IRC-Galleria

Voi huomiohuorat<3Keskiviikko 06.03.2013 21:52

Koko galleria täynä niitä :D Isketään tissit tiskille, bikinit päälle tai otetaan peilin kautta kuvia jossa näkyy vaan perse. Okei, okeinki mukavaa silmänruokaa juu, tää ainaki katselee hyvännäköistä naista aina mielellään. Mutta lähetäämpä miettimään minkälaisen kuvan tällainen nainen antaa itsestään....

Henk.kohtaisesti tulee tällaisista naikkosista/tyttösistä/parhaimmassa tapauksissa hitto täysistä LAPSISTA mieleen että niille ei oo kukaan kertonu, että naisen ei aina tartte olla helvetin seksipommi jotta saisi huomiota. Tietenkin ulkonäkö aina auttaa asioissa eteenpäin, enhän minä sitä kiellä. Ja tasapuolisuuden vuoksi jokaiselle on sallittava oikeus olla sen näköinen kun itse haluaa.

Nainen voi olla yhtäaikaa, kaunis, älykäs, kohtelias, rivo ja hakata useimmat miehet "miesten töissä". Tunnen tällaisia naisia useammankin kipaleen. Mutta MIKSI jotkut ottaa ainoaksi asiakseen mielyttää miehiä?! KENENKÄÄN ei ole pakko miellyttää ketään.. Herrajumala, jokainen tykkää pukeutua, kaikki on jollain tavalla ylpeitä omasta kropastaan mutta pakkoko on antaa ymmärtää ettei kyseisessä henkilössä ole mitään muuta kuin tissit ja perse!

Miettikää hetku... Voi löytyä yllättäviä ajatuksia.

Ja itsehän olen niin vitun täydellinen että minulla on varaa arvostella aina ja kaikkia ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.