IRC-Galleria

KyuuEturautti

KyuuEturautti

Pörisee vastoin fysiikan lakeja

Post-coniittinen stressisyndroomaSunnuntai 17.02.2008 23:51

On se ihmisen keho vain hiton fiksu laitos. Ei ole eka tai kymmenes kerta kun pärjään stressin voimalla yli vaikka minkä ja vasta operaation valmistuttua kunnialla tulee kuolo. Sekä conin valmistelu, itse conipäivä että sunnuntainen lastaaminen ja Japan Popin toimituskokous menivät ihan ok. Traconin säilytettäviä tavaroita on sitten tätä nykyä enemmän kun yhteen postirullakkoon mahtuu. Global Animen edelleenlähetystä vaativat tavaratkin menivät vain hädin tuskin yhdellä pumpulla, tosin myönnetään että paketointi ei ole vahva lajini. Tällä kertaa kiitän onneani, että tärkein asiakkaani on iso maahantuonti- ja tukkufirma, jossa ei pelätä paketteja.

Eli terveys kesti tuon kaiken ihan kivasti. Sitten, kun olin laina-auton vienyt vanhemmille ja palasin omallani takaisin kotio, huomasin että joku ei tunnu oikealta. Se saattoi johtua siitä, että huomasin olevani eteisen lattialla josta ryömin hiljaa petiin. Viimeiset kuutisen tuntia on tullut kärsittyä harvinaisen voimallista golmohammadia, eli jälkistressiä eli siis post-coniittista stressisyndroomaa. Vahva tavoite on herätä tiistaina terveenä, mutta vielä ei kannata lyödä isoja vetoja sen puolesta.

Kerron kuitenkin jotain. Conipäivän tunnelmaa kuvastaa pitkälti se, että esitin staff-huoneessa laulun "Aikuinen Nainen" ja vaadin Paula Koivuniemeä seuraavan Traconin kunniavieraaksi. Olen varma, että se on parasta mitä suomalaiselle animetapahtumalle voisi tapahtua. Jälkikäteen mietittynä saattaisin vaihtaa kuitenkin tilalle Arja Saijonmaan. Ja siitä todellakin tunnen ystävän, kun on coni-iltana siivoushommissa mukana hän.

Ja takaisin Pasilaan.


PS. Ei mikään asialta mitätön uutisviikonloppu muutenkaan - Traconin lisäksi melkoista juhlaa on pidetty niin Kosovossa kun Blu-Ray -leirissäkin. Tarjoaapa historiankirja ainakin vähän referenssejä meidänkin "historiallisen" tapahtuman muistelemiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.