IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

mielenkiintonen yöPerjantai 11.11.2005 05:37

Eipä oo tullu viä uni silmään... Kello käy jo puoli neljää.. Onneks alkaa taas viikonloppu, niin pääsee taas hetkeks irti tästä arjesta.

Työhommatkin tarvis laittaa rullaamaan pikkuhiljaa, ku se palkka ei jostain kumman syystä juokse, jos ei töitäkään tee :P. Onneks aihepiiri on tuttu, niin ei tarvi sen kummemmin opetella asioita, kunhan käy kiinni ku sika limppuun..

Näyttää pahasti siltä, että meikäläisen talouden eliömäärä saattaa jopa kolminkertaistua! Pikkusiskon hiiret tulee meikäläisen hoitoon, ku kotipuolen väki lähtee kahdeks viikoks Thaimaaseen. Omakin elukka pitäis jossain vaiheessa saada hankittua.. Mummokin tuputtaa niiden mäyristä hoitoon, ku ne haluais olla hetken ihan rauhassa ilman sitä. Ei siinä mitään, huippukoira se on, mutta ans kattoo kuinka kauan se mulla viihtyy.. Siis positiivisessa mielessä.

Mutta juu, tarvii katella, miten tää tästä lähtee kehittymään..
Kyllä talvi on nykyään mielenkiintosta aikaa.. Lunta ei oo mikrometriäkään ja vettä tulee ku Esterin pelihousuista.. Tukholmassakin tuli juu piipahdettua, mutta mitään ihmeellistä ei mukaan tarttunu. Reissu oli muuten ihan onnistunu, vaikka muutama opiskelukaveri pääsi tutustumaan laivan putkaankin oikeen henkilökohtasesti.. :P

Karjala- turnauskin taas on alkamassa hokikaukalon puolella. Saapi nähä, miten käy. SM- liigassakin pelit jatkuu kiihkeinä, mutta meikäläisen kohalla yks osa nettiurasta on ohi. Nimittäin tupsukorvaclubi.com lopettaa!! Eipä se kyllä kauaa ehtiny olla kauaa pystyssäkään, mutta se vaan ei ottanu tuulta siipiensä alle..

Oon ollu yhteen yläasteaikaseen luokkatoveriinkin yhteydessä. Niiltä ajoilta on pienehköt traumat vieläkin olemassa ja tää on toivottavasti päänavaus kohti parempia aikoja..

hit by a dawn of boredomMaanantai 31.10.2005 19:11

Huoh... Kyllä tää Suomen talvi on aivan ratkiriemukasta. Vettä sataa ja lumesta ei tietookaan. Onneks keskiviikkona on edessä päivä Tukholmassa- risteilylle lähtö. Jos se vaikka piristäis vähän tätä fiilistä. Kyllä aina välillä kaipaa tietynlaista seuraa, jota koulussa tms. ei voi saada.

no- life jatkuuTiistai 25.10.2005 20:49

tarvis taas mennä lätkää kattoon.. peli ei oo kummonen, mutta kyllä se siitä. tarvii ottaa tavaks tää tänne kirjottelu ;)
- Vanhemmat »