IRC-Galleria

Lady-Wolf

Lady-Wolf

Kahta e vaiha,nickiä enkä liha-aterioita

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jotain höpötystä pelosta jne.Perjantai 31.08.2007 17:46

Pelko on ihmisessä pahin. Pelko johtaa harhoihin, harhat väärätietoisuuteen ja se tekee ihmisestä sellaisia jotka tekee hätäisiä johtopäätöksiä ja siitä se kierre lähtee, noidan kehä. Josta ei ole ulospääsyä kuin auttaminen.
Ehkä joissain vaiheissa auttamisessa mennään äärirajoille ja takaisin siihen ettei mikään ole enää mahdollista. Auttaminen, kuin ylämäissä että alamäissä ihminen tarvitsee apua, vaikka kuinka jyrkästi kieltäsisi. Itsekkin olen ollut tyhmä -Mitä vähiten tarvitsisi apua niin loppujen lopuksi todellakin tarvitsisi sen avun jota toiset on yrittäneet antaa ja tästä päästään ihmisten välittämiseen..
Jokainen ihminen välittää. Niin pienet asiat kuin kysyä esimerkiksi 'Miten päiväsi on mennyt?' Sitä ei varmaan itse kysyjä pysty hahmottamaan, että noin tavallinen ja arkipäiväinen lause, voisi olla jopa suurtakin välittämistä. Joskus ei todellakaan voi ymmärtää niin pieniä asioita miten voi saada toisen pelkällä pienellä eleellä iloisemmaksi. Ajatellen, että hän välittää minusta,vaikka kaikki muu olisi kaatunut päälle. Siitä siirrytään ehkäpä tunnetuimpaan sanaan, Anteeksi.
Anteeksi antaminen on suurin teko mitä maanpäällä voi olla. Anteeksi -sana tuo paljon tunteita ja etenkin, pystyykö sanomaan toiselle anteeksi, se on paljon vaadittu niin pienestä sanasta. Jotkut eivät pysty yksinkertaisesti pyytämään anteeksi ja voitte arvata mistä se loppujen lopuksi johtuu, Pelosta. Pelosta siitä, että jotkut pitää oikeana luuserina jos on tehny jotain typerää ja pyytää anteeksi tekosiaan. Tietenkin jokainen pelkää asioita, mutta tämän anteeksi antamisen alueesta pitäisi kitkeä kaikki paha pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.