IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kääk, varokaa!Maanantai 12.12.2005 14:30

Hmm...Viikonloppu oltiin sitten täällä mollilla. Kävin hoitamassa Pirpanaa koko viikonlopun ahkerasti.:) Tepa menee sitä tänään hoitamaan, kun mulla on muuta menoa.

Kurkku on kipee, yskittääkin ihan hemmetisti. Flunssa siis on päällä. Toivottavasti en sairastu sitten tän pahemmin sillä MÄ EN HALUA OLLA JOULULOMAA KIPEENÄ:)


Pitäisi kai kipittää matikan tunnille, ei kyl oikeen jaksa kiinnostaa, lasketaan jotain ihme juuria, tai vastaavaa. Uuh, enää viikko ja sitten pääsee kotiin, ratsastamaan Kermiksellä, jouluostoksille keskiselle.:D Vois sieltä jotain kivaa ittelleen katella ja samalla hepalle myös:)

Mutta sinne tunnille kait täytyy lähteä:)

14:24 Uuh...Ihanaa Olavia. Pitää jotain ihmeen yhteiskunta-ja työelämän tieto:( Ihan liian tylsää:)
No kait pitäs sinnekkin kohta lähtiä...

19:45 Käytiin tuossa Sannin kanssa kaupassa. Sitä ennen olin oppilaskunnan kokouksessa. Juteltiin oppilaskunnan pikkujouluista, jotka on keskiviikkona....:)Tuolla on aika liukas ja märkä keli. Kengät oli ihan märät, kun me mentiin sinne kauppaan. Ja sit ku me tultiin niin tossa kirjaston edessä oli joku heebo autolla, auto oli kiinnni. Sit ku me oltiin kohalla se käynnisti sen autonsa ja alko peruttaa. Mehän lähettiin Sannin kanssa kauhiaa vauhtia pois alta. Sit se auto lähti eteenpäin ja meni pois. Hullu.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.