IRC-Galleria

HYI HELVETTI.Sunnuntai 14.12.2008 14:21

tulin just siihen tulokseen että liian laihat ihmiset ovat kammottavia.

hyi helvetti.

ja sitte vielä porukka tulee kun selvästi näkee että muija on SAIRAS niin sanomaan että "voi että ku oisin itekki noin laiha" tai "vitsi että oot laiha! haluaisin itekki" KAMALA.

kehumisen sijasta jonkun pitäs istuttaa ne ruokapöytään ja sanoa että syö.
eihän pakkosyötöstä ole apua ja blaablaablaa. mutta onko siitäkään että näitä selvästi liian laihoja ihmisiä kehutaan sen takia että he nälkiinnyttävät itseään sen vuoksi että media sanelee sen miltä naisen kuuluisi näyttää ja miten käyttäytyä. henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että jos en kelpaa sellaisena kuin olen, niin ihmiset voivat ihan vapaasti painua vittuun. ei kiinnosta.

ja nyt, ystäväiseni(sekä mies-että naispuoliset), haluaisin mielipiteitä asiasta.

haluaisin tietää miksi naiset ovat AINA epätyytyväisiä itseensä. aina ollaan liian läskejä, tissit on väärän kokoiset tai malliset, reidet on liian paksut ymsyms.

ja sitten naistenlehdet toitottaa täysillä: "NÄIN LAIDUT VIISI KILOA VIIKOSSA!" tai "REIDET JA TAKAMUS NAISEN ONGELMA-ALUEET!" sitten sivuilla loikkii 180-senttisiä, 38 kiloa painavia ylimeikattuja muijia jotka ovat "terveen naisen esikuvia"

ja sitten ollaankin ihmeissään kun ekaluokkalainen tyttö kieltäytyy syömästä sillä perusteella että "mun pitää laihduttaa, mä oon liian läski"

mihin tämä maailma on menossa, kysyn vaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.