IRC-Galleria

LOR3

LOR3

aika on paras parantaja. ☮

Kuulkaahan vakoojat.Perjantai 30.10.2009 23:35

Britni lopetettiin toissapäivänä

Ida vois kertoo mikä sillä on

Jenni vois kertoo mikä on sen ongelma ku pitää valittaa asiasta mistä ei tiiä mitään

Ja hyvää viikonloppua vaan.

hihhii Tapsuttimella on feispook (::Maanantai 26.10.2009 22:03

´´

´´Maanantai 26.10.2009 21:58

Vietiin pari päivää sitten Halitius mummolaan talvihoitoon. Olis ihan kiva saaha se kotiin<3

tyttöjen nimiksiMaanantai 26.10.2009 21:53

tuli Hosuliina ja Hemuliina ;) mistä lie tupsahti nuo nimet päähän.

hihhuliheiSunnuntai 25.10.2009 20:45

tnää käytiin hakee 2 tyttörottaa.
nimiehdotuksii?

Joo vähän väsyttää. repesin 88DLauantai 24.10.2009 00:25

JUOKSUPYÖRÄ on kaikille tuttu juttu. Olette varmasti nähneet hamsterimainoksen, jossa pentu rullaa pyörällä kunnes tympääntyy ja vaihtaa maisemaa. Iso juoksupyörä on hamsterille rakas ja arvokas lelu, jota se käyttää ahkerasti, urokset usein naaraita enemmän. Vanhemmiten hamsterista tulee loikoisa oloneuvos, jolloin se nukkuu enemmän ja liikuskelee vähemmän. Juoksupyörä on hamsterille kulkupeli. Otus ottaa pähkinän ja vie sen 30 pyöränpyörähdystä oikealle, nousee pyörästä tarkkailemaan tilannetta ja pinkaisee äkkiä takaisinpäin. Jos hamsteri säikähtää, se saattaa myös hypätä pyörään ja paeta pois tuhatta ja sataa... Monesti hamsteri juostessaan vilkuilee pyörän sivusta eteenpäin - mihin ollaan menossa. Voisin sanoa, että juoksupyörä on hamsterin rakkaimpia leluja. Pyörän halkaisijan tulisi olla mahdollisimman suuri (18cm syyrialaisille), jotta hamsteri mahtuisi juoksemaan selkä suorana. Juoksupyörän pinnojen välistä voi pujottaa paperin, jolloin jalat eivät lipsu. Pitkäkarvaisille uros hamstereille juoksupyörää ei suositella, sillä turkki voi tarttua pyörän keskiön ympärille ja aiheuttaa vakavia vaaratilanteita.

´Keskiviikko 21.10.2009 23:39

Yötä valvoo, toinen siipi maassa
Yötä valvoo, miettii miksi onni välttelee
Sanoin maalaa tunteet paperille
Sanoin maalaa jotain johon kaipais vastauksen

Kysymyksen tään toivois jonkun löytävän

Hei, onko muita meitä, maailmaan eksyneitä
Täällä päällä kylmän maan, siipirikkoina
Hei, onko muita meitä, pudonneita enkeleitä
Täällä yksin odottaa toista kaltaistaan, nyt siipirikko vaan

Muistot piirtyy, yksinäisen mieleen
Muistot piirtyy, hymyn väreen kasvoillensa luo
Vielä luottaa, että onni kääntyy
Siihen luottaa, että jostain löytää vastauksen

awww loma.Keskiviikko 21.10.2009 21:42

katson telkkaria, telkkaria, telkkaria ja telkkaria, mistä tulee täydellisiä naisia, täydellisiä naisia ja täydellisiä naisia. Sitten syön samalla suklaata, suklaata, ja suklaata !
nami loma :--)
ja iso makkara-maha. :--(

se kirpaisi,Maanantai 19.10.2009 02:24

ja kovaa.

hihhiiTorstai 15.10.2009 23:06

Hiiren ruokinta
Hiiren perusruokaa on erilaiset siemensekoituksen, esimerkiksi hamsterille tarkoitettu siemensekoitus tai rotta/hiirip-täysrehupelletti. Perusruokaa tulee olla aina hiiren saatavilla. Lisäravinnoksi voi tarjota erilaisia vihanneksia ja hedelmiä kuten kurkkua, salaattia, herneitä, omenaa, päärynää, porkkanaa, erilaisia puuroja, keitettyä makaronia ja riisiä, perunamuusia, kermaviiliä ja pieniä määriä koiran kuivamuonaa, kypsää lihaa, kypsää kanaa, uunissa kuivatettua kalaa. Hiirelle tarjottava ruoka tulee olla suolatonta, sokeritonta, mausteetonta ja vähärasvaista.

Hiiri tarvitsee kalsiumia, voit ostaa hiirellesi kalkkikiven tai sekoittaa vaikka puuron joukkoon kalkkijauhetta joka on tarkoitettu koirille. Hiirille voi tarjota myös kanamunankuoria, joista se saa kalsiumia. Hiiri tarvitsee myös kovaa purtavaa, kuten kuivattua leipää, kovaa näkkileipää tai koirankeksejä.

Saatavilla on erilaisia hunajakelloja ja siementankoja ja hirssintähkiä. Ripusta näitä herkkuja hiiren häkkiin tai terraarioon niin, että hiiri joutuu näkemään vähän vaivaa päästäkseen niihin käsiksi.

Hiiri tarvitsee päivittäin raikasta vettä, sitä tulee olla jatkuvasti tarjolla pullossa. Vesi vaihdetaan päivittäin ja tarvittaessa siihen voi lisätä vitamiiniliuosta.