IRC-Galleria

LadyJane

LadyJane

Valentine, and nothing less

Selaa blogimerkintöjä

Ette vaan osaa.Torstai 03.11.2005 16:52

Niin.. toisaalta, kyllä se Louis tietää mistä niin hienosta maailmasta laulaa. Ja aivan asenteella. Sillä herralla oli varmaan seksikkäin ääni ikinä. Varmaan. Oikiasti. Niin hieno.. tumma ja voimakas, siis ääni ihmiset, ääni!

Joskus sitä miettii, että mistä ne ihmiset luo sellaisia sävellyksiä että ne kuulostaa jopa.. hyvältä. Miten ne osaa? Vai osaako ne ollenkaan? Onko se veressä vai onko se sitten kritiikin kautta opittua, en tiijä.

Sitten ne sanoitukset. Jumalauta. Sitä minen ymmärrä. Mistä.. niinh. Eipä sitä minulle kukaan KUITENKAAN osaa kertoa, joten sama se. Sanoituksia sanoituksia.. Maailma on täynnä hienoja säveltäjiä, kuten A.W Yrjänä, joka runoileekin vielä, tai Jarkko Martikainen, näin suomalaisista säveltäjistä. Sitten Ulkomaisista on tietenkin Robert Smith, Tom Waits, Herra Bowie.. tyhyjää mie varmaan näitä teille kerron. Joten pijanpä sallaisuuven ihan ittelläni! Hähää luuserit! Nyt ette tiedäkkään mitään, mitä minä tiedän niin..

Koettakaapa nyt olla sitten niin polleita ja elvistellä sillä teidän hyvin pienellä ja vaivaisella nippelitiedolla, jolla ei ole arkielämän kanssa p**kaakaan tekemistä. Että niin!

-Junnu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.