ja 7 sekuntia. Vihdoin hän saavutti paikan jossa hassua tähkää pitäisi kasvaa. Seinään oli kirjoitettu "Bobler käy kuumana."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.