IRC-Galleria

LAAXONEN

LAAXONEN

ilari laaksonen

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 15:25

Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!

Masturbointi tai masturbaatio eli onanointi eli tie omankäden onneen tarkoittaa tee-se itse miesten käsitöitä ja seksuaalista omavaraisuutta.

sisällysluettelo
* 1 Masturbaatio ja uskonto
* 2 Seuraukset
* 3 Naisten masturbointi
* 4 Lähes kaikkien oikeus
Masturbaatio ja uskonto

Jokainen uskonto tukee ja kannattaa masturbaatiota, koska Jumala on ohjelmoinut DNA:hamme hienosäädetyn mekanismin joka vähentää eturauhassyövän riskiä ja tätä kautta parantaa terveyttä. Koska vaikutukset ovat terveydelle positiivisia, on Jumala tarkoittanut ejakulaation käytettäväksi. Jos Jumala sen sijaan olisi tahtonut kieltää (syntiä kuvaavan) käärmeen kuristamisen, meillä olisi lyhyemmät kädet. Samasta syystä myös sormi ylettää persreikään. masturbointiin suhtaudutaankin useimmissa kulttuureissa jyrkän myönteisesti. Useimmat valtauskonnot ovatkin sitä mieltä että

* On naurettavaa kohdella siemennestettä elävänä ihmisenä.
* On naurettavaa kohdella siittiötä puolikkaana elämänä, koska joka tapauksessa vain yksi siittiö miljardeista hedelmöittää munasolun.
* Siemensyöksyjä tapahtuu spontaanisti unessa, eikä sitä kukaan pidä syntinä.

Näiden loogisten syiden johdosta on yleisesti tunnustettu tosiasia, että masturbointi on hyve. Vastustajat ovat sitä mieltä että se on pahe. He viittaavat siihen että synti on aina mukavaa ja siihen, että yksisilmäisen piispan silittäminen viittaa henkilön, eikä Jumalan palvontaan. Heistä paheeksi masturbaation todistaa se, että 99,98 % nuorista tunnustaa itsesaastytysta joskus harjoittaneensa.

Seuraukset

Pakotettu kaupungistuminen (mast + urbanisation) aiheuttaa sokeutumista, karvojen kasvua käsiin, ahdistuneisuutta, syrjäytymistä myös sukupuolielin kuluu ja miehillä siittiöt saattavat loppua. Se voi myös aikaansaada munuaissairauksia tai kuoleman. Mutta koska valtauskonnot kannattavat masturbaatiota, täysin ilman masturbaatiota karttavat vain liberaalit, jotka naivat kaikkia naisia jotka liikkuvat.

Naisten masturbointi

Ei ne tee sitä. Eihän ne käy vessassakaan.

Lähes kaikkien oikeus

Kaikki osaavat sen. Ja se on tosi kivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.