IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

RyyppykaverilaskuriTiistai 27.11.2007 16:48

MAIJA - LASSE: 10%

Kusijonoja välttääksenne livahdatte ravintolan takahuoneen WC-tiloihin, jonne sitten jäättekin loppuillaksi, koska Lasse saa oven lukon jotenkin jumiin, eikä kukaan kuule teitä metelissä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jallukola ilman kolaa

MAIJA - PIIA: 38%

Jakkaralla tasapainoileva Piia kaatuu esityksensä päätteeksi baaritiskille. Maija yrittää tietenkin pelastaa paukkunsa, mutta ne kaatuvat ja syttyvät kynttilästä tuleen. Palovaurioista seuraa iso lasku.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: umpijäinen lager

MAIJA - TIINA: 60%

Tiina keksii loistoidean pystyttää kadun varteen oma terassi ja kutsua sinne kavereita. Valitettavasti sekä hän että Maija joutuu pettymään, kun hommaan sopimaton säätilanne ja kateellisen ohikulkijan hälyttämät viranomaiset pilaavat koko homman.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: pontikka

MAIJA- TYTTI: 13%

Vahvasti päihtynyt Tytti alkaa heilumaan jalkalampun kanssa. Myös Maija saa siitä kunnon tällin päähänsä, joten tiedossa on reissuja sairaalaan ja raastupaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kuiva martini

MAIJA - IITA: 16%

Iita hermostuu DJ:lle, kun ei saakaan kuulla toivebiisiään enää kuudetta kertaa. Maija tulee hätiin, mutta kahakassa kaatuu juoma DJ-laitteiden päälle, mikä tekee reissusta kalliin. Porttikieltokin siitä tietenkin napsahtaa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: musta ryssä

MAIJA -INKA: 52%

Humalassa tunaroiva Inka onnistuu repimään vaatteensa pahasti, mikä tosin on kaikkien mielestä lähinnä hyvä ohjelmanumero.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: vappuhenkinen tinneri (paljon rusinoita)

MAIJA - JENNA: 17%

Vessassa riehuva Jenna onnistuu pudottamaan lavuaarin paikaltaan. Pudotessaan se rikkoo myös WC-pöntön, ja kusihätäiset juhlijat joutuvat juoksemaan ulkosalla asioillaan. Maija kiroilee, koska jostakin syystä rahat WC-remonttiin peritäänkin häneltä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ruuvimeisseli

MAIJA- MIKA: 87%

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossubattery

MAIJA- ANNI: 51%

Lähiöpubin happy hour ehtii loppua ennen kuin ehditte paikalle. Anni raivoaa ensin asiasta, mutta jatkatte sitten dokaamista kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: taskulämmin kossu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.