IRC-Galleria

Rähinä live 07, 5.12. !<3Torstai 06.12.2007 14:37

Aaaww, oli niin ihana päivä. En nyt kyl jaksa mistään koulupäiväst selittää ku se oli ihan normi eikä siel ollu kivaa (; ! Mut joo illal oli Rähinä Live 07 ja sinne me mentiin Kiian kaa.

Ensiks ratikassa alettiin juttelemaan kahen tytön kaa, kiitos jonkun juopon. Varmaan ilman sitä juoppoo ei oltais alettu juttelee ; O ! Ku me saavuttiin Hietalahden torille, oltii iha lost ja meiän seuraa tuli viel kaks. Eli meit oli yhteensä kuus ihmistä ettimässä sitä nosturia. No ei siin kauaa menny ku lähettii kävelee jonneki päi ja Tiia sano "No tossahan lukee nosturi isoilla kirjaimilla". Mentii siihen jonoo jonottamaa ja venailtii siel kylmäs ja sateises ilmas et päästäis sisää.

Ku oltii päästy sisää, viety takit, laukut oli tarkistettu ja oltii menty ettii hyvät paikat eturivistä, meiän odotus alko. Ekat pari tuntii meni tutustuessa siskoksiin Tiiaan ja Taiaan (jotka oli aivan ihanaa seuraa, kiitos siitä), venaillessa ja kuunnellessa dj:n pyörittämää musiikkii. Kyl siin meinas hermot mennä, ku ei tiietty et kauan oikee menee et eka esiintyjä tulee lavalle. Noin kello 22.00 meiän odotus palkittiin, ku Trilogia astu lavalle ja esitti muutaman biisin. Sen jälkeen esiinty Cheek, TImo piei huijaus, Kapasiteettiyksikkö, Iso H sekä tietysti Elastinen. Aivan lopuks kaikki jätkät tuli lavalle ja esitti muutaman biisin !

Aika meni aivan liian nopeesti, siitä kiitokset aivan mahtaville esiintyjille sekä aivan yli-ihanalle seuralle ! Tunnelma oli koko ajan katossa vaik välil olo oliki ku silleillä sillipurkissa.

Täytyy sanoo et meno oli aivan mahtava (vaik Cheek ois saanu esittää enemmän biisejä) ja illan kruunas se ku päästii halaa Iso H:ta ja päästii sen kaa kuvaan ! (;

Ens vuoden Rähinää ootellessa <3 !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.