IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Mona:" yö on ollut yhtä suurta kusta"Sunnuntai 27.07.2008 08:00

lauantrai ilta kello on jo melkee vähä yil viis.

Aluks lähettii meilit siin puol 10 aikaa roni irina mijnä irina ja niina ja inka ja hsanna
Mona tuli siin puoil 11 tiksin asemalle ku oltii siinä ja näin saken ja allunkin=)
menin monae astaan...
hokju soitti ettei kp oo kjetää sinne ei menty.siispä!
heurekal alko kuivumaa meno joten piti keksii muuta

No sit ymmärsin taas jotain vähädse siinä tiksin asemalla ku oltii et mitä tekis. Mona ja tiia oli menos bileisii aluks nikkilää sittne asolaa sitten nikkulää sitte asolaa ja sit ne lopiks meni sinne adolaa kai:)
Irina melkee menija mä myös.

sitten kelol oli jo melkein 1-2 ja me monan kanssa saatiin vitun hgyvä (siinä vaiheessa mielettömån hyvä )idea!! Mennää hietsuu!

kukaa muut kju mä ja mona sit mentii sinne lopuks. aktoin vaa junas et perkele tääl on vasa mä ja mona! muut meni miittii /e3li hanna irina roni henna niin)a

stadis vedettii kupposet dösä saemal ja dösä melkee ajo päälyä:(
sitte ylös ja johonki sdyömää. Chikenii...............

Reksu oli siel töissö eli monaa hävetti ei mua, ku mona on siel tlis kanssa. Me saatii ilmaset kokikset Xd ja mona laski BUENOIT:) oli kuullemma seittemä.

Sit taas tajudin siin narikkatoril kerääbväni jonku spurkun röökei. sain 3=)
Mona keksi et vdeetää kuppii taas. Oli aiaka toteuttaa illan suunnitelma :hietsuu uimaan..

3T spora psäjty siin apollonkadulla ja se oli siis meijän pysäkki. monan entidii sii koululaisii oli samas sporas ja me sit mentii niiden kaa, opienen matkan j'lkeen meri jo näkyki ja kello näytti lähemmäs 3... ei ois uskonu er siel viel porukkaa ois mut oli siel jotai vitun nuotioita vielä!

Anni minä j mona menttii uimaa, ei ollu vittu yhtää kylmää!!


sit riikka oli bongannu jonku 20 miehen siit rannalta ja se krto et il on auto. kaverin auto, kortti kyl oli. autolle siis(heti ku vaatteet oli vaihdettu= vaiok niit ei tietty ollu:S

se mies heitti mut ja monan siihe steisiille mäkin etee. anni ja riikka jatko kontulaa.
ostettii liput puistolaa(4E) ja sit junaan. tiksis törm'tttii timppaa ja soitettii ronille ja irinalle mis ne liikku ku niil oli mun avaimet :( oli miitis ja miitti jossai pasilan ja kaivarin välis en just muistaD:

mona ja mä nukuttii kirjaston metsäs puun alla abiout 20min ja sit jatkettii matkaa meille päion/(roni ja irinaki oli kai tulos) hyppäsin yhtee puskaa ku en enää jaksanu kävellä ja oltii sielki joku 10minvittu

sitte matka jatkui. nimeltä amainitsematon henkilö ohitti meidät niin kutsutussa "J**in risteykssä" ja se nolotti. matka jatkui.
Kiivettiin meijän parvekkeelle ja kun otin yhestä laudasta kiinni ni siitä kuulu räksis ja mietin niittä mixunviisaita sanoja "vittu sö laura oot vi´rtahepo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" kiitos. niin mä itekkin mietin siin tilaneessa.

kokeiltiin oliko ovi auki ja se oli jee:)))))))) nyt nukkumaan


Kiitti Mona <3 ja muut. ps. missä niina ja henan on?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.