IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

LUX on kiva. :)Lauantai 25.11.2006 23:08

Helsingissä oli ihanaa.<3 Paikka oli hieno, mutta kyllä oon sitä mieltä että viime vuonna Studio51 oli parempi paikka järjestää noi pippalot... :) Miehet oli HOT HOT HOT ja leffa oli mahtava. :D
Huomenissa varmaan laitan vähän todistusaineistoa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.07.2006 22:42

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos

Studio51 <3Lauantai 26.11.2005 23:14

ahh. tänään oltiin siis siellä viis-ykösessä. Ihana paikka. täynnä miehiä &lt;virne&gt; sinne tahtoo uudestaan.
väsyttää ihan sairaasti, vaikka siellä tulikin juotua varmaan kymmenen red deviliä &lt;virne&gt; ne oli ilmasia siellä. hehee..&lt;virne&gt;
Aamulla lähettiin joskus puol seittemän aikaan Helsinkiin päin ajelemaan ja perillä oltiin joskus 11.20. Meinas perse puutua. &lt;vink&gt;
Ihanaa ku on lunta, vaikka ne luultavasti huomenna jo sulaa pois, mutta joka tapauksessa.
Huomenna saa onneksi nukkua pitkään!

Jes.Perjantai 25.11.2005 17:52

Eilen oli mahtavat Me hengen iltamat. :D hauskaa oli... esitykset oli huippuja... Huomenna sitten pitäisi lähteä Helsinkiin studio51 bilettämään... ei jaksa... No kokemus se on sekin.. :D väsyttää ihan sairaasti.. vois mennä nukkumaan.. mutta kun ei jaksa nousta tästä taaskaan yhtään mihinkään... ei ole mitään uutta..
- Vanhemmat »